Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

25 czerwca napewno będzie nas dużo :)
Obrazek
wuZetka

Post autor: wuZetka »

Kochani, Wesołych Świąt w miłej i rodzinnej atmosferze, spełnienia marzeń i szczęśliwego nadchodzącego Nowego Roku :)
ech jutro pół roku odkąd MJ nie ma ...

do zobaczenia i trzymajcie się w cieple :)
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Kochani, wszystkim Wam życzę dużo ciepła i miłości - nie tylko na ten świąteczny czas, ale i na cały nadchodzący rok. Oby 2010 przyniósł nam tylko miłe niespodzianki. Merry Christmas :)
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Ile Tusk
przez Lecha szlochał, ile kobiet gołych kochał, ile Lepper się opalał,
ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie
powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile malin złupił Zbychu, ile
Władek miał nadziei, ze z Hausnerem sukces dzieli, tyle zdrowia,
pomyślności, szczęścia, ciepła i radości! :))Noo i oprocentowanego (%%) Sylwestra :D
kochani to pierwsze święta bez Michaela. Ale nie smućcie się ani dziś ani jutro. On jest z nami cały czas. I zobaczycie, że chociaż nie podzielicie sie z nim opłatkiem to poczujecie, że obok siedzi ktoś kto ciepło was obejmuje i życzy Merry Christmas and more Love :)
:***
Obrazek
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Ja także życzę Wam wesoły świąt, w gronie rodzinnym. W Nowym Roku dużo szczęścia, radości, udanego Sylwestra ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Oby ten rok okazał się weselszy od poprzedniego z wiadomych względów...
Życze Wam samych sukcesów, tego aby kazdy nowy dzień był piękniejszy od poprzedniego i zebyście nie załowali zadnych swoich decyzji...

Ciesze sie bardzo ze jestescie i ze Was poznałam ;)
Michaelowych świąt! :-)
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

Absolutnie Wszystkiego Najlepszego Kochani! Cieszmy się :happy:

...peace ...love... magic... :mj: :mj: :mj:
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

to ja, lekko spóźniona, podpisuję się pod wszystkim, co zostało już napisane.
żałuję, że nie udało mi się wpaść wtedy do Charyzmy i osobiście złożyć jakichś sensowniejszych życzeń (a taki plan miałam).
więc po prostu wesołych i (nie)zapomnianego Sylwestra. ;)

Obrazek

MJ_Angel pisze:kochani to pierwsze święta bez Michaela. Ale nie smućcie się ani dziś ani jutro. On jest z nami cały czas.
i był. ;) wigilia przy muzyce Michaela, a właściwie całym J5 i ich świątecznym albumie - bezcenne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Spóźniona (jak zwykle) Zycze wszystkiego co najlepsze, niech spełnia sie Wasze marzenia. Co prawda mija dzisiaj 6 miesiecy, ale powinniśmy cieszyc się wspólnie... Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
wuZetka

hello :D
już po świętach, dobrze bo mój zołądek więcej by nie wytrzymał...
zapomniałam się zapytać ostatnio czy ktoś z Was wybiera się na sylwestra do Warszawy - tak z ciekawości
pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

wuZetka powiem Ci że sama zastanawiałam się nad tym żeby do warszawy uderzyć ale kurka wodna w mojej liście zatytuowanej:za i przeciw o wiele więcej było myślników po stronie przeciw.Ale takimi najważniejszymi są fakty że tam będzie bardzo dużo ludzi i pewnie widoczność będzie znikoma /oczywiście będą telebimy a to już nie to samo/wszyscy będą się pchali na siebie,będzie zimno. nenene
Wolę w domowym zaciszu przed TV obejrzeć całe to widowisko ;-)
Obrazek

Post autor: MJ_Angel »

eej a tam bedzie ta "Majkelowa podróba" xP chętnie bym tam pojechała ale nietety po 1 nie chce mi sie stać w tym zimnie i obkładać się z wiara łokciami a po 2 przed TV bedzie lepsza widoczność i więcej miejsca xP
Obrazek
wuZetka

szkoda, bo ja bym raczej pojechała a znajomi tak samo mówią jak Wy...
ech lubicie domowe pielesze moje mjówki ;PP
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Zaraz tam domowe pielesze...
My po prostu racjonalnie myślimy moja droga...To jest stolica...tam będzie naprawdę masę ludu....Taki wyjazd w sylwestra to prawie wyprawa...pociąg około cztery godziny....stanie na tym placu w ścisku i wogóle do samego rańca....masakra....
No chyba że masz tam się u kogo zatrzymać to zupełnie zmienia bieg sprawy...ja piszę ze swojej perspektywy...jakby to najbardziej realnie wyglądało...nie wiadomo jaka będzie pogoda....i jeszcze w dodatku nie wiem czy coś zobaczę...a to najczarniejsza perspektywa....
Niedawno 6 grudnia była taka impreza w Poznaniu-o dostaniu się pod scenę można było pomarzyć a wcale nie były obecne żadne wielkie gwiazdy...ludzie się przepychali łokciami i wogóle nieprzyjemna sprawa...
A co dopiero tam...aż strach pomyśleć..A w domku masz komfortową sytuację że jesteś u siebie,robisz na co masz ochotę i widzisz wszystko jak na dłoni ;-)

P.S.wuZetka koffanie jeśli chcesz to zapraszam do mnie...w sylwka...zademonstruję Ci jak by to wyglądało w Warszwie nenene
Obrazek

hehe Jenny już Ty byś mi zademonstrowała... co do tego wszystkiego masz racje oczywiście ależ ja nikogo nie przekonuję, a o domowych pieleszach tak tylko się wyrwało ...
też myślę że całe to widowisko nie będzie niczym szczególnym jednak gdyby to było bliżej to na pewno bym pojechała :)
pozdrawiam serdecznie :)
ODPOWIEDZ