Bardzo ładne sygnatury, a nr 15 widziałam na naszej-klasie.
Też mnie trochę zdziwiło, ale w końcu skapnęłam się, że to fotomontaż, gdyż Michael nie zrobił by czegoś takiego (zdjęcia), bo On sam mówił, że nie przepada za kobietami.
Ogólnie super i trzymaj tak dalej
Liberian.Girl pisze:ale chyba nie można używać zdjęć dzieci MJ'a w avatarach i sygnaturach ... ?
a dlaczego?
to ogólnie taka przyjęta zasada przez użytkowników, czy jak?
-> temat posprzątany 21 grudnia 2009. wstawianie zdjęć dzieci z odkrytymi twarzami spotka się z ostrzeżeniem. a najlepiej zachować się po ludzku i ich zdjęć nie postować w ogóle.
mav.
Moderatorka tak napisała, więc chyba nie można ... Poza tym Michael chciał zachować ich anonimowość, uszanujmy to ;)
o rety, dzięki za info, o którym tak naprawdę przecież wiedziałam... ale mama mnie wołała i nie doczytałam, że to chodzi o dzieci i przez chwilę straciłam orientacje w temacie myśląc, że coś się pozmieniało i nie można umieszczać całych fot Mchaela w syg i av
Swoją drogą janetj nie podoba mi się 8 sygnatura. Uważam, że to trochę nie trafiony pomysł na sygnaturę z trumną MJ i dzieciakami w żałobnym strojach... Reszta całkiem fajna, zwłaszcza kompozycja nr 9