[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

heheh widze ze automatycznie zostałam dopisana do listy :P
Spoko... chyba sie nie zapisywałam ze względu na to iż mam przeczucie ze mój dział w tym wydarzeniu bedzie totalnym niewypałem :P

Do zobaczenia jutro :dance:
newbie

Post autor: newbie »

Cześć :)

Nie zaglądałem tu od dłuższego czasu, widzę, że mój pomysł został podłapany nie tylko w Poznaniu, ale też w innych miastach! Super :)

Prawdę mówiąc wydaje mi się, że, aby osiągnąć pełny efekt potrzebny będzie profesjonalny instruktor, no i sala z dużym ekranem. Jeżeli wyklaruje się stała (!), w miarę liczna grupa chętnych, to postaram się coś w tym temacie zorganizować.

Odnośnie soboty - niech ktoś koniecznie porobi zdjęcia.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

czyli jutro kto będzie? :)
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

jutro powinni byc wszyscy którzy będą w sobotę :) jeśli nie mogą z jakichś tam powodów typu ~opiekun prawny~ to powinna być to przeszkoda do przeskoczenia. myślę że od 19 do ostatniego tramwaju/autobusu powinniśmy się wyrobić ze spokojem a rodzice raczej nie powinni sie pluć (mówiąc potocznie). Podejrzewam że w ferie mając wolne wraca sie o takich porach do domu z wypadu z paczką a my tutaj urzadzamy jutro kulturkę ;-) usprawiedliwieniem jest tylko przypadek który mieszka poza poznaniem i ma słaby dojazd i to jest duży problem. Oczywiście ten kto już mnie widział i zna wie że mówię śmiertelnie poważnie nenene
ogólnie ten kto nie bedzie z listy którą sporządziła jeanny będzie, oczywiście na swój koszt, dzwonił w tym czasie i kontaktował sie z nami :) będzie to tzw konferencja multimedialna xPP dzwonić do Jeanny, Trinity albo jak ktoś chce do mnie ;-) numerki ściągajcie na PW ;-)
buziole w pysiole MJówki ;-) pozdroo :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

No to ja będę dzwonić, w dniu dzisiejszym mój opiekun prawny jest przeszkodą nie do pokonania :P
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ehh bo wy po prostu nie umiecie gadać z rodzicami xP
Obrazek
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Mogę jeszcze spróbować pogadać jak z roboty wróci, aczkolwiek czarno to widzę :P Próbować można...
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hej.
bede kolo 21. proszę zostańcie jeszcze do tej pory, ok?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Pierwsze 'zajęcia' już za nami :d
Musze powiedzieć ze świetnie się bawiłam :)
Wszyscy Ci którzy nie byli niech żałują i niech nadrabiaja bo my już wszytsko umiemy nenene prawda?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No to teraz czas na moją relacyjkę ;-)

Po pierwsze chylę czoła przed weronika_poznan-dziewczyno twój sposób realizacji to profesjonalizm pierwsza klasa-było naprawdę cudownie.I mimo że brak było osób które pouczyłyby nas poprawnie kroków to na pierwszej naszej lekcji wcale tego nie odczuliśmy.Weronika przytargała ze sobą oprócz chęci dobrej zabawy telewizor i dvd dzięki czemu było jeszcze bardziej jajcarsko niż ktokolwiek mógł się tego spodziewać.Nawet teraz kiedy już ochłonęłam tamtym dniem cieplutko się robi na serduchu na samo wspomnienie tamtych kilku godzinek.Nasze spotkanko rozpoczęło się z małym opóźnieniem bo o godzinie 11.30,wszyscy trafiliśmy na wskazany adres z mniejszymi lub większymi wskazówkami.
Na początku było szybkie poznanie się i zaklimatyzowanie się do podjęcia nowych wyzwań-pięciominutowa rozgrzewka a potem już nauka układów MJa które odtwarzaliśmy na DVD.Jajca nie z tej ziemi.MichaelsAngel nauczyłam się więcej podczas tej godzinki spędzonej z Wami niż przez cały okres mojego fanowania nenene
Naprawdę nie żałuję że musiałam się zwlekać tak wcześnie rano choć i tak z małym poślizgiem-organizacja total profesjonal ;-)

:dance: :dance: :dance:
Weroniko-jeszcze raz dziękujemy za niesamowity entuzjazm i profesjonalną organizację.

