Zacznę od tego, że słowo "karykatura" nie musi wiązać się z obrażaniem i wyśmiewaniem kogoś. Wczoraj wpadłam na pomysł, żeby stworzyć temat o waszych pomysłach na karykaturę Michaela Próbowałam wczoraj narysować Jacksona, ale mi nie wychodziło i zaczęłam coś dorysowywać i wyszły mi fajne rzeczy. Wstawiajcie swoje karykaturki Michaela. Ja wstawię moje pierwsze dwie, zrobione wczoraj Billie Jean xd Michael w moim ulubionym stroju
I jak wam się podobają?
Ostatnio zmieniony wt, 29 gru 2009, 15:27 przez domcia_MJ, łącznie zmieniany 1 raz.
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
tu jest też wątek o karykaturach MJa, większość zdjęc nie działa niestety, no ale możecie hmm....czerpać inspirację z tych które zostały.
Wątek podobny, ale mój odnosi się do prac wykonanych przez osoby korzystających z tego forum, a nie do prac ściągniętych gdzieś z internetu Ale fakt, karykaturki są tam super
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
no dobra, to ja coś starego u siebie znalazłam, dawno temu, nie dziwić się, że krzywy, bo to wg żadnej zasady nie było rysowane, żadnych proporcji itd, spontanicznie. Jakby co mogę wykasować wiem, że średnie
When will this mystery unfold? serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...