Elen pisze:Co do pytania 'po co' nie potrafię Ci na nie odpowiedzieć. Dla mnie jest jasne po co jest ta impreza, ale może każdy musi odnaleźć jej sens...
nie no juz sie tak kochana Agnieszko nie oburzaj :)
moze i uzycie tego pytania to błąd
ale to była zwykła kontynuacja
a co do plakaty to widziałam, w sumie to coś fajnego powinno być :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Dangerous_Dominika
Przepraszam, ja też się nie tak wypowiedziałam
Chodziło mi bardziej o to, że Ta impreza jest po to aby się bawić przy fantastycznej muzyce ale dla mnie ma jeszcze jeden cel- sprawi, że choć przez chwilę Michael będzie z nami (chodzi mi nie tyle o muzykę co o pewne specjalne akcenty, które podczas niej będą)...just call my name and I'll be there...
Ekhm, ekhm.
Nie myślcie sobie, że moja misja ze stacjami radiowymi i z gazetami stoi w miejscu. Nie wypowiadam się, bo jedni każą jechać do redakcji, a inni zadzwonić kolejnego dnia, kiedy będzie jakaśtam kompetentna osoba. Jutro jadę do Dziennika Łódzkiego i Ekxpressu, a także dzwonię do stacji radiowych, które prosiły o telefon w dniu jutrzejszym.
Trochę martwi mnie jedna rzecz. Jeśli się zgodzą, z pewnością będą chcieli, żebyśmy umieścili ich logo na plakatach. A tu już po ptokach. Jakiś pomysł w zamian?
niespodzianka pisze:(...) Jeśli się zgodzą, z pewnością będą chcieli, żebyśmy umieścili ich logo na plakatach. A tu już po ptokach. Jakiś pomysł w zamian?
Plakaty powstają w seriach więc po prostu nie będzie ich na wszystkich. Poza tym cała kampania w internecie zaciąga plakat na bieżąco z serwera, więc jak tylko się podmieni to w 99% miejsc gdzie jest info o imprezie po prostu wskoczą.
Mam jeszcze małą mini propozycję ale to zostawiam dla zainteresowanych którzy będą w piątek.
vkmaxx pisze:Plakaty powstają w seriach więc po prostu nie będzie ich na wszystkich. Poza tym cała kampania w internecie zaciąga plakat na bieżąco z serwera, więc jak tylko się podmieni to w 99% miejsc gdzie jest info o imprezie po prostu wskoczą.
Olrajt, tak im powiem w razie czego.
W piątek tak samo, jak w poniedziałek? Manufaktura, 18:00?