Wasze odchyły od normy?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

adula.8 pisze:dangerous_girl napisał:
diana124 napisał:
-Zawsze jak wchodze na klatke schodowa musze wbiec na 1. pietro zanim zamkna sie drzwi inaczej jestem na siebie zla e

też się tak kiedyś bawiłam! z tym, że u mnie celem było półpiętro i też cholernie zła byłam jak mi się nie udało dobiec na czas Buhahahaha

haha skąd ja to znam? :D
Też się lubiłam w to bawić, tylko zanim zaczynałam zadawałam sobie jakieś głupie pytanie (np. czy jutro będzie koniec świata xd) i jak udało mi się zdążyć zanim drzwi się zamknęły to odpowiedź była na moją korzyść :D
tak! dokładnie miałam to samo! ;D Albo kiedyś oglądałam totolotka w tv i podobał mi się strasznie taki jeden chłopak i jak maszyna wylosuje jego albo mój numer z dziennika to znaczy, że ja mu też się podobam.. :smiech: masakra. i wylosowała! xd
Obrazek
Awatar użytkownika
Barex

Post autor: Barex »

Paulina_ pisze:Dopiszę jeszcze kilka ;)

- Nigdy nie wytrzymam gdy mam telefon w lewej kieszeni.

- Nowy chleb zawsze zaczynam od środka , nie lubię tych małych kromek ;)

- Mam to samo z światłem co dangerous_girl z gaszeniem światła , zawsze zapomnę go wyłączyć :)

- Herbatę piję zawsze tylko owocową z dwoma łyżeczkami cukru , strasznie słodka , ale bez cukru bym nie przełknęła .

- Gdy mam kakao nigdy nie robię go sobie normalnie z mlekiem tylko wyjadam na sucho .

- Gdy zacznę jeść np. nutelle , albo jakąś czekoladę tak mnie to wciąga , że potrafię zjeść całą na raz ;)

- Moim śniadaniem jest codziennie od poniedziałku do piątku na pierwszej przerwie w szkole 7days oraz zapiekanka ze szkolnego sklepiku po którą biega mi koleżanka ;)

- Mam bardzo wybujałą wyobraźnie i często idąc na ulicy coś mi się przywidzi i mój wyraz twarzy jest nie do opisania , mam stan przedzawałowy , a ludzie patrzą się na mnie jak na dziwaka ;)
Normalnie jakbym siebie czytał :smiech: .

Do tego jeszcze też nie lubię żył i innych takich w szynkach.
Obrazek
Awatar użytkownika
masquerade_

Post autor: masquerade_ »

1. Gdy jest ciemno boję się patrzeć w lustro
2. Jestem absolutnie uzależniona od wszystkiego co niezdrowe :D
3. Nienawidzę siedzieć przed komputerem z nogami ułożonymi na podłodze/zwisającymi w dół. Po prostu muszę podciągnąć kolana pod brodę/ siedzieć po turecku/klęczeć na moim fotelu T.T
4. Jeśli już jakaś piosenka mi się spodoba, słucham jej w kółko przez co najmniej kilka dni.
5. Wącham nowe książki (tak, wiem, że jestem nienormalna)
6. Kiedy biorę telefon lub Ipoda, lub inną cenną dla mnie rzecz do torebki/plecaka, maniakalnie co 20 minut sprawdzam czy dalej tam jest :D Prawdopodobnie to przez mój talent do gubienia wszystkiego co się da.
7. Zawsze zamykam za sobą drzwi od łazienki na klucz, nawet jak nikogo nie ma w domu i wiem że w przeciągu najbliższych 3 godzin napewno nie będzie.
8. Na początku każdego roku szkolnego wmawiam sobie że musze sie wziasc za siebie i zaczac lepiej się uczyc. Ha-ha.
9. Zawsze zamykam drzwi od mojego pokoju, nie wytrzymam, gdy są otwarte.
10. Kiedy coś mnie wyjątkowo zainteresuje nawijam o tym bez konca, az w rezultacie ludzie maja mnie dosyc.
11. Nie dotknę niczego w moim domu po powrocie z zewnątrz zanim nie umyję rąk. To jest po prostu pierwsze co robię.
12. Nigdy nie zasnę w skarpetkach
13. Kiedy się zawstydzę albo udaję że ziewam, albo szperam po komórce
14. NIENAWIDZĘ strzykania palcami, karkiem itp.
15. Okropnie brzydzę się pająków i wszelkiego rodzaju robali.
16. Na okraglo chodze w szlafroku
17. Nigdy nie zjem szynki ani żadnego mięsa z tłuszczem/żyłami/chrząstkami, mam od tego odruch wymiotny. Bleh.
18. Zawsze po schodach wchodzę po 2 stopnie.

