W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jestem Fanem Michaela od Grudnia 2008r. Wcześniej zanim byłem jego fanem byłem jego ANTYfanem (niestety) Dopiero jak poznałem pewna dziewczyne ktore tez jest fanka MJ zrozumialem kim był naprawde wielki Król.
Pozdrawiam wszystkich fanów
Witaj ;) były antyfanie ;) heh. Widać na Twoim przykładzie jaką ma siłę przebicia prawda o MJ. Całe szczęście świat jeszcze nie zwariował i PRAWDA zwycięża ;). Miłego postowania na naszym forum pytaj śmiało o wszystko i sam też pisz dużo ;) i o czym tylko masz ochotę ;) pozdrawiam :)
Witaj! Dobrze, że spotkałeś na swojej drodze fajną koleżankę, której udało się przekonać Cię do Króla, a zapewne nie było to łatwe, skoro wcześniej nie potrafiłeś Go docenić.
Tak, to było bardzo trudne....Przeczytałem chyba z 30 gazet i ogladnelem 20 filmikow ktore przesylala mi kolezanka na gg non stop a potem tyle myślałem ale mniejsza o to Najważniejsze ze jest juz tym kim powinienem. I Love You Michael
Kolega pisze:Tak, to było bardzo trudne....Przeczytałem chyba z 30 gazet i ogladnelem 20 filmikow ktore przesylala mi kolezanka na gg non stop a potem tyle myślałem ale mniejsza o to Najważniejsze ze jest juz tym kim powinienem. I Love You Michael
To forum jest świetnym miejscem, ja w realu za bardzo nie mam z kim pogadać.. więc wpadaj tu jak najczęściej:)