Plakat ze znaczkiem mjfun.cba.pl. Mam nadzieje ,że będziecie na tyle mili i podmienicie plakat Jeżeli się już spóźniłem przed drukarnią to chociaż na stronie podmieńcie. Jak wam sie nie podoba miejsce w którym dodałem znaczek to dodajcie po swojemu
Detox o ile dobrze się orientuję to ze znaczkiem na plakacie się spóźniłeś, ale myślę, że maxx jakoś zaznaczy pomoc MJFUN ;) no i podziękowania za dodanie plakatu :)
Wrzuciłem już na nasz plakat jako że oryginał mam w dużo wyższej rozdzielczości do druku. Jest już na stronie. Zmieniłem też kolory na stronie, nie jest już w czerni i bieli. Nie jest ładna ale to tylko informacja co - gdzie - kiedy.
Elen właśnie dostała link do skróconego intra które będzie na imprezie (na ScreaMJam będzie pełna wersja ). Jeśli ktoś chciałby wrzucić go na swoje konto na YT proszę się do niej zgłosić - no i wrzucić tutaj link. Ja mam bana więc nie mogę
vkmaxx pisze:Elen właśnie dostała link do skróconego intra które będzie na imprezie (na ScreaMJam będzie pełna wersja ). Jeśli ktoś chciałby wrzucić go na swoje konto na YT proszę się do niej zgłosić - no i wrzucić tutaj link. Ja mam bana więc nie mogę
Zachęcam wszystkich do podkreślania klimatu imprezy swoimi strojami ;) Nie tylko z powodu gratisu, który można za to dostać, ale głównie dla tworzenia atmosfery.