PS Faktyczna jakość nagrań jest wyższa i mogę je wysłać na PW.
Wszystko znajduję się tutaj ->
http://www.myspace.com/huberttorzewski
Utwory instrumentalnie nagrywam sam w domu przy użyciu kilku aplikacji komunikujących się z moją klawiatura sterującą oraz często dogrywam różne partie przy użyciu workstation/syntezatora które są podłączone do oddzielnego interfejsu audio. Do odsłuchu używam pary monitorów studyjnych dość często spotykanych w studiach homerecordingowych (po naszemu: domowych) oraz słuchawek nausznych zamkniętych. Mikser, mikrofon oraz procesor efektów, które możecie zobaczyć na poniższym zdjęciu służą mi do ćwiczeń śpiewu i grania live, noo niekiedy mikrofonu używam do nagrywania czegoś

Generalnie śpiewam od niecałych 3 lat, gram od jakichś 9 (w tym 5 pierwszych lat to była nauka gry na pianinie, keyboardzie oraz organach). Poza tym tańczę, jestem samoukiem (MJ style i popping), co w pewien sposób urozmaica i wzbogaca moje różne występy.
Muzyka jest moją pasją, której poświęcam bardzo dużo swojego czasu oraz staram się cały czas rozwijać w różnych stylach muzycznych. Nie będę dłużej tutaj się rozpisywał na temat "czym jest dla mnie muzyka", bo przecież nie o to w tym temacie chodzi

Mile widziane są wszelkie komentarze n.t. utworów oraz wszelkiego rodzaju pytania czy sugestie