Fani z okolic Drawsko, Złocieniec, Szczecinek itp
-
- _*Aga*_222
A ja obecnie studiuję w Szczecinie, ale pochodzę z okolic Łobza, także niedaleko Świdwinahubert9999 pisze:Ja jestem ze Świdwina :)

Właśnie Poisonivy też się tak zastanawiam... kto od nas jest z Drawska?Urszula pisze:Poisonivy kto jest z Drawska????!!!!!!
Urszula, ja w Drawsku mam rodzinę i bywam tam od czasu do czasu :)
- _*Aga*_222
O widzisz Aguś ale ze mnie gapa… Bo ja myślałam, że Ty jesteś z Drawska.
Tak czy inaczej nie jesteś ze Szczecina ale jesteś „nasza” więc jak widać dla chcącego nic trudnego.
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich i zdradzę tylko, że niebawem będziecie mięli okazję się ujawnić i poznać *Agę*222 i nie tylko ją bo szykuje się wielka MJ’owa impreza w Szczecinie.
Szczegóły wkrótce.

Tak czy inaczej nie jesteś ze Szczecina ale jesteś „nasza” więc jak widać dla chcącego nic trudnego.

Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich i zdradzę tylko, że niebawem będziecie mięli okazję się ujawnić i poznać *Agę*222 i nie tylko ją bo szykuje się wielka MJ’owa impreza w Szczecinie.
Szczegóły wkrótce.

The world got even darker it was possible [*]
Impreza będzie w piątek ale szczegółów jeszcze nie mogę podać bo dopinamy ostatni guzik.
Bądźcie jednak pewni, że wszystkie informacje znajdą się na forum i w wielu innych miejscach, tak żeby każdy zainteresowany wiedział co i jak.
Czy pasujesz???
Pewnie pod wieloma względami nie, tak jak My wszyscy.
A przecież Michael to indywidualista, tak jak każdy z Nas.
I myślę, że mamy wspólne Źródło Miłości… a to już bardzo wiele…poza tym „starość” to pojęcie względne :)
Mam nadzieję Cię poznać mimo śniegów, na które nie mamy wpływu

Bądźcie jednak pewni, że wszystkie informacje znajdą się na forum i w wielu innych miejscach, tak żeby każdy zainteresowany wiedział co i jak.
Czy pasujesz???
Pewnie pod wieloma względami nie, tak jak My wszyscy.
A przecież Michael to indywidualista, tak jak każdy z Nas.
I myślę, że mamy wspólne Źródło Miłości… a to już bardzo wiele…poza tym „starość” to pojęcie względne :)
Mam nadzieję Cię poznać mimo śniegów, na które nie mamy wpływu

The world got even darker it was possible [*]
Michael to także żródło młodości, działa jak najlepszy krem przeciwzmarszczkowy na duszę i to fakt a z faktami się nie dyskutuje. Juz sam fakt że takie idiotyzmy wypisuję świadczy o tym że do stateczności mi dalego........już się zamykam
Ludzie czytacie ? Impreza się szykuje w Szczecinie !!!
Hej okolice obudzić się!!!!

Ludzie czytacie ? Impreza się szykuje w Szczecinie !!!
Hej okolice obudzić się!!!!

Witam Witam:)no Ewelinko dziekuje ze wstawiłas info o imprezce
.Z mojej strony tylko powiem tyle ze szykujcie sie juz dzis na 12.03.10 startujemy o21
w Szczecinie!!!!!!!reszte tzn.plakat w zwiazku z impreza umiesci Ewelina.wiecej informacji udzielam na PW.pozdrawiam wszystkich Fanow i czekamy na Was w marcu