Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
A to mój pulpit. Chwilowo Buka zastąpiła moje ulubione zdjęcie Majkela, które mam w sygnaturze (Tapeta to efekt nudy na obozie tanecznym, nie pytajcie...):wariat:
Nie jestem pewien ale chyba mam najczystszy Pulpit . Tylko 'Mój komputer' i 'Kosz'
EDIT: Postanowiłem zmienić i zostawię ją sobie na jakiś czas. Potem może poszukam jakiejś ze zdjęciem z pierwszego screena. Chyba, że ktoś potrafi robić fajne tapety i może mi pomóc. Dodałbym jeszcze ze dwa zdjęcia do tego
Oto mój pulpit ;] Obecnie mam jakąś tapetkę z Amy Winehouse, ale to zmienia mi się co kilka dni. Mało ikon, bo... prawie wszystko jest w folderze "WSZYSTKO" XD Za dużo tego było ;p
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Mój pulpit nie jest związany z Michaelem, gdyż każdy z nas (ja i moi rodzice) preferujemy inny rodzaj muzyki, więc jako kompromis wybraliśmy oto tego uroczego żółwia
Goga widzę, że demotywujesz Shiny bardzo ładna ta Amy. Taka "czyściutka" (cóż za epitet). Agnieszkaaaaa na wakacje czekamy wszyscy. W tym roku zakończenie jest 25