Petycja, petycją, a brak DJa, to inna bajka;) Bo jak mam słuchać Michaela z Winampa, to wybieram prywatnego Winampa, prywatne zbiory i prywatne mieszkanie:P
Kurczę no... Toruń... nawet patrzyłam na połączenia. Cośtam z Kaliskiej sunie w tamtym kierunku. Tylko jest kilka "ale", które to "ale" znane są właściwym osobom:P No i jeszcze jedno "ale"... jeśli pozostałe "ale" okażą się mało "alowate", to czy w ogóle jeszcze są miejsca?:P Bo gdzieś czytałam, że 'ilość miejsc ograniczona'... Chyba, że to erwinowski chwyt marketingowy;D
Wybaczcie poziom intelektualny powyższego posta, ale ciężki tydzień daje się we znaki. Idę do łózka ze słoikiem Nutelli i będę oglądac Hannę Montanę
hmm... to ja zycze miłej organizacji ;p
a tak na serio wydaje mi sie ze prędzej czy pózniej jakiś club znowu zorganizuje jakąś noc z MJ, były takie przed czerwcem więc teraz, gdy jest na Michaela popyt też powinny być kolejne..
ps. ktoś wybiera się na WOŚP?
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Basieńko, wszelkie "ale" są do ominięcia ;D A co do ograniczenia ilości miejsc, to wygląda na to, że w temacie nie ma jakiegoś tłoku, więc jeśli się zdecydujemy w miarę szybko, pewnie wystarczy dla nas zaproszeń ;)
Na plakacie jest numer telefonu, a w temacie toruńskim email do Damiana. Warto się z nimi skontaktować. Z tego co wiem to z biletami nie ma problemu, z rezerwacją stolika trzeba się spieszyć. Pozdrawiam i ZAPRASZAMY DO TORUNIA.
Jak będziecie potrzebować pomocy, przewodnika walcie śmiało!!
Ps. Warto żeby pojawili sie fani,bo pewnie sporo będzie gapiów...hihi
bettima pisze:jejku ile czasu juz nie widziałam sie z niektórymi osobami...chyba od premiery TII.
Ale ja dziś nie o tym...
W szkole tanca Urban Dance Zone na Al. Piłsudskiego 8/10 stworzyli kurs "Tańcz jak Michael":mj:. Zajęcia odbywają się w środy w godz. 19.15 - 20.30. Poziom : open , co oznacza, że przyjść mogą osoby zupełnie "zielone" jesli chodzi o taniec jak i takie, które na salach tanecznych bywają nie od dziś.
Może któraś łódzka MJówka będzie miała ochotę wpaść i nadać spotkanku trochę inną formę niż zwykle :)
Ostatnio była choreografia z Beat It wraz z odgrywaniem scenki z teledysku
Zapisałem sie tylko akurat po jutrze isc nie moge bo mam zagrozenie z jednego przedmiotu i musze sie kuć ale za tydzien oczywiście trzeba iść
kubawalter pisze:Zapisałem sie (...) za tydzien oczywiście trzeba iść
To super, że będzie osoba z forum
Zaczęliśmy chorełke z BAD, będzie kontynuacja przez kilka następnych zajęć.
Dziś grupa się "troszkę" wykruszyła - były 4 osoby + instruktor, z czego wszyscy oprócz mnie to faceci <bezradny>
Może ktoś jeszcze zasili grupę MJ'ową ? WHO's BAD ??
bettima to naprawde fajna sprawa...marzy mi się żeby się pouczyć tych :D JA bym moze za tydzień się zebrała... Ale to trzeba isć sie zapisać wcześniej??
kubawalter pisze:Zapisałem sie (...) za tydzien oczywiście trzeba iść
To super, że będzie osoba z forum
Zaczęliśmy chorełke z BAD, będzie kontynuacja przez kilka następnych zajęć.
Dziś grupa się "troszkę" wykruszyła - były 4 osoby + instruktor, z czego wszyscy oprócz mnie to faceci <bezradny>
Może ktoś jeszcze zasili grupę MJ'ową ? WHO's BAD ??
Bettima a w czym tam sie tanczy??? Normalnie w dresie ???
Moonwalker24 pisze:JA bym moze za tydzień się zebrała... Ale to trzeba isć sie zapisać wcześniej??
No Izuś wpadaj, wpadaj :) Jak masz czas możesz podejść tam i się zapisać osobiscie, możesz zadzwonić, wysłać maila lub wypelnić formularz zgłoszeniowy na stronie URBAN DANCE ZONE. szczegółowe info zaraz porozsyłam na gadu :)
Koszt zajęć jednorazowych to 25 zł.
kubawalter pisze:Bettima a w czym tam sie tanczy??? Normalnie w dresie ???
W dresach, jak na każdych zajęciach/warsztatach tanecznych :)
Pozdrawiam tanecznie
kubawalter pisze:Szkoda że BAD ćwiczą Poddaję się bo chciałem choreografii do Thillera sie nauczyc
No właśnie! Ja też byłabym chętna na Thrillera i jeszcze na Smooth Criminal. W Łodzi bywam różnie, ale jak byście na bieżąco pisali co będzie na kolejnych zajęciach, to bym specjalnie się pofatygowała. W końcu warto...
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
niespodzianka pisze:To znaczy, że co? Mamy petycję napisać do właściciela klubu?
Ahahahaha, może zrobimy tak że ja się zajmę lokalem a wy promocją :)
po-cichu pisze:(...) jak mam słuchać Michaela z Winampa, to wybieram prywatnego Winampa, prywatne zbiory i prywatne mieszkanie:P
(...)
Myślę że jak będzie lokal to będzie też DJ chociaż nie jest mi niezbędny, wolę bez remixów, a wy?
Ja mam nieprzerwanie na warsztacie Beat It, BJ, Smooth Cr. Thriller też można podszlifować