Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Witam serdecznie

Jak dobrze wiecie przed nami bardzo ważny dzień. Nasza impreza 12.03.2010

Ostatnio w naszej grupie zrobiło się bardzo nerwowo i czas z tym skończyć.
Dobrze wiecie jak bardzo nam zależy żeby nasza impreza była dopracowana w najdrobniejszym szczególe. Dlatego też w ostatnim czasie próbowaliśmy zebrać wszystkich na omówienie kilku ważnych spraw.
Niestety LIFE IS BRUTAL nie udało się. Rozumiemy, że nie zawsze można się spotkać czasami są ważniejsze sprawy.
Jak wiecie od samego początku to ja z Edzią prowadzimy rozmowy z klubami managerami zawsze po ustaleniu z Wami ustalamy nasze warunki w klubach. To będzie nasza trzecia impreza ale pierwsza tak ważna ponieważ wszystko organizujemy sami. Manager klubu zaufał nam i dał nam wolną rękę w sprawie organizacji imprezy. Dobrze wiemy co chcemy zrobić i jak to ma wyglądać. Tak samo jeżeli chodzi o próby i układy. Dobrze wiemy, że żeby nie Roxi (i te 5,6 ;-) ) nie dali byśmy rady. Aga szacun za muzykę i prezentację.
Każdy, KAŻDY z Nas ma swój wkład w całość przygotowań i w poczynań grupy i do tej pory nie było z tym problemów. Wszyscy coś dają od siebie. Są na próbach są na spotkaniach po prostu są. W naszej rodzinie tak to się poukładało, rozmawialiśmy ustalaliśmy wspólnie. Nikt na siłę nie próbował zmienić tego co wspólnie wypracowaliśmy. A teraz pojawiły się dziwne problemy.
Stroje mamy od dawna ustalone i nie będziemy tego zmieniać bo to są koszty ustawienie w układach jak zwykle wypracuje się samo bo sami będziemy wiedzieć jak to wygląda i jak to czujemy.

Zostały nam trzy tygodnie ciężkiej pracy więc pełna mobilizacja. Na każdym kroku musimy poważnie do tego podchodzić to już nie jest zabawa tylko impreza której założeniem było:

"Jeśli chcesz naprawić świat, najpierw musisz przyjrzeć się sobie i zmienić się. Zacznij od tego gościa, którego widzisz w lustrze - czyli od siebie!"
"Nie ma dla mnie nic ważniejszego niż dawanie ludziom szczęścia i odwracanie ich uwag od codziennych trosk i problemów!"
"To co sprawia mi najwięcej przyjemności w występowaniu to dawanie ludziom radości. Zwykłe wywołanie uśmiechu na czyjejś twarzy znaczy dla mnie więcej niż wszystko inne."

MICHAEL JACKSON

Od samego początku to było naszym celem i myślę, że nadal jest i chcemy to kontynuować. Jak dobrze wiecie nie ma rzeczy nie możliwych :happy: wystarczy chcieć. Nic i nikt nie jest w stanie przeszkodzić nam w realizacji naszych celów

Kama, Edzia
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Nic dodać, nic ująć:) I te moje "5, 6" ;P Przestańcie, bo obrastam w piórka nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

kochane pytanie czemu w 77:>:>:?
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Kamuś pięknie to ujełaś, naprawdę :calus: Ja dodam jeszcze tylko:

It's all for love. L.O.V.E (Michael Jackson)

Tylko tyle, albo aż tyle.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

pozdrowienia dla wszystkich;)
Ostatnio zmieniony czw, 25 lut 2010, 17:40 przez dj maro, łącznie zmieniany 1 raz.
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

witam Was Wszystkich!!!!Jestesmy wspaniali i tak trzymac!!!! :happy: Pozdrawiam Wszystkich nenene
Ostatnio zmieniony czw, 25 lut 2010, 18:32 przez edyta_76, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

zawsze w jedności siła :dance:
Ostatnio zmieniony czw, 25 lut 2010, 18:35 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
asik26

Post autor: asik26 »

