W związku z komputerem.
-
Na stronie Rapidshare jest to program do visty a ja mam xp. Pościągałem pare programów ale to nie mam sęsu-jeden z ciekawszych internet manager downloader -ale ma tyle ustawień że chyba trzeba by się było gdzieś przeszkolić.Wg instrukcji powinien ściągać wszystkie pokoleii (a nawet kilka naraz) wklejone pliki a mnie wychodzi pojedynczo.Może ma ktoś wypróbowany i prosty w obsłudze program.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
mogę tutaj zadać pytanie związane z komputerem ?
oróż czy wie ktoś jak zmienić adres strony ?
zrobiłąm www na programie www.wix.com noi dostałam taki adres - przkładowo - > www.wix.com/xxx/xxx... i zależy mi aby go zmienic i nie mam pojęcia jak
baaardzo byłabym wdzięczna za pomoc.
oróż czy wie ktoś jak zmienić adres strony ?
zrobiłąm www na programie www.wix.com noi dostałam taki adres - przkładowo - > www.wix.com/xxx/xxx... i zależy mi aby go zmienic i nie mam pojęcia jak

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Na www.precyl.pl znajduję się wersja Rapidshare Managera na Windows XP. Wystarczy poszukaćboskar2007 pisze:Na stronie Rapidshare jest to program do visty a ja mam xp

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- Billie Jean M.J.
obsługa programu SONY ACID PRO
Mam prozbe... czy ktos moglby napisac adres jakiejs dobrej strony w ktorej jest napisana obsluga programu SONY ACID PRO? jesli tak, to bylabym bardzo wdzieczna...
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
love you michael!
-
Chciałbym się zapytać czy tylko ja mam problemy z programem bestplayer do ściągania napisów z internetu?Wyskakuje mi komunikat że nie odnaleziono żadnych napisów i nie ma żadnej informacji o oglądanym filmie,a dwa dni temu było ok.Od razu mówię że ściągnołem ten program z kilku stron i dalej nic.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
ło matko ;d już widzę na co on wchodziłZosia-MJ pisze:Mój brat miał kiedyś 130 trojanów na kompie

MJkacper - antywirus - obojętnie w sumie jaki..wpisz w google ' skuteczny antywirus ' znajdziesz i ściągnij.

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Re:
Witam ponownie tym razem z innym problemem.Otóż wczoraj wieczorem ściągnąłem grę Moonwalker z torrentów i po wypakowaniu jej na dysk L nie mogę wejść na ten dysk bo wyświetla się okno Otwieranie za pomocą i są w nim różne programy.Proszę pomóżcie 

Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
- majkelzawszespoko