Kiepska wita

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Madzia

Post autor: Madzia »

Witam na forum i przyjemnego postowania zycze ;)
Obrazek
Aryune

Post autor: Aryune »

witaj na forum, moja rówieśniczko :-)
Ja też lubię oglądać "Kiepskich" xD. Z siostrą zawsze oglądamy, jak lecą na Polsacie czy na Polsacie2.
Kiepska

Post autor: Kiepska »

Heh, Kiepskich to chyba lubią wszyscy ^^.
Nie wiem, czy zostanę z Wami na długo, gdyż... Ech, pewna dziewczynka się do mnie doczepiła i na każdym forum włamuje się na moje konto lub też podaje się na nim za mnie i boję się, że tutaj także mnie wytropi... Później pewnie będzie dodawała wulgarne wypowiedzi z masąwszelkiego rodzaju błędów itp., zresztą jak na takie małe, nierozgarnięte i niewychowane dziecko przystało. Niedługo będę się bała przez nią włączać komputer...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Twoja koleżanka jest hakerem komputerowym?
Obrazek

Post autor: DooDoo Forever »

Witam nową koleżankę:)
Obrazek
I miss you so much...
Kiepska

Post autor: Kiepska »

Już nie jest hakerem. Zmieniła się i dała wszystkim spokój.
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Masz farta, że dała Ci spokój. Ja bym dostała szału jakby ktoś mi się tak włamywał. Wielki podziw za to że przetrwałaś ;-)
A co do Kiepskich, to nie zawsze mogę oglądać, ze względu na okoliczności, ale nie zapomnę jak Kiepski podrzuca chapcie, obracają się w powietrzu i ląduje na jego nodze. Normalnie masakra xD
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
ODPOWIEDZ