Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Co tam w wielkim świecie - lokale na razie mam 2 na oku. Problem z jednym jest taki że wygląda jak przerobione mieszkanie na parterze w śródmieściu i jest po prostu nieelegancki :knuje: (wygląda jak duży bar mleczny) to jest ostatnia z ostatnich desek ratunku i to sam koniec z drzazgami ;-) .

Drugi lokal to klub na pietrynie, byłem tam w piątek ok. 23:00 i prawie nikogo nie było w środku więc wziąłem wizytówkę.

Myślałem też o Fever w manufakturze ale ten klub się trochę zepsuł (mówię za siebie) i nie dość że nie grają tam tego co lubię, to ludzie których lubiłem już tam nie pracują (moje wtyki :) ). Poza tym klub stał się popularny więc niechętnie zmieni repertuar, a my nie chcemy też przypadkowych gości.

Jeśli macie jakieś typy to możecie przysłać mi pomysły / adresy / nr. tel. [tylko nie swoje a klubu :diabel: :diabel: :diabel: ]
Ostatnio zmieniony pn, 25 sty 2010, 20:31 przez vkmaxx, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

(przepraszam za offtop)

Marcin....pamiętam cie z premiery THIS IS IT :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

szkoda tylko ze wyszedł przed tym jak sie wszystko rozpoczęło..
ale skarpetki miał fajne nenene
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

vkmaxx
Powiem krótko JESTEŚ WIELKI !!!
Super, że już coś się w kwestii imprezy-spotkania dzieje. Jak dla mnie możemy nawet na placu Wolności tańczyć, byle w MJPT'owym towarzystwie i do muzyki Michaela :):)
Jeśli zaś chodzi o promocję, to bardzo chętnie pomogę jak będzie taka potrzeba.
Daj znać jak będziesz znał jakieś szczegóły dotyczące terminu, miejsca i kosztów.

Dangerous_Dominika
Fakt, szkoda że uciekł tak szybko...a skarpetki miał świetne :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Och w końcu coś napiszę, bo już mi wstyd. Zgadzam się ze wszystkimi, że to wielka szkoda, że nie poznaliśmy Marcina lepiej, ale myślę, że to nic straconego:)
Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się coś zorganizować. Cieszę się, ponieważ niedługo zaczynam swoją przerwę semestralną na uczelni i będę miała więcej czasu. Bardzo chętnie pomogę w promocji itd;-)
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Teraz jeszcze zależy mi żeby w klubie był TV żeby można było zsynchronizować to i tamto (Audio + Video).
No proszę, MJówki znudziły się już towarzystwem tej samej płci i są otwarte na nowe znajomości :P Dodam że "skarpetki" to nie najfajniejsza część mnie nenene :mj:

Zastanówmy się (równolegle) nad jakimś masowym tańczeniem...
michaśka

Post autor: michaśka »

Agnes:* pisze:Och w końcu coś napiszę, bo już mi wstyd.
mi też;p ja też jak najbardziej się pisze na to spotkanie, tylko proszę niech ono będzie po sesji czyli po 12.01;p vkmaxx a o jakim klubie mówisz??
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Na dobry początek możemy się wybrać do Plastyków i obgadać co nieco. Potańczyć do majkelowej muzyki też się tam da ;) Niektóre z nas wielokrotnie to sprawdzały :D
vkmaxx pisze:No proszę, MJówki znudziły się już towarzystwem tej samej płci (...)
My nie jesteśmy w stanie się sobą znudzić :P
vkmaxx pisze:(...) i są otwarte na nowe znajomości :P
Zawsze! ;)

Dominika! Normalsi w Twoim podpisie! :D Cóż za radość dla moich oczu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

niespodzianka pisze:Dominika! Normalsi w Twoim podpisie! :D Cóż za radość dla moich oczu :)

specjalnie dla Ciebie :calus:
a wiesz moze czy graja jakos niedługo?
bo jakos mnei ochota ostatnio na nich naszła :)

a ponizej "Fade to Black" Metallici jakby ktos nie wiedział
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

vkmaxx
Mężczyźni są ZAWSZE mile widziani a swoim towarzystwem to my się chyba nigdy nie znudzimy, już za dużo nocy nieprzespanych za nami a już szykują się kolejne ;P

