rozi

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
rozi

rozi

Post autor: rozi »

Witam wszystkich chociaż już coś tam pisałam na forum to dopiero teraz się zebrałam i postanowiłam przedstawić, więc:
Na imie mam Justyna, lat 17 z Wrocławia. Moja Majkelomania zaczęła sie na wakacje 2008r. Jakoś nie zaczęło się to od słuchania muzyki. Najpierw byłam zafascynowana jego tańcem. Naoglądałam się tych You Can Densów i jakoś mi się z nim skojarzyło. No oczywiście obowiązkowo musiałam się nauczyć moonwlka(tylko na to pozwalają moje umiejętności taneczne :D ale mam nadzieje że naucze się tańczyć jakoś przyzwoicie) Ciągle oglądałam te koncerty, układy taneczne no i w końcu muzyka wpadła mi do ucha. Ściagnęłam sobie kilka piosenek ale jak już ściągnęłam całą dyskografię to byłam wkręcona na maksa :D. Powoli odkopywałam materiały na jego temat i go poznawałam. Te różne historyjki i wywiady, całe dnie na youtubie.
Jakoś wcześniej był dla mnie kompletnie obojętny. Przyznam się że nie wiedziałam nawet o tych planowanych koncertach w Londynie. No ale sprawy o molestowanie znałam, niby wybielanie i te żarty o nosie też ale jakoś wogóle mnie nie interesowały. Tak wpadły w wypadły.
Te największe przeboje znałam ale nie jakoś kto je wykonywał to nie wiedziałam. Ale jak zaczęłam ogłądać te teledyski to trafiłam na "Earth Song". Przypomniałam sobie jak to kiedyś jak byłam jeszcze mniejsza i to leciało w TV. Pamiętam że nie lubiłam tego oglądać bo to było dla mnie takie poruszające. Te padające drzewa, jak klęczy na tej ziemi, ten słoń i te aaaaaaaaa i uuuuuuu w tle to było dla mnie straszne. Ale teraz jakieś "duchowe oczyszczenie" przy tym przeżywam.
Nawet mam perfumy którymi jak się popsikam to mi się kojarzą z Michaelem :-) . Zawsze przed wyjściem do szkoły się nimi psikałam i zakładałam kurtke. Dopiero w autobusie jak włączałam sobie muzyczke i później odpinałam kurtke czułam ten piękny zapach :D
Więc rozi wita
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ; ) Haha, też nie mam umiejętności tanecznych, moonwalk to jedyne co na razie umiem ( przez 2 miesiące miałam problemy z nogą, może też dlatego ; p )
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj, na pewno spodoba ci się u nas. fani nie są tacy źli ;-) mogę zapytać jakie to perfumy? :knuje:
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum ;-)
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Witamy :mj:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Witam i pozdrawiam;))
Obrazek
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witam. Miłej zabawy na forum :mj:
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
adula.8

Post autor: adula.8 »

Witam i miłego postowania życzę :-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: rozi »

insomniaof pisze:witaj, na pewno spodoba ci się u nas. fani nie są tacy źli ;-) mogę zapytać jakie to perfumy? :knuje:
perfumy to Dolce&Gabbana Light Blue ;-)
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Witaj Rozi! Miłego postowania!
Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

miłego postowanie :)
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Witam na forum ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

Post autor: Amnezjanin12 »

Witam :-)
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Witam Cię serdecznie rozi. Miło, że do nas dołączyłaś :)
Obrazek
ODPOWIEDZ