I ja, jeśli jeszcze można prosić coś zamiennego, bo ta nadal mi się bardzo podoba, ale czasami lubię coś podmienić.
Nie będę wymyślała - grafiki, które robisz są świetne, napis, dobór zdjęć pozostawiłabym Tobie. Zakwalifikowałam się? ;)
Chylę czoła... jeszcze nigdy nie widziałam takich cudeńków :P Śliczności! Strasznie, strasznie mi się podobaja. Wszystkie tak dopracowane... każdy szczegół... no.... szok... jak ty to robisz?
Jestem nowa i aż wstyd mi prosić ale może dało by się coś dla mnie? Bo ... taka goła jestem... :P jakiś ciuszek by się przydał. Jeśli mozna to ja poproszę coś z come together (chyba jeszcze nie było tak wogóle :P) albo black or white (ale z tego fragmentu w czarnym ciuszku, co tańczy na ulicy). :)
A wogóle to piszę książke o Michaelu... i poszukuję kogoś kto by chciał mi okładkę zrobić :P
Dziękuję DirtyLily
Przeważnie nie wykonuję zamówień bo nie mam czasu i czekają tygodniami w kolejce, ale wezmę pod uwagę prośbę o Come Together, bo rzeczywiście jeszcze nie było
A co do okładki ... Jakieś konkretniejsze info?
insomniaof męczyłam się, męczyłam i zrobiłam coś takiego
+ albo
Starałam się wpasować wszystkie zdjęcia, ale żadna kombinacja mi nie pasowała, chyba straciłam wenę ;/
Jak będziesz chciała coś zmienić albo dodać napis do avatara to pw.
mogłabym Ciebie prosić o avatar I Love 70's to love może być w formie serduszka...wygląd pozostawiam Tobie :)
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Nie robię już masowo zamówień ... ile można powtarzać ? Nie chcę być niemiła, ale to na prawdę może denerwować Zanim się składa zamówienie powinno się przejrzeć chociaż 2 strony wątku ...
Poza tym jeśli zamawiasz sygnaturki w kilku osób to wiesz Tak się składa, że poświęcamy temu dużo czasu (przynajmniej ja) i jak ktoś używa twoją sygnaturą jeden dzień a potem zmienia na inną to trochę szkoda czasu, czyż nie ?