Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Dobra, to może ja zarzucę terminem:
sobota, 2 stycznia 2010 np. godz. 17.00 u Plastyków, tudzież w Bibliotece?
Wszyscy chętni z Łodzi i okolic, którzy zdążą wrócić z nart/wytrzeźwieć po sylwestrowej imprezie i którzy (uwaga: warunek konieczny) znają Michaela nie od dziś ;) są zaproszeni :)
Kto się pisze?
1. Iza :)
sobota, 2 stycznia 2010 np. godz. 17.00 u Plastyków, tudzież w Bibliotece?
Wszyscy chętni z Łodzi i okolic, którzy zdążą wrócić z nart/wytrzeźwieć po sylwestrowej imprezie i którzy (uwaga: warunek konieczny) znają Michaela nie od dziś ;) są zaproszeni :)
Kto się pisze?
1. Iza :)
- niespodzianka
Kurczę, to miało być jakieś większe spotkanie, ale widzę, że większości nie termin nie odpowiada :(
Aga, Marta i Alek -> możemy przełożyć to na inny termin? Bo dzisiaj nas będzie garsteczka :( Poza tym jestem trochę przeziębiona i wolę jeszcze się kurować.
Dlatego, nie gniewajcie się, ale ja dzisiaj odpadam :(
Aga, Marta i Alek -> możemy przełożyć to na inny termin? Bo dzisiaj nas będzie garsteczka :( Poza tym jestem trochę przeziębiona i wolę jeszcze się kurować.
Dlatego, nie gniewajcie się, ale ja dzisiaj odpadam :(
- niespodzianka
Hej dziewczyny czy coś mnie ominęło :) Poza świętami i sylwestrem?
I teraz uwaga, uwaga, po pół roku poszukiwań odnalazłem pewnego pana który był na pasażu na hołdzie. Pół roku zajęło mi odnalezienie go po tym co zostawił na plakacie a że robił fajne zdjęcia to miałem parcie żeby go odnaleźć
a wszytko dzięki temu że mój kolega sfotografował go jak podpisywał się na plakacie...

I teraz uwaga, uwaga, po pół roku poszukiwań odnalazłem pewnego pana który był na pasażu na hołdzie. Pół roku zajęło mi odnalezienie go po tym co zostawił na plakacie a że robił fajne zdjęcia to miałem parcie żeby go odnaleźć

- niespodzianka
Nic się nie działo, ciągłe próby znalezienia terminu, który by odpowiadał większości, kończą się na niczym ;pvkmaxx pisze:Hej dziewczyny czy coś mnie ominęło
A zdjęcia też bym chętnie zobaczyła, z racji tego, że tam byłam. Podzielisz się? ;)
EDIT:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=9396
Proszę, proszę, jedźmy!

Ktoś chętny?

u mnie teraz będzie ciężko znaleźć trochę wolnego czasu, ale.. niedługo ferie, mam nadzieję, że większość z nas będzie mogła się spotkać(oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że niektórzy pracują, inni wyjeżdżają, ale.. może jednak?:P).
Jak dla mnie Toruń odpada, za młoda jestem :(
A jak wyglądało wasze ostatnie spotkanie? Żadnych relacji nie było :P
Jak dla mnie Toruń odpada, za młoda jestem :(
A jak wyglądało wasze ostatnie spotkanie? Żadnych relacji nie było :P
- Maharet
Ostatnimi czasy nasze spotkania nie nadają się za bardzo do relacjonowania na forum publicznym
Co do Torunia - nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić co będę robiła za tydzień, a co dopiero do lutego... Fajnie by było, ale ilość miejsc ograniczona etc.
A w ferie mam zapowiedziane zajęcia do matury

Co do Torunia - nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić co będę robiła za tydzień, a co dopiero do lutego... Fajnie by było, ale ilość miejsc ograniczona etc.
A w ferie mam zapowiedziane zajęcia do matury

jejku ile czasu juz nie widziałam sie z niektórymi osobami...chyba od premiery TII.
Ale ja dziś nie o tym...
W szkole tanca Urban Dance Zone na Al. Piłsudskiego 8/10 stworzyli kurs "Tańcz jak Michael":mj:. Zajęcia odbywają się w środy w godz. 19.15 - 20.30. Poziom : open , co oznacza, że przyjść mogą osoby zupełnie "zielone" jesli chodzi o taniec jak i takie, które na salach tanecznych bywają nie od dziś.
Może któraś łódzka MJówka będzie miała ochotę wpaść i nadać spotkanku trochę inną formę niż zwykle :)
Ostatnio była choreografia z Beat It wraz z odgrywaniem scenki z teledysku

Ale ja dziś nie o tym...
W szkole tanca Urban Dance Zone na Al. Piłsudskiego 8/10 stworzyli kurs "Tańcz jak Michael":mj:. Zajęcia odbywają się w środy w godz. 19.15 - 20.30. Poziom : open , co oznacza, że przyjść mogą osoby zupełnie "zielone" jesli chodzi o taniec jak i takie, które na salach tanecznych bywają nie od dziś.
Może któraś łódzka MJówka będzie miała ochotę wpaść i nadać spotkanku trochę inną formę niż zwykle :)
Ostatnio była choreografia z Beat It wraz z odgrywaniem scenki z teledysku

- niespodzianka