Dziękuje osobie która podwiesiła temat

O, I'm Little Susie, też do nas wpadasz? :)))I'm Little Susie pisze:Widzę, że kroi się niezła impreza :D A mam takie pytanko z czystej ciekawości... Przewiduje się może przypadkiem karaoke Głupi głupi... Głupi głupi... Głupi głupi... ??
Byłoby super, dawno się nie widziałyśmy ;) Poza tym, po premierze This Is It nie było nam wesoło, więc trzeba to nadrobić ;)I'm Little Susie pisze:Jeszcze nie wiem, czy się wybieram ;) Na maxa bym chciała i będę robić wszystko, co w mojej mocy, żeby przyjechać, ale czy się uda tego jeszcze niestety nie wiem ;)
No właśnie, ja już mam sporo zadeklarowanych gości ;)Elen pisze:Widzę w ogóle, że robi się nas dużo :):) Super, bardzo się cieszę i nie moge już doczekać piątku !!!!!!!!!
Chyba fajniej będzie to zaśpiewać bez mikrofonów, wszyscy razem, tak po staremu.Elen pisze:W sumie można byloby chórem zaśpiewać WATW, HTW albo MITM :):):) Tylko takie ale- nie wszyscy na pewno znają piosenki w całości na pamięć a czy mielibyśmy dostęp do mikrofonu....
I'm Little Susie, bardzo fajnie by było, jakbyś się pojawiła znowu w Łodzi :)I'm Little Susie pisze:Hej :)
Widzę, że kroi się niezła impreza :D A mam takie pytanko z czystej ciekawości... Przewiduje się może przypadkiem karaoke![]()
![]()
??
Ohhh yesss, kto to załatwił?ioreta pisze:na stronie www.MJTranslate.com ukazało się info o naszej imprezie
2 osoby. Pierwsze skrzypce - Michael Jackson, pomagał mu będzie DJ Lizard, no i Ja też tam będę :)ioreta pisze:Padło też pytanie, kto prowadzi imprezę. Odpowiedzi na to pytanie nie znam. Hmm...
niespodzianka pisze:Byłoby super, dawno się nie widziałyśmy ;) Poza tym, po premierze This Is It nie było nam wesoło, więc trzeba to nadrobić ;)
Ojej, miło mi, że Ciągle mnie pamiętacieioreta pisze:I'm Little Susie, bardzo fajnie by było, jakbyś się pojawiła znowu w Łodzi :)
Odczytuje jako:I'm Little Susie pisze:No to chyba teraz to nie mam wyjścia tylko przyjechać :D Na 100% nie obiecuję, ale tak na 70% się pojawię :)
I'm Little Susie pisze:No to chyba teraz to nie mam wyjścia tylko przyjechać na 100% :D obiecuję...