Spotkania fanów w Poznaniu
onlyKate-zaraz tam przymusowe czekanie
Bo naprawdę będzie BAN
Faktycznie nasza impreza przypominała początek przecierania się poznańskich spotkań...cieszę się że po tak długiej twojej nieobecności podobał Ci się klimat.Prawie zapomniałam jak wyglądasz...
Mam nadzieję że zdjęcie w twoim avatarze nie sygnalizuje że na kolejnym spotkaniu pojawisz się za X czasa....
Jeżeli chodzi o jutrzejsze spotkanie to potwierdzam swoją obecność jak i obecność naszej koleżanki która jest punkt przedemną.Nie wlewając sobie nie ma to jak wrodzony dar przekonywania
W takim razie do zobaczenia wszystkim.Do jutra....

Bo naprawdę będzie BAN

Faktycznie nasza impreza przypominała początek przecierania się poznańskich spotkań...cieszę się że po tak długiej twojej nieobecności podobał Ci się klimat.Prawie zapomniałam jak wyglądasz...
Mam nadzieję że zdjęcie w twoim avatarze nie sygnalizuje że na kolejnym spotkaniu pojawisz się za X czasa....

Jeżeli chodzi o jutrzejsze spotkanie to potwierdzam swoją obecność jak i obecność naszej koleżanki która jest punkt przedemną.Nie wlewając sobie nie ma to jak wrodzony dar przekonywania

W takim razie do zobaczenia wszystkim.Do jutra....

następnym razem możemy zorganizować pomoc przy drodze powrotnej na jeżyce,wuZetka my już ustaliłyśmy szczegóły ,Weronika-thank you za BillieJean
,MJ_Angel dzięki za super spotkanko i zgarnięcie MJ_AdHd której moje oczy nie były w stanie dojrzeć pod żadną choinką...no ale do trzech razy sztuka.Jeśli ktoś z Was chciałby foty z tego spotkania mogę przesłać je na gg bo forum to już za wysokie progi...
Pozdrawiam i do zobaczenia po NOWYM ROKU

Pozdrawiam i do zobaczenia po NOWYM ROKU

A może wybralibyśmy datę 28 grudzień?To jest czas po świętach ale przed sylwestrem.Swego czasu był na forum wątek o fanach którzy mieli ograniczenie czasowe więc może moglibyśmy spotkