Wrzuciłem paczkę Instrumentali... http://www.sendspace.pl/file/870334da9f5a7946254c5b3
Dla ciebie ~~ToMi~~ znajdzie się tam instrumental do The Lost Children i Speechles.... do Whatever happens nie mam... Jak chcesz pojedyńczo The Lost Children i Speechles to napisz, to wrzucę... Jak ci się nie chce czekać aż się ściągnie po 2 godzinach... możesz też wykupić premium na sandspace za 1zł sms-em, na 12h... Miłej zabawy
LISTA INSTRUMENTALI :
Another Part Of Me
Bad
Beat It
Billie Jean
Black or White
Butterflies
Childhood
Dangerous
Dirty Diana
Give In To Me
Man In The Mirror
Scream
Smooth Criminal
Stranger In Moscow
The Lost Children
The Way You Make Me Feel
They Don't Care About Us
This Time Around
Thriller
Walk Right Now
Wanna Be Stating Something
Will You Be There
You Are Not Alone
You Rock My World
Say Say Say
Speechless
Amnezjanin12 pisze:Wrzuciłem paczkę Instrumentali... http://www.sendspace.pl/file/870334da9f5a7946254c5b3
Dla ciebie ~~ToMi~~ znajdzie się tam instrumental do The Lost Children i Speechles.... do Whatever happens nie mam... Jak chcesz pojedyńczo The Lost Children i Speechles to napisz, to wrzucę... Jak ci się nie chce czekać aż się ściągnie po 2 godzinach... możesz też wykupić premium na sandspace za 1zł sms-em, na 12h... Miłej zabawy
Dzięki pobrałem całą paczkę :) Reszta też się przyda
Willy pisze:Kilkadziesiąt instrumentalnych wersji wszelakiej maści, jedne lepsze drugie gorsze. Nie chiało mi się wysyłać wszystkich osobno więc spakowałem cały folder i podzieliłem na 2 części. Potrzebne są wszystkie cztery żeby rozpakować całość.
Szukam podkładów do Scream,Remember The Time,They Don't Care About Us,Who is it, You are Not Alone,The Way You Make Me Feel ,The Lost Children,Say Say Say,Why You Wanna Trip on Me i In the Closet. Z góry dziękuję.
Ktoś kiedyś szukał Instrumentala od Billie Jean podobnego do tych z koncertów. Mam coś w tym stylu, tzn jest to wersja albumowa, ale jest dodana końcówka kiedy Michael wraca po kapelusz, robi sidewalk airwalk itp. Wszystko studyjne, nie łączone z żadnym livem. Co prawda linia basowa jest oryginalna, nie ma tych uderzeń przy moonwalku itp ale jak ktoś chce to wrzucam :)
Ten mix robiłem sam, w przyszłości postaram się dorobić tą linię basową
Bardzo zależy mi na podkładach do piosenek :
-Don't walk away
- Privacy
-Tabloid Junkie
-The girl is mine
-You are my life
- HIStory
-Give in to me
-Who is it
-Heaven Can wait
Z góry dziękuje , jeżeli znajdzie się ktoś o tak dobrym sercu i je wrzuci