Fani z okolic Drawsko, Złocieniec, Szczecinek itp
Fani z okolic Drawsko, Złocieniec, Szczecinek itp
Wszyscy się tu zwołują więc ja też zadaję pytanie czy są fani z moich okolic tu na forum. Jestem z Drawska Pomorskiego.
Jak się ktoś znajdzie to prodzę o posta lub na pw.
Jak się ktoś znajdzie to prodzę o posta lub na pw.
-
- Noemi.best
Ja moze nie z tych okolic, ale za 'mlodu' jezdzilam w tamte rejony na obozy sportowe, kilka lat z rzedu, bylismy na terenie jednostki wojskowej... ach wspomnienia... co mysmy tam wyprawiali 

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
- Maruderkis
Tak czytam i czytam… a może macie ochotę popływać po wątku „z Waszych okolic”? Jestem ze Szczecina i właśnie w tym mieście udało Nam się wspólnymi siłami i ciężką pracą bardzo mocno zacieśnić więzi. I pozwolę sobie napisać, że jesteśmy jedną z najliczniejszych zwartych grup wywodzących się z MJPT (to moje obserwacje). Przy dobrych okolicznościach jest Nas ponad 20 osób i cały czas się rozrastamy. Mamy na swoim koncie mnóstwo wspólnych imprez, również takich które sami organizujemy na większą skalę oczywiście pod hasłem MJ. Choć znamy się zaledwie kilka miesięcy jesteśmy ze sobą mocno zżyci. Nie żebym się chwaliła chcę tylko serdecznie zaprosić do wspólnych spotkań a myślę, że nikt z „Naszych” nie żałuje, że jest….a jesteśmy dosyć specyficzną grupą.
Nadmienię, że w naszych szeregach jest Mjówka z Drawska i z Chojny i z Gryfina więc jak widać „dla chcącego…” ect.
Zapraszamy na wątek SZCZECIN. Najbliższe spotkanie jest już tradycją a odbędzie się „pod drzewem” 25 stycznia. Data szczególna.
Pozdrawiam
Ewelina

Nadmienię, że w naszych szeregach jest Mjówka z Drawska i z Chojny i z Gryfina więc jak widać „dla chcącego…” ect.

Zapraszamy na wątek SZCZECIN. Najbliższe spotkanie jest już tradycją a odbędzie się „pod drzewem” 25 stycznia. Data szczególna.
Pozdrawiam
Ewelina
The world got even darker it was possible [*]
Świetnie tylko 25.01 jest w poniedziałek - ludzie pracują, chodzą do szkoły itp zauważmy także że Szczecin od naszych miejscowości jest jednak oddalony znacznie jeśli chodzi o spotkania popołudniowe w zwykłe dni ( brak możliwości dojazdu i powrotu ). Właśnie o to w nawiasie najbardziej się rozchodzi. Polskie realia.
Ale, ale myślę że spotkania jakieś takie weekendowe.....????
poisonivy kto jest z Drawska????!!!!!!
Ale, ale myślę że spotkania jakieś takie weekendowe.....????
poisonivy kto jest z Drawska????!!!!!!