Wrestling

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
PsychoButcher

Wrestling

Post autor: PsychoButcher »

Myślę że co to wrestling każdy wie. Jakie macie zdanie na temat tego "sportu"?

Ja WWE czy TNA nie oglądam ponieważ te federacje to gówno, oglądam tylko federacje niezależne czyli Indy. Tu Kilka filmików federacji Indy. UWAGA filmy nie dla wszystkich.

http://www.youtube.com/watch?v=be3R7d6dY3w

http://www.youtube.com/watch?v=aAhZOzcdgrE

http://www.youtube.com/watch?v=IkXh75O3SA4

Filmiki z moich ulubionych federacji. Mogę dodać że ciosy przedmiotami w tych federacjach np. kosiarkami są prawdziwe. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach !.
I'm gonna make a change, for once in my life...
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

ja uwielbiam wrestilng a szczególnie d-generation x :)
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ja tego nie lubię....dwóch debili leje sie po ryjach za pieniądze...jeden bierze drugiego do góry nogami i wali jego głową o podłogę z całym impetem aż ten pada na ziemię i dostaje drgawek...cały się trzęsie ludzie się cieszą zachwycają i piszczą...najgorsze jest to że zabierają na to nawet kilku letnie dzieciaki.....a potem takie chodzą po ulicach i tłuką kogo popadnie...sport powinien być sportem, a jeśli człowiek leje drugiego to dla mnie to nie jest sport tylko zwykła bijatyka tym gorsza że jeszcze inni ludzie aplauzują i cieszą sie jak debile....tyle ode mnie
Obrazek
Awatar użytkownika
PsychoButcher

Post autor: PsychoButcher »

Viva ten spor jest udawany :) Linki które podałem są ustawiane, ale ciosy są prawdziwe. Dla mnie to sport a jak chcesz brutalności looknij nie udawane MMA
I'm gonna make a change, for once in my life...
Enter

Post autor: Enter »

elo,ja to przepadam za dawna szkola wcw ktorej juz nie ma to byly grube lata wrestlingu chodz wwf tez mialo swoj klimat z kanem mankaind i d generation x oczywiscie wiadomo ktos powie naciagane udawane i wcale nie mowie ze nie ale dla kazdego co innego,co tu gadac to zostaje na lata
Awatar użytkownika
diana124

Post autor: diana124 »

Calkiem fajny sport i nie sadze ze to zwykle lanie sie po mordach bo to jest wszystko od poczatku do konca wyrezyserowne a te ich popisy w czasie walki bywaja zabawne nenene
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

Swojego czasu jak byłam młodsza oglądałam sporo wrestlingu, i o dziwo na psychikę moją to nie wpłynęło jakoś źle ;-) Jak miałam z 13 lat to namiętnie oglądałam Hulk'a Hogana w telewizji (chyba Eurosport to nadawał wtedy?). Nie raz się uśmiałam z tych walk, bo niektóre były śmieszne. Ale obecnie sądzę, że trzeba mieć naprawdę duże doświadczenie i możliwości fizyczne by to wszystko znieść. Kontuzje w tym sporcie to udręka każdego wrestlera.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

karin861 pisze:Kontuzje w tym sporcie to udręka każdego wrestlera.
Sterydy itp. na samej wikipedii pisze (pisało). Nie chcę nikogo obrazić ale gdyby ciosy nie były udawane to byłaby krew przynajmniej w tym co jest na Eurosporcie w poniedziałki o ile się nie mylę. Nie znam się na tym i nie lubię tego. Szczerze mówiąć to wolę sumo niż wrestling ale nie ma już Akebono od dobrych paru lat bo do kickboksingu poszedł :-/
Pierwszy filmik oglądałem (migałem) i coś tam krwi widziałem ale do połowy filmiku się domigałem. To jest co innego niż na Eurosporcie bo tutaj jest krew, a tam nie. Nie znam się na tym. Jak tu wygrywać mistrzostwa jak jest ustawione wszystko. Pomyśleć, że koszykówka czy piłka nożna byłyby tak ustawione :surrender: Może się mylę.
viva201 pisze:najgorsze jest to że zabierają na to nawet kilku letnie dzieciaki.....a potem takie chodzą po ulicach i tłuką kogo popadnie...sport powinien być sportem, a jeśli człowiek leje drugiego to dla mnie to nie jest sport tylko zwykła bijatyka tym gorsza że jeszcze inni ludzie aplauzują i cieszą sie jak debile....tyle ode mnie
Tak z tym, że dzieci na to patrzą to przesada i to bardzo duża. W ogóle takie "sporty" z krwią itp. budzą agresje wśród innych (dorosłych również) i potem pewnie rośnie liczba pobić, napadów itp. Sport powinien uczyć pokory, a nie braku szacunku do innych.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Wrestling ? Lubię, spoko sport. Ostatnio oglądałam lanie się takich grubasków, jeden tupnął nogą... Wrogowie już schodzili z ringu :smiech:
ODPOWIEDZ