Wow, nawet nie wiedziałam że aż tyle tego jest. :D
Obrazek
Madzia

Post autor: Madzia »

masquerade_ pisze: 1. Gdy jest ciemno boję się patrzeć w lustro
2. Jestem absolutnie uzależniona od wszystkiego co niezdrowe :D
4. Jeśli już jakaś piosenka mi się spodoba, słucham jej w kółko przez co najmniej kilka dni.
5. Wącham nowe książki (tak, wiem, że jestem nienormalna)
6. Kiedy biorę telefon lub Ipoda, lub inną cenną dla mnie rzecz do torebki/plecaka, maniakalnie co 20 minut sprawdzam czy dalej tam jest :D Prawdopodobnie to przez mój talent do gubienia wszystkiego co się da.
15. Okropnie brzydzę się pająków i wszelkiego rodzaju robali.
jakbym czytała samą siebie glupija

to dopisze znow co mi prezyszlo do glowy xd
-jak pojde do kslepu to 10 razy sprawdzam czy nie pogubiłam pieniedzy i czy mi starcszy na kupienie tego co trzeba
-jak juz jestem w sklepie zawsze spojrze na polke z gazetami i moge przejrzeć całą gazete w sklepie xd
-czasem sobie cos wyobrazę i zaczynam sie smiac a ludzie sie na mnie patrza jak na wariatke glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
1ShotLiz

Post autor: 1ShotLiz »

masquerade_ pisze:1. Gdy jest ciemno boję się patrzeć w lustro
Haha a to dobre ^^

Ja sie boje, gdy jest ciemno i moja szafa jest otwarta :P
Obrazek

I promised I would never ever be returning where my Baby broke my heart and left me yearning...
Awatar użytkownika
raisa

Post autor: raisa »

1ShotLiz pisze:Ja sie boje, gdy jest ciemno i moja szafa jest otwarta :P
Ja też
Mam szafę z cichami naprzeciwko łóżka i przed pójściem spać zawsze ją dokładnie zamykam. To taki przerażający widok, kiedy w ciemościach ona jest otwarta glupija
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

masquerade_ pisze:1. Gdy jest ciemno boję się patrzeć w lustro
Ha, ja też się boję, ale zawsze na przekór sobie, muszę w nie spojrzeć, bo jeśli nie, to może się coś stać(tak se ubzdurałam)
masquerade_ pisze:4. Jeśli już jakaś piosenka mi się spodoba, słucham jej w kółko przez co najmniej kilka dni.
8. Na początku każdego roku szkolnego wmawiam sobie że musze sie wziasc za siebie i zaczac lepiej się uczyc. Ha-ha.
10. Kiedy coś mnie wyjątkowo zainteresuje nawijam o tym bez konca, az w rezultacie ludzie maja mnie dosyc.
11. Nie dotknę niczego w moim domu po powrocie z zewnątrz zanim nie umyję rąk. To jest po prostu pierwsze co robię.
Zupełnie, jakbym czytała siebie.
masquerade_ pisze:13. Kiedy się zawstydzę albo udaję że ziewam, albo szperam po komórce
O, a ja kicham albo udaję, że się czeszę.
masquerade_ pisze:16. Na okraglo chodze w szlafroku

A, ja w piżamie albo ręczniku(mam obsesje na punkcie siebie w ręczniku).

Plus:
-potrafię godzinami gapić się w lustro,
-jak mam na sobie ręcznik, zawsze muszę ułożyć z niego jakąś kreację i udawać, że to moja suknia,
-kiedy się czegoś boję, zawsze muszę do tego podejść i obejrzeć z bliska,
-przy każdej osobie zachowuję się inaczej, mam tak od zawsze(i wtedy każdy myśli, że zna mnie najlepiej, a tak naprawdę, nie zna mnie nikt),
-niecierpię, jak ktoś ma wydziwiony nick, drażni mnie to,
-NIENAWIDZĘ, jak ktoś próbuję zgadywać, co myślę, albo wręcz uparcie twierdzi, że to wie,
-niecierpię inwigilacji! Jak ktoś pochyla mi się nad kompem, dostaję szału.
Obrazek
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

