Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
nie wiem co chcesz od Agnieszkaaaaa Barex. ma bardzo ładne oczy, a jej nos mi się podoba. ale jak sądzę każdy ma inny gust, lecz wyśmiewanie się z innych użytkowników to już przesada.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
1ShotLiz, świetne zdjęcia! :) BTW, na drugim zdjęciu wypatrzyłam obrazek z moją ukochaną Marilyn Monroe, na trzecim zaś masz dokładnie ten sam żakiet, który właśnie w tej chwili mam na sobie :P Oczywiście kupiony w H&M? :)
Fiu Fiu ! Co za P.Y.T z 1ShotLiz
Wrzuć zdjecie na imageshack.us i tam będziesz miała linka do wstawienia miniaturki na forum ;)
I koniecznie zapodaj nasze zdjęcie z Billie Jean (A żakiet chwilowo przejęłam ja, bo jestem kochaną siostrą, prawda ? ;P)
missi pisze:1ShotLiz, świetne zdjęcia! :) BTW, na drugim zdjęciu wypatrzyłam obrazek z moją ukochaną Marilyn Monroe, na trzecim zaś masz dokładnie ten sam żakiet, który właśnie w tej chwili mam na sobie :P Oczywiście kupiony w H&M? :)
Tiaaa... Monroe jest Bossska! :))) Zakiet z h&m... ale zostal mi bezczelnie ukradziony! Liberian.Girl - moze wrzuc swoje w moim zakiecie! :P (Czego sie nie robi dla 'ukochanej siostry' ?! you got me workin workin day & night!!! splajtuje przez Ciebie!)
I promised I would never ever be returning where my Baby broke my heart and left me yearning...