Co do klubu z TV i muzyką...hmmm...nic poki co nie przychodzi mi do głowy...:(

Tańczenie do muzyki MJa, baaaaaaaaaaaaaardzo chętnie ale myślę, że bez treningów nic nie zdziałamy. Może dla odmiany zatańczymy Drill- na YT jest filmik instruktażowy choreografa Michaelowego :):)
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

vkmaxx pisze:No proszę, MJówki znudziły się już towarzystwem tej samej płci i są otwarte na nowe znajomości :P
Tak? :wariat: Która się znudziła, przyznać się babusy! Póki co, to ja nie mam czau się znudzić:P Jako tako pamiętam jak wygląda Marta, a reszta, to jakieś mgliste, dwudziestopięciodniowe, albo i jeszcze starsze (!) wspomnienie...
Co do męskiego towarzystwa, to my jak najbardziej przyjmiemy, ale nie jestem pewna, czy jakikolwiek chłop jest w stanie to przetrwać... Sama czasami się zastanawiam co ja tam z nimi robię :D

A tak w ogóle, to przyłączam się do Michaśki. Sesja rzecz święta, proszę mi tu nawet nie wyskakiwać z koncertami, imprezami, tańcami, hulankami i swawolami, bo serce mi się kraja... tępym, zardzewiałym nożem :P
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Dangerous_Dominika pisze:specjalnie dla Ciebie Buziak
a wiesz moze czy graja jakos niedługo?
bo jakos mnei ochota ostatnio na nich naszła :)
Aaaach ;*
Tak, grają... W Katowicach, w Gliwicach i w Krakowie póki co ;D Nie no, po mieście krąży jakieś nieoficjalne info, że w marcu u nas coś zagrają ;)
po-cichu pisze:Co do męskiego towarzystwa, to my jak najbardziej przyjmiemy, ale nie jestem pewna, czy jakikolwiek chłop jest w stanie to przetrwać...
A właśnie... Iza, jak tam wrażenia Twojego brata po sylwestrowej nocy spędzonej w naszym specyficznym towarzystwie? ;D
po-cichu pisze:Sesja rzecz święta
Jestem w stanie to uszanować, bo w końcu nawet własne urodziny przełożyłam, żebyś mogła w spokoju męczyć się z książkami :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Basia jak możesz tak ranić moje serce :surrender: mglistym wspomnieniami jestem? nie pamiętasz mnie, albo słabo pamiętasz... cóż, ech te baby - nie widzieć się miesiąc i wszystko zapominają nenene

Mi się babskie grono nie znudziło, nie mam nic do facetów, ale nie wiem jak są w stanie przetrwać nasze zachowanie w środku nocy :smiech: :smiech:

Balujcie sobie, balujcie. Wiecie, że mróz mnie skuł -30 stopni na tym zadupiu kochanym i się ruszyć boję z lekka, bo ostatnio nawet na mojej codziennej trasie busy padły i nic cały dzień nie jeździło. Byłam w strachu ... 10 km marszu na mrozie (poddałam się po dwóch, wymęczyłam się, zanim duma pozwoliła mi dzwonić po pomoc :smiech: :smiech: )

Sesja, sesja... Skoro nauka to rzecz święta to ja mam być niedostępna do maja?!
Jakooś to bedzie...

Marta z Izą jadą do Torunia? Tak tylko z ciekawości pytam. ;-)
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:
Marta z Izą jadą do Torunia? Tak tylko z ciekawości pytam. ;-)
Nie, nie jadą, pociągi też zamarzły ;) A tak serio to same we dwie się boimy tych rzeszy fanów MJ-a :smiech: Bo oni są podobno groźni :D
po-cichu pisze:Tak? :Wariat: Która się znudziła, przyznać się babusy!
"Babusy" :smiech: coś jak "przygrzmocić" :smiech: :smiech: :smiech:
niespodzianka pisze:
po-cichu pisze:Co do męskiego towarzystwa, to my jak najbardziej przyjmiemy, ale nie jestem pewna, czy jakikolwiek chłop jest w stanie to przetrwać...
A właśnie... Iza, jak tam wrażenia Twojego brata po sylwestrowej nocy spędzonej w naszym specyficznym towarzystwie? ;D
Był w takim szoku, że nie był w stanie nic powiedzieć :smiech:

No ja proponuję ćwiczyć Drilla: jak będziemy mieć tyle czasu, co ci więźniowie to może też staniemy się gwiazdami YT :D
http://www.youtube.com/watch?v=mKtdTJP_GUI

No to czekam na jakąś przybliżoną datę tej imprezy, żebym się mogła zadeklarować.

Poza tym, czy ktoś jest chętny użyczyć nam swojego domku po premierze TII, żeby całą nockę można się było katować filmem i dodatkami? :D Bo co poniektórzy nam się tu remontem wykręcają :smiech:

P.S. Ja też zapomniałam, jak wyglądacie :P
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Jakby się znalazły jakieś 4 kąty to i stolica by się zjawiła :P Chyba, że chcecie mnie rozmrażać :smiech:
ODPOWIEDZ