Spotkania fanów w Poznaniu
- wilchelm111
Ile Tusk
przez Lecha szlochał, ile kobiet gołych kochał, ile Lepper się opalał,
ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie
powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile malin złupił Zbychu, ile
Władek miał nadziei, ze z Hausnerem sukces dzieli, tyle zdrowia,
pomyślności, szczęścia, ciepła i radości! :))Noo i oprocentowanego (%%) Sylwestra :D
kochani to pierwsze święta bez Michaela. Ale nie smućcie się ani dziś ani jutro. On jest z nami cały czas. I zobaczycie, że chociaż nie podzielicie sie z nim opłatkiem to poczujecie, że obok siedzi ktoś kto ciepło was obejmuje i życzy Merry Christmas and more Love :)
:***
przez Lecha szlochał, ile kobiet gołych kochał, ile Lepper się opalał,
ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie
powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile malin złupił Zbychu, ile
Władek miał nadziei, ze z Hausnerem sukces dzieli, tyle zdrowia,
pomyślności, szczęścia, ciepła i radości! :))Noo i oprocentowanego (%%) Sylwestra :D
kochani to pierwsze święta bez Michaela. Ale nie smućcie się ani dziś ani jutro. On jest z nami cały czas. I zobaczycie, że chociaż nie podzielicie sie z nim opłatkiem to poczujecie, że obok siedzi ktoś kto ciepło was obejmuje i życzy Merry Christmas and more Love :)
:***

- MichaelsAngel
- tanczacy delfin
to ja, lekko spóźniona, podpisuję się pod wszystkim, co zostało już napisane.
żałuję, że nie udało mi się wpaść wtedy do Charyzmy i osobiście złożyć jakichś sensowniejszych życzeń (a taki plan miałam).
więc po prostu wesołych i (nie)zapomnianego Sylwestra. ;)

żałuję, że nie udało mi się wpaść wtedy do Charyzmy i osobiście złożyć jakichś sensowniejszych życzeń (a taki plan miałam).
więc po prostu wesołych i (nie)zapomnianego Sylwestra. ;)

i był. ;) wigilia przy muzyce Michaela, a właściwie całym J5 i ich świątecznym albumie - bezcenne.MJ_Angel pisze:kochani to pierwsze święta bez Michaela. Ale nie smućcie się ani dziś ani jutro. On jest z nami cały czas.

Spóźniona (jak zwykle) Zycze wszystkiego co najlepsze, niech spełnia sie Wasze marzenia. Co prawda mija dzisiaj 6 miesiecy, ale powinniśmy cieszyc się wspólnie... Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
wuZetka powiem Ci że sama zastanawiałam się nad tym żeby do warszawy uderzyć ale kurka wodna w mojej liście zatytuowanej:za i przeciw o wiele więcej było myślników po stronie przeciw.Ale takimi najważniejszymi są fakty że tam będzie bardzo dużo ludzi i pewnie widoczność będzie znikoma /oczywiście będą telebimy a to już nie to samo/wszyscy będą się pchali na siebie,będzie zimno.
Wolę w domowym zaciszu przed TV obejrzeć całe to widowisko

Wolę w domowym zaciszu przed TV obejrzeć całe to widowisko

My po prostu racjonalnie myślimy moja droga...To jest stolica...tam będzie naprawdę masę ludu....Taki wyjazd w sylwestra to prawie wyprawa...pociąg około cztery godziny....stanie na tym placu w ścisku i wogóle do samego rańca....masakra....
No chyba że masz tam się u kogo zatrzymać to zupełnie zmienia bieg sprawy...ja piszę ze swojej perspektywy...jakby to najbardziej realnie wyglądało...nie wiadomo jaka będzie pogoda....i jeszcze w dodatku nie wiem czy coś zobaczę...a to najczarniejsza perspektywa....
Niedawno 6 grudnia była taka impreza w Poznaniu-o dostaniu się pod scenę można było pomarzyć a wcale nie były obecne żadne wielkie gwiazdy...ludzie się przepychali łokciami i wogóle nieprzyjemna sprawa...
A co dopiero tam...aż strach pomyśleć..A w domku masz komfortową sytuację że jesteś u siebie,robisz na co masz ochotę i widzisz wszystko jak na dłoni
P.S.wuZetka koffanie jeśli chcesz to zapraszam do mnie...w sylwka...zademonstruję Ci jak by to wyglądało w Warszwie
My po prostu racjonalnie myślimy moja droga...To jest stolica...tam będzie naprawdę masę ludu....Taki wyjazd w sylwestra to prawie wyprawa...pociąg około cztery godziny....stanie na tym placu w ścisku i wogóle do samego rańca....masakra....
No chyba że masz tam się u kogo zatrzymać to zupełnie zmienia bieg sprawy...ja piszę ze swojej perspektywy...jakby to najbardziej realnie wyglądało...nie wiadomo jaka będzie pogoda....i jeszcze w dodatku nie wiem czy coś zobaczę...a to najczarniejsza perspektywa....
Niedawno 6 grudnia była taka impreza w Poznaniu-o dostaniu się pod scenę można było pomarzyć a wcale nie były obecne żadne wielkie gwiazdy...ludzie się przepychali łokciami i wogóle nieprzyjemna sprawa...
A co dopiero tam...aż strach pomyśleć..A w domku masz komfortową sytuację że jesteś u siebie,robisz na co masz ochotę i widzisz wszystko jak na dłoni

P.S.wuZetka koffanie jeśli chcesz to zapraszam do mnie...w sylwka...zademonstruję Ci jak by to wyglądało w Warszwie

pozdrawiam serdecznie :)
też myślę że całe to widowisko nie będzie niczym szczególnym jednak gdyby to było bliżej to na pewno bym pojechała :)
pozdrawiam serdecznie :)
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "