Lepiej późno niż wcale

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Witold

Lepiej późno niż wcale

Post autor: Witold »

Zaniedbałem ten obowiązek:-/. Jestem już na tym forum ok. 3 tygodnie. Moja przygoda zaczęła się tak. Od wczesnego dziecinstwa słyszałem imię MJ, ale nic poza tym. Jesienią 2004 poraz pierwszy słyszałem MJ mając świadomość, ze to On. Leciała "Billie Jean" na VIVA 1 Germany. Później zacząłem poznawać inne jego teledyski, zacząłem go ściągać, słuchać. Nie wiem czy jestem prawdziwym fanem. Nie mam żadnej orginalnej plyty, ale sądzę, że to się kiedyś zmieni...
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

Witam Cię bardzo serdecznie ....... :)

A co do płyt ....... to wiesz jak to jest :P
Obrazek
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Hej, no ja też się tutaj nigdy nie przedstawiałam glupija nio ale ja już jestem tutaj 4 miesiące i 18 dni ;-) wiec ja to się chyba nie bede przedstawiać :-) No ale Tobie to jeszcze tak wypada..
No to WITAj! Oj Witold nie ładnie nie mieć żadnej orginalnej płytki Michaela :zly:

Baw się dobrze na forum :dance: ;-) Pozdrówka dla Ciebie!!
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Re: Lepiej późno niż wcale

Post autor: wojtek_p-ce »

Witold pisze: Moja przygoda zaczęła się tak. Od wczesnego dziecinstwa słyszałem imię MJ, ale nic poza tym. Jesienią 2004 poraz pierwszy słyszałem MJ mając świadomość, ze to On. Leciała "Billie Jean" na VIVA 1 Germany. Później zacząłem poznawać inne jego teledyski, zacząłem go ściągać, słuchać. Nie wiem czy jestem prawdziwym fanem. Nie mam żadnej orginalnej plyty, ale sądzę, że to się kiedyś zmieni...
Witek ja prawie tak samo, płyty mam zgrane od szwagra, więc nie jesteś sam
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Welcome to our Kingdom! :mj:
Życzę Ci jak najszybszego rozpoczęcia zbierania oryginalnych albumów Michael'a ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

wojtek_p-ce pisze: Witek ja prawie tak samo, płyty mam zgrane od szwagra, więc nie jesteś sam
Większość młodych osób (ale nie tylko) płyt orginalnych nie maja poniewaz płyty są za drogie- nie oszukujmy się :smutek:
Niestety... Fajnie mieć orginalne płytki- super, bardzo bym chciała jak pewnie każdy z fanów :-)
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

SylwuniA tez tak myślę:-) :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Witam. ;-)
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Witam witam!!!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

SylwuniA pisze:
wojtek_p-ce pisze: Witek ja prawie tak samo, płyty mam zgrane od szwagra, więc nie jesteś sam
Większość młodych osób (ale nie tylko) płyt orginalnych nie maja poniewaz płyty są za drogie- nie oszukujmy się :smutek:
Niestety... Fajnie mieć orginalne płytki- super, bardzo bym chciała jak pewnie każdy z fanów :-)
JA np. mam z orginalnych płyt:
prawie wszystko.
Ostatnio zmieniony czw, 26 cze 2008, 0:32 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Witold pisze:Zaniedbałem ten obowiązek:-/. Jestem już na tym forum ok. 3 tygodnie. Moja przygoda zaczęła się tak. Od wczesnego dziecinstwa słyszałem imię MJ, ale nic poza tym. Jesienią 2004 poraz pierwszy słyszałem MJ mając świadomość, ze to On. Leciała "Billie Jean" na VIVA 1 Germany. Później zacząłem poznawać inne jego teledyski, zacząłem go ściągać, słuchać. Nie wiem czy jestem prawdziwym fanem. Nie mam żadnej orginalnej plyty, ale sądzę, że to się kiedyś zmieni...
Michael jest wdzięcznym artystą, bo Jego kariera liczy wiele dekad już i można grzebać, szukać i odkrywać długo. Tym bardziej, że Michael to też artysta multimedialny. Niech więc ta przygoda wzbudza jak nadłużej w Tobie entuzjazm. Witaj na forum.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Witamy na forum największego artysty świata i najwspanialszych fanów na świecie ;-). Zycze dużo udanych postów ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
@Pusia@

Post autor: @Pusia@ »

witam witam nowego fana!!
ja na początku też miałam piosenki nieoryginalne, ale się zmobilizowałam i mam aż 2 oryginalne płytki!! ;-)
Pozdrówka =]
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

witaj... :-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Witam serdecznie!

forum to myślę nie tylko dla fanów, ale także dla każdego kogo zainteresował Michael, chce się czegoś dowiedzieć... to nie warunek by być tutaj - bycie fanem :-)

Witamy :macha:

a co do oryginalnych wydawnictw - są drogie, Michael jest właściwie jedynym artystą, którego mam oryginalne wydawnictwa. Są drogie, ale starajmy się po troszku nie być piratami. Czasem za na prawdę małą kwotę można np. od kogoś odkupić, a później jest miło mieć taki album. W każdym razie wiemy wszyscy jak jest, ale publicznie już się nie chwalmy posiadaniem piratów ;-) bo to jak zachęcenia innych do tego.
...
ODPOWIEDZ