Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Mój nick wziął się od mojego ukochanego serialu, a mianowicie Świata według Kiepskich. Słowo "Kiepska" nie jest tu użyte jako przymiotnik, lecz jako nazwisko/ nazwa (nazwisko serialowej Halinki i Mariolki xD). Także rodzice oraz niektóre osoby w szkole mówią czasem do mnie Kiepska.
Podoba mi się ten nick.
Emm. Mój nick... jest stary O.o Trzy lata temu chciałam się zajerestrować na innym forum, więc musiałam coś wymyślić. Podając siostrze błyszczyk, zauważyłam na nim napis: "Shiny". Spodobał mi się, więc po paru sekundach byłam szczęśliwą użytkowniczką forum o nicku "Shiny" ;] Teraz praktycznie się z nim nie rozstaję, tzn. używam go w internecie.
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
janet.em - na imię mam aneta, wiec moj nick i imię różnią się niewiele, a Janet to jak wiadomo siostra Michaela, którą lubie. Gdy wkręcałam się w fanowanie moi znajomi zaczęli mówić do mnie właśnie janet, i tak zostało. A em po kropce to pierwsza literka imienia Michaela no i mojego nazwiska
ciekawe pytanie mam zaledwo 13 lat a już "BabciaDoda" powstało to tak : nocowałam u kolerzanki i ona porzyczyła mi takie różowe kapcie i ja miałam całą różową piżame i powiedziałą do mnie "- DabciaDoda" poczym w brecht ;P i tak zostało ;)
Mój nick pochodzi z filmu, który bardzo lubię - LA BAMBA :)
Tam właśnie dziewczyna głównego bohatera ma tak na imię i bardzo mi się to spodobało. Jest nawet piosenka o takim tytule - również super :)
"Only GOD could decide
Who will live and who will die!"
mój nick to moje imię = Julia i pierwsza litera mojego nazwiska oraz pierwsza litera imienia Michaela :) Julia+M druga wersja jest lepsza, nie?
nie miałam pomysłu dlatego wymyśliłam taki banał
Pomysł na mojego nicka wziął się z moich dwóch ulubionych piosenek Michaela - Smooth Criminal (Annie) i Will You Be There (Angel - bo na końcu teledysku anioł przytula Michaela ).
A do tego jeszcze dodam, że ma to związek z moimi imionami :)
Mojemu nickowi jestem, wierna już 10 lat odkąd zaczęłam zajmować się grafiką komputerową. Grafik czyli wiadomo o co chodzi a com od komputera
czyli grafik komputerowy
Littleme - bo jestem malutka i kiedyś, w czasach szkolno-licealnych śmiano się, że jestem jak Mała Mi z Muminków. Potem założyłam sobie takiego maila i właściwie to wszędzie się posługuję tym nickiem, do dziś.
littleme pisze:śmiano się, że jestem jak Mała Mi z Muminków
u mnie to samo!! w 4 klasie koleżanka tak mnie nazwała i... tak się zaczęło... ale teraz na szczęście wszyscy przenieśli się na Jula Mała :D też jestem bardzo niska i czuję się taka gorsza ... niestety nic nie poradzę na to, że jak byłam mniejsza, to nic nie jadłam :D teraz są tego skutki
a co do Twojego nicku to bardzo mi się podoba :D sama bym na to nie wpadła :D