Blood On The Dance Floor-niepublikowany short film [koment.]

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
zu

Blood On The Dance Floor-niepublikowany short film [koment.]

Post autor: zu »

komentarze do tematu: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 692#206692

Nie wiem, jak to się stało, ale albo jakimś cudem jest to zapostowane na Forum i nie mogę znaleźć, albo całe miesiące omijała nas niezła gratka...

Znalazłam nieopublikowaną wersję teledysku Blood On The Dance Floor w remiksie. Mnóstwo nowych scen. Dowiem się więcej, zapostuję. Póki co:

streaming: http://www.youtube.com/watch?v=_4AoThp4bx0
download: http://www.megaupload.com/?d=8CE6BQ8K
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Nono niezły remix a fragmenty faktycznie jakby nowe z innej kamery tzn. na początku myślałem że być może to as zlepki tak czadowo powycinane z oficjalnego teledysku ale jednak widać tu że są to nagrania z innej perspektywy kto wie może odrzut z nagrywanych scen ale świetnie to komuś wyszło . I jakim cudem nikt z nas Fanów tego nie zauwazył glupija ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Info:

Reżyserem teledysku był Michael i Vincent Paterson. Za Wikipedią, która powołuje się na artykuł Davida Noh'a (link) :

"Paterson recorded an unreleased, alternate version of the music video, shot with an 8 mm camera. Writer David Noh, described it as, "grainy, overexposed, and sexy as shit". According to Paterson, "Michael loved it, but Sony hated it and refused to release it"

tłumaczenie:
Paterson nakręcił nieopublikowaną, alternatywną wersję teledysku na 8 mm taśmie. Pisarz David Noh opisał go jako "ziarnisty, bardzo śmiały i seksowny jak cholera". Paterson miał powiedzieć, że Michaelowi strasznie się podobała ta wersja, ale Sony się zupełnie nie spodobała i odmówili jej wypuszczenia.
Ostatnio zmieniony pn, 04 sty 2010, 23:34 przez zu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

zu pisze:Sony się zupełnie nie spodobała i odmówili jej wypuszczenia
dokładnie. Do BOTDF nakręcono 3 klipy - ta oficjalna i zatwierdzona przez $ony, do Refugee Camp Mix oraz właśnie tą, którą zapostowała zu, której $ony nie zgodzili się wydać
kolejny szczyt mądrości $ońskiej ;-) - tylko dziś już drugi, po "Another Day"
Awatar użytkownika
Do$ka

Post autor: Do$ka »

O ile się nie mylę, Dangerous Incorporated wrzucił to jakiś czas temu na MJJC. O jest, we wrześniu dokładnie.
Dość, ykhym, interesująca wersja.
zu pisze:"ziarnisty, bardzo śmiały i seksowny jak cholera"
Tak, to ja jestem David Noh :siesta:
Obrazek

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Ojej! This Is It. BOTD miało wyjątkowo dobre remixy. Ten i remix Wyclefa. Ale że wypłynie taka wersja video? Jestem mile zaskoczony. Mikołaj się obudził i sypie z rękawa na Nowy Rok.
I jakim cudem nikt z nas Fanów tego nie zauwazył
To mnie akurat nie dziwi.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

tancerz pisze:I jakim cudem nikt z nas Fanów tego nie zauwazył Głupi głupi... ?
zauważył zauważył nenene
http://www.youtube.com/watch?v=9WdaCW4qyuU&eurl
już dość dawno było na YT, przypadkiem trafiłam i dodalam do ulubionych, przy poście Zu mi się przypomnialo:)
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Moim zdaniem ta wersja jest w 100% lepsza ;-)

Fajny ten fragment kiedy Michael gładzi tę kobietę po ręce :-)
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

Nie ma to jak oryginał. Muzycznie, jak i wizualnie.
Tam dopiero jest "ziarnisty, bardzo śmiały i seksowny jak cholera". ;-)

Zgodzę się z Kaemem, że ten singiel miał dobre remixy. Mało ich było ale za to świetne. Zachęcały do zakupu singla. Na CD kupiłem go jakoś w połowie kwietnia. Jakiż to byłem podekscytowany wtedy przed nowym albumem.
Myślałem sobie... Ohoho! Jackson wraca szybko z nowym nagraniem i to w jakiej formie!
Album się ukazał i przeglądnięciu tracklisty Mandey zrobił mniej więcej taką minę... :podejrzliwy:
A jak go posłuchał to... :wariat:
No ale nie o tym ten temat.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

"ziarnisty, bardzo śmiały i seksowny jak cholera" mrrr...
tak jak nie przepadam za remixami, tak ten z upływem każdej zasłuchanej sekundy przemawiał raczej na korzyść. Zapewne od czasu do czasu zechcę sobie posłuchać tej wersji, jednak nigdy dla niej nie porzucę oryginału ;-)

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

DirtyDiana13 pisze: Fajny ten fragment kiedy Michael gładzi tę kobietę po ręce Smile
:zgon:

a wydawało mi się że oryginał jest seksi.Dobrze że ten Michael zwykle taki święty bo ekran mi rozsadza.Niezły remix.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

hmmm....no niezła gratka...i tak sobie to wędrowało po necie a my nic...heh ciekawe, remix super, ostatnio same pozytywy odnośnie Michaela wypływają, szkoda że tak późno...w sumie pewnie jeszcze wypłynie cała masa różnych produktów, bądź półproduktów, z których Michael wysupłałby nie jeden cd, bądź dvd...i wyszedłby na prostą finansową bez katowania się TII. Mam nadzieje że nie zakopią tego co zostało tylko ktoś to do cholerci pozbiera i wypuści w taki czy inny sposób...
@neta pisze:Fajny ten fragment kiedy Michael gładzi tę kobietę po ręce Smile
to nie tylko na mnie tak działa? :lal: :zgon:
Obrazek
missi

Post autor: missi »

viva201 pisze: to nie tylko na mnie tak działa? :lal: :zgon:
Możesz być pewna, że działa tak nie tylko na Ciebie :lal: :lal: :lal:
Po pierwszym obejrzeniu teledysku ta scena szczególnie zapadła mi w pamięci :zgon:
Ok, będę szczera: właściwie to po pierwszym obejrzeniu klipu TYLKO ta scena chodziła mi po głowie ;)))

Jeśli zaś chodzi o remix to jestem mega pozytywnie zaskoczona. Z reguły wszelkiej maści remixów nie trawię (dlatego też z czasem zupełnie odpuściłam sobie katowanie się nimi <i może to był błąd?>), ten natomiast od razu przypadł mi do gustu. Choć niewykluczone, że to jedynie zasługa ilustrującego go klipu. W każdym bądź razie to tyle ode mnie, koniec pisania, czas najwyższy na powrót do pozycji wyjściowej, a mianowicie: :lal:
Ostatnio zmieniony wt, 05 sty 2010, 21:57 przez missi, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

he he to nie jest już sztuczna scena z Remember the time gdzie Mike nieśmiałe udaje że całuje faraonkę...to wyrafinowana scena pobudzająca wyobraźnie do granic możliwości....kisiel normalnie Szczerze mówiąc muzyka była w tle.A więc :lal: :lal: :lal: No teraz mi nikt kitu nie wciśnie że on ....awww hi hi yeah
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
bajerek

Post autor: bajerek »

wow Czysty SEX grrrrr....czaderski Lubię gdy Mike jest taki niegrzeczny i jak w orginalnej wersji klepie partnerkę po pupie.Remix super bardzo taneczny.KOCHAM MICHAELA!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