EternallyLive pisze:potrafię godzinami gapić się w lustro,
-jak mam na sobie ręcznik, zawsze muszę ułożyć z niego jakąś kreację i udawać, że to moja suknia,
-kiedy się czegoś boję, zawsze muszę do tego podejść i obejrzeć z bliska,
-przy każdej osobie zachowuję się inaczej, mam tak od zawsze(i wtedy każdy myśli, że zna mnie najlepiej, a tak naprawdę, nie zna mnie nikt),
-niecierpię, jak ktoś ma wydziwiony nick, drażni mnie to,
-NIENAWIDZĘ, jak ktoś próbuję zgadywać, co myślę, albo wręcz uparcie twierdzi, że to wie,
-niecierpię inwigilacji! Jak ktoś pochyla mi się nad kompem, dostaję szału.
EternallyLive pisze:masquerade_ napisał:
1. Gdy jest ciemno boję się patrzeć w lustro

Ha, ja też się boję, ale zawsze na przekór sobie, muszę w nie spojrzeć, bo jeśli nie, to może się coś stać(tak se ubzdurałam)
Ja wtedy podświetlam twarz latarką i robię takie miny, że boję się jeszcze bardziej :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Justus

Post autor: Justus »

masquerade_ pisze:4. Jeśli już jakaś piosenka mi się spodoba, słucham jej w kółko przez co najmniej kilka dni.
masquerade_ pisze:10. Kiedy coś mnie wyjątkowo zainteresuje nawijam o tym bez konca, az w rezultacie ludzie maja mnie dosyc.
masquerade_ pisze:17. Nigdy nie zjem szynki ani żadnego mięsa z tłuszczem/żyłami/chrząstkami, mam od tego odruch wymiotny. Bleh
Czytając takie rzeczy czuję się jakbym sama je napisała a osobiście mogłabym wymieniać podobne przypadki jeszcze bardzo długo :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

1.Czasami w nocy nie mogę zasnąć bo wkręcam sobie że ktoś jest w moim pokoju i czuje czyjąś obecność

2.Niekiedy idąc w kuchni po kafelkach staram się nie nadepnąć na linię kafelek

3.Wbiegając po schodach na górę muszę wchodzić od razu po 2 lub 3 schodki inaczej tego nie przeżyję.

4.Kiedy siedzę i słucham muzyki lub oglądam film to zawsze ruszam nerwowo nogą albo bawię się palcami u rąk

5.Nigdy nie zasnę leżąc na plecach bo wkręcam sobie że mogę się w nocy udusić np na wypadek zwymiotowania przez sen xd

6.Kiedy np buty,pilot albo całkiem inna rzecz leży krzywo to muszę wstać i to poprawić żeby było równiutko położone

7.Kładąc się spać zawsze sprawdzam tak ze 2 razy czy aby na pewno zamknąłem drzwi od domu :D

Pozostałe zostały już chyba wymienione przez innych ale dobrze wiedzieć że nie jestem sam
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Kiedyś się tu wypowiadałam,ale dorzucę jeszcze coś
-nie znoszę patrzeć jak ktoś myje zęby,dlatego na różnych wyjazdach czy w domu zamykam łazienkę na klucz żeby nikt się nie przyczepił na wspólne mycie zębów :wariat: a jak ktoś mówi z ustami pełnymi pasty to jest dla mnie kompletny dramat,nie wytrzymam tego
-za cholerę nie dotknę opakowania od jajek,jakiś czas temu byłam sama po zakupy(to rzadkość,zawszę zabieram ze sobą jakiegoś tragarza)i musiałam wziąć do ręki te zasrane jajka...miałam łzy w oczach pomimo tego,że chwyciłam opakowanie przez worek (wiem,że to jest chore i nadaje się do leczenia)
-czajnik na kuchence musi stać zawsze dzióbkiem w lewą stronę,niech by ktoś próbował odwrócić w prawo...
-przed zaśnięciem muszę sprawdzić dokładnie 3 razy czy budzik jest ustawiony na właściwą godzinę(na 6...),inaczej nici ze spania
-często mówię przez sen po niemiecku,chociaż nie uczę się tego języka już od kilku lat i na dodatek nigdy nie przejawiałam spacjalnych zdolności w kierunku tego języka
-myślę po angielsku...bardzo często,a kiedy np. oglądam film bez polskich napisów,tak się przestawiam na angielski,że jak w filmie wystąpi jakiś polski akcent(najczęściej zdanie wypowiedziane przez jakiegoś uchodźca bądź przestępce niestety) to nie rozumiem co powiedział 0_o
-rzadko mrugam oczami,znajomi podejrzewają,że jestem robotem
Awatar użytkownika
JacksonLover

Post autor: JacksonLover »

Niektóre odchyły są naprawdę zakręcone. :happy:

Moje to :

1. Muszę mieć idealnie pościelone łózko w pokoju. Równiutko bez żadnej 'zmarszczki' . Nie wyjdę z domu póki go nie pościelę.