Witam.Jestem tu nowa i chiałabym zapytać o co chodzi z tymi spotkaniami, koszulkami itp?szykujecie jakąś imprezke?pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

asik26, tak szykujemy imprezę :) 12.03 w Club 77. Jutro powinny pojawić się na forum konkretne informacje na ten temat :) Mam nadzieję, że wpadniesz :D
Morfi00 pisze:kochane pytanie czemu w 77:>:>:?
A czemu nie? ;-)
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Witam, Kochani ;-)
Bardzo cieszę się z tego, że wszystko idzie jak należy (tfu tfu, coby nie zapeszyć). Jesteście naprawdę niesamowici, WSZYSCY!! japrosic Zorganizować taką imprezę, to nie lada wyczyn, naprawdę wielki ukłon w Waszą stronę. Na większości spotkań niestety nie mogę być, ale wiem, że, jak napisała wcześniej Kama, rozumiecie to i jestem Wam za to wdzięczna :hug: Nie mogę się doczekać tego wielkiego dnia! Żałuję, że nie tańczę z Wami, ale wiem, że nie ma sensu zaczynać, bo opuszczałabym próby, a bez nich ani rusz :-/ Powtarzam raz jeszcze - podziwiam Was za determinację i w ogóle to, co robicie! No, w końcu motywacja, jaką jest Michael, to nie byle co, prawda? :mj: Czekam ze zniecierpliwieniem na 12 marca, będzie się działo :dance: Pozdrawiam :calus:
Obrazek
Awatar użytkownika
asik26

Post autor: asik26 »

czyli to jakis wspólny taniec się szykuje? ile osób będzie tańczyło? no i gdzie tańczyc będziecie, na ulicy czy w tym klubie???wspólny taniec..ale czadzik :mj:
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

asik26 zapraszam do odczytania PW ;-)
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Tutaj są dokładne informacje na temat imprezy -> 12 marca 2010, piątek w Clubie 77

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=9926

Obrazek

Zapraszamy wszystkich serdecznie :dance:
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Widzę, że zainteresowanie naszą imprezką wzrasta ;-) W związku z tym, że nie wszyscy jeszcze dokładnie wiedzą, o co chodzi i co się będzie działo, poniżej zamieszczam linki dla wszystkich ciekawskich ;-) Choć oczywiście nie dowiecie się z nich wszystkiego, gdyż wtedy nie byłoby niespodzianki ;-)

Poniżej, zachwyci Was swą nieprzeniknioną urodą ;-) piękny plakat autorstwa naszej kochanej, pracowitej jak mróweczka Kamy ;-)

Obrazek

Natomiast drugi link jest odnośnikiem do głównego postu znajdującego się w Spotkaniach fanów- jest tam plakat i zapowiedź naszej imprezy- zapraszamy do komentowania ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=9926

DOŁĄCZ DO NAS W TĘ MAGICZNĄ NOC, POŚWIĘCONĄ JESZCZE BARDZIEJ MAGICZNEMU CZŁOWIEKOWI. TO ON NAS ZJEDNOCZYŁ I SPRAWIŁ, ŻE STARAMY SIĘ PRZEKAZAĆ JEGO MIŁOŚĆ INNYM ;-) NIECH I CIEBIE WIĘC NIE ZABRAKNIE ;-) WSPÓLNIE ODDAMY HOŁD WIELKIEMU CZŁOWIEKOWI!

Dołączam jeszcze jeden istotny link:) Można na nim obejrzeć w skrócie, co do tej pory zrobiliśmy ;-) Prezentacja wykonana została przez kolejną zdolną bestię z najszej ekipy- Agusię ;-) Miłego oglądania.
http://www.youtube.com/watch?v=bL8ey6vb0TI
Ostatnio zmieniony sob, 27 lut 2010, 10:41 przez ROXIMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

L.O.V.E.*
Olica

Post autor: Olica »

GRATULUJĘ!! No to mam dla was informację- będę na tej imprezie. Już nic mi nie przeszkodzi, przyjeżdżam do Szczecina i się z wami spotkam. Postanowiłam przyjechac na kilka dni, więc widzimy się na imprezie
ODPOWIEDZ