Na naszym spotkanku było siedem osób które serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję do miłego zobaczonka w przyszłą sobotę ;-)
To jaki układzik szlifujemy następnym razem? :knuje:
Obrazek

HEEEEEEJ!
Ale nam wywinęli z tym restaurowaniem forum! W takim momencie!;)
Podobnie jak Jeanny - dopiero po kilku godzinach doszło do mnie co się stało. Po pierwsze - PRZYSZLIŚCIE! SPOTKALIŚMY SIĘ WRESZCIE! Po drugie - pomimo braku nauczycieli - i tak dość sporo się dowiedzieliśmy! Po trzecie - może zabrzmi banalnie - właśnie tego mi brakowało! Wzajemnej mobilizacji do uczenia się układów MJ! Myślę, że każda choć mała próba nauki gestów drugiego człowieka zbliża go do niego, a może do sensu piosenki? Po czwarte - zajebiście się bawiłam!

Bardzo dzięks za miłe słowa, Jeanny, naprawdę miałam jak najlepsze intencje :D. Ale sukces tej soboty należy do nas wszystkich!!! Wielki dla Nas ukłon za tę sobotę!!!! Powiem jak Doda: JESTEŚMY ZAJEBIŚCI!!!

Tak więc fruniemy dalej - kolejne spotkanie odbędzie się w następna sobotę 30 stycznia! O godz 11:30 - 13:00, w tej samej sali. Koszty 1,5 h to 60 zł, które dzielimy między uczestników! Zapraszamy wszystkich! Przyjadę z TV i dvd ale chciałbym bardziej ufać, że tym razem nasi nauczyciele będą mogli nam pomóc:). Przygotowany jest plan awaryjny, będą teledyski i UWAGA! filmiki instruktażowe z youtuba. Bardzo fajna sprawa:
http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo BEAT IT
http://www.youtube.com/watch?v=MErpQyQ00ds&NR=1 THRILLER
http://www.youtube.com/watch?v=iz88lyHy ... re=related THRILLER
http://anthony-king.com/?page=dvd a tu płyta, nad która możnaby się zastanowić

TERAZ CHWILA PRAWDY! Zostały wykonane zdjęcia z naszych pierwszych zajęć! Zostały zapisane w historii w ten sposób:
Obrazek Obrazek Obrazek

Tak więc ZACZYNAMY LUDZIE!!!! Jak są jakieś sugestie, pomysły - pisać koniecznie! Ja mam już kilka ale powiem jak tylko nasze spotkania zaczną odbywać się bardziej ... zdeklarowany.

Jeszcze raz - I WANT MORE! BYLIŚMY ZAJEBIŚCI! Może zwyczajnie dlatego, że to spotkanie doszło do skutku!!!! DZIĘKI!!!!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Naprawde było zajebiaszczo, zabawa pierwsza klasa, a przy tym ile sie nauczyliśmy! Naprawde dzieki wam za te zajecia! Weroniko, zdjęcia super, miejmy nadzieje że zachecą resztę do wspolnego dylania :dance:
Widzimy sie w sobote! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Tylko cztery osoby się wypowiedziały???Nie mówcie że leczycie zakwasy glupija
W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak zacząć listę na następne spotkanko ;-)

1.Jeanny100 :dance:
Obrazek

1.Jeanny100
2.MichaelsAngel :-)
weronika_poznan

1.Jeanny100
2.MichaelsAngel Smile
3.Weronika_poznań :happy:
Primum non nocere.
ODPOWIEDZ