2.Gdy widzę pojedyncze ludzkie włosy to zbiera mnie na bełta np: gdy widzę go na mojej koszulce nawet gdy wiem, że to mój włos to aż mi się zbiera xd. nie mówiąc jak widzę, że to włos kogoś innego

3. Tak jak ktoś już wspomniał nienawidzę mieć otwartych drzwi. Jak ktoś mi wejdzie i nie zamknie to nie tylko się drę, ale mam ochotę uderzyć. :podejrzliwy:

4.Przechodząc przez pasy przeskakuję z paska na pasek i liczę ile ich jest.
Ruszyłeś choćby palcem, a uśmiechały się miliony. !
Awatar użytkownika
EternallyLive

Sephiroth820 pisze:1.Czasami w nocy nie mogę zasnąć bo wkręcam sobie że ktoś jest w moim pokoju i czuje czyjąś obecność

2.Niekiedy idąc w kuchni po kafelkach staram się nie nadepnąć na linię kafelek
Mam to samo.
plus:
-czasami słyszę, nie wiadomo skąd, czyjś śpiew. Np. nie mam nic włączonego(YT itp, radio, tv itp.), albo jestem sama w domu i czytam książkę i tak nagle czyjś śpiew. Dziwne...

Streetwalker-w poprzednim wcieleniu byłaś niemką.
Obrazek
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

masquerade_ pisze:5. Wącham nowe książki (tak, wiem, że jestem nienormalna)
o nie, nie jesteś nienormalna bo ja też tak mam, to dowodzi że jednak istnieje taka przypadłość. Mi się niektóre zapachy nowych książek podobają a niektóre nie, na ten przykład ostatnio podoba mi się zapach "Dancing The Dream" :-) mogę wąchać i wąchać
masquerade_ pisze:9. Zawsze zamykam drzwi od mojego pokoju, nie wytrzymam, gdy są otwarte.
to jest akurat bardzo często spotykana przypadłość, ja również ją mam, zostało mi to jeszcze z okresu nastoletniego kiedy w tak zwanym buncie młodzieżowym odizolowywałam się od reszty rodziny i wtedy jakoś im to nie przeszkadzało a teraz się non stop dziwią że siedzę wciąż "zabunkrowana" w tej swojej twierdzy i się odcinam, a przecież każdy chyba potrzebuję choć chwilę pobyć w takiej swojej samotni prawda? ;-)
masquerade_ pisze:12. Nigdy nie zasnę w skarpetkach
też tak mam, jest mi wtedy po po prostu zbyt gorąco, no chyba że jestem chora to co innego..
masquerade_ pisze:15. Okropnie brzydzę się pająków i wszelkiego rodzaju robali.
brrr.... pająki :snajper: z innych owadów to nie boję się tylko motyli, biedronek i koników polnych :wariat:

EDIT:

o rany, byłabym zapomniała o chyba moim najgorszym odchyle...
mam bzika na punkcie nienagannego wyglądu moich brwi, muszą być idealnie zarysowane kredką i ze starannie ułożonymi włoskami, co chwilę zerkam w lustro/lusterko i sprawdzam czy choćby jeden włosek się nie przekrzywił, bądź coś się nie rozmazało :wariat:
Awatar użytkownika
EternallyLive

dangerous_girl pisze:mam bzika na punkcie nienagannego wyglądu moich brwi, muszą być idealnie zarysowane kredką i ze starannie ułożonymi włoskami, co chwilę zerkam w lustro/lusterko i sprawdzam czy choćby jeden włosek się nie przekrzywił, bądź coś się nie rozmazało :wariat:
Ha! Mam to samo. I zawsze muszę je umalować w stylu Michaela z Bad. Jak się coś rozmaże, to potrafię to godzinami naprawiać.
Obrazek
ODPOWIEDZ