W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mam na imię Nikola i jak wy cenię Michaela. W końcu odważyłam się napisać na tym forum. Bałam się, że nie zaakceptujecie mnie. W końcu fani 'po śmierci' nie są na większości forach mile widziani, ale pomyślałam 'W końcu to fani Michaela Jacksona! To wspaniali ludzie! :) ' Mam 13 lat [w sierpniu 14] i oprócz Michaela lubię słuchać zespołu Queen, Eltona Johna... Interesuję się zwierzętami. Nawet mam jednego kotka o imieniu Princess Michaelle I Od kilku miesięcy czytam wasze forum i jestem pod wrażeniem waszej wiedzy o MJ i kolekcji, które tutaj pokazaliście. Mam nadzieję, że będę się tutaj dobrze czuć i nie skreślicie mnie już na początku...
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony czw, 25 lut 2010, 14:29 przez Nikaa.96, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Cię cieplutko ;)
jesteś chyba moim sobowtórem, gdyż tak samo jak Ty uwielbiam zespół Queen i też kocham zwierzątka
I na przyszłość nie obawiaj się, że Cię skreślmy. Baw się dobrze na forum i jeśli jesteś pośmiertną fanką MJ'a to nic nie szkodzi :) ważne, że w ogóle Go doceniałaś :)
Pozdrawiam
Nie przejmuj się tym, że pokochałaś Michaela po śmierci, to nic złego. Wiele jest takich osób na świecie. Naprawdę bardzo sie cieszę,że do nas dołączyłaś. Witam w gronie fanów Michaela Jacksona. Pozdrawiam.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Od razu Cię polubiłam :) Wydajesz się być bardzo sympatyczną osóbką!
Miłej zabawy ;]
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)