Liberian.Girl ślicznie tam wyglądasz. ! i dzięki za komplet już mnie chyba znasz z tego ,że ja bardzo lubie te komplety wymieniać
p.s/ tylko, że avek jest za maly albo za duży bo nie chce wejść
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Afriko pisze:moglabym prosic o komplet z teledysku Scream (chcialabym jedno zdjecie z Janet z Michaelem, a drugie to sam Michael) z tekstem 'Make me wanna scream
Stop your pressure!' ? ; )
ponawiam swoja prosbe ;) nie spiesz sie, chce, tak jak poprzednio zajac miejsce w kolejce ;)
Afriko pisze:moglabym prosic o komplet z teledysku Scream (chcialabym jedno zdjecie z Janet a drugie to sam Michael) z tekstem 'Make me wanna scream
Stop your pressure!' ? ; )
Może być ? ;) +
I nie ponawiać mi tu próśb, tylko czekać grzecznie w kolejce
Liberian.Girl, jeden z moderatorów napisał do mnie, że sygnaturka za duża :( a szkoda bo właśnie bardzo podoba mi się taka duża.....mogłabyś mi ją zmniejszyć ? tylko nie za dużo
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
M.J.[*] pisze:Liberian.Girl, jeden z moderatorów napisał do mnie, że sygnaturka za duża :( a szkoda bo właśnie bardzo podoba mi się taka duża.....mogłabyś mi ją zmniejszyć ? tylko nie za dużo
Niestety max wysokość sygnatury to 150 pixeli, więc trzeba było trochę zmniejszyć ;)
Wybierz sobie albo
nie-innaczej pisze:Jeśli masz wolną chwilę to czy mogłabyś mi zrobic komplet z okresu BAD ? I tak jak poprzednim razem proszę abyś Ty wybrala zdjęcia ;Dz tekstem : I Watched You On The Floor
Cheek To Cheek
She's Getting To You
Albo z eledysku Why ;) z tekstem :
Why do people fall in love
When they're always breaking up?
Oh why? Why do I love you? Tell me why
Chyba ze nie masz jakich to ja cos wykombinuję ;D
z góry dziękuję :*:*
Jest wiele zdjęć, które mi się podobają ale wybrałem te. Tam gdzie jest MJ na gali z Janet to samego Mike chcę. Tam gdzie jest na tronie to dobrze by było gdyby cały tron był. Więc pomniejszyć nieco trzeba by było. Trochę duże są te zdjęcia. Mam nadzieję, że to nie będzie problem. Najlepiej jakby nie było tak wolnych miejsc zostawionych. Napis może taki: I will never forget you. Na dole sygnaturki. Jeśli byłoby sporo pracy przy tym to zrób jak będziesz chciała nie chcę Ci zajmować dużo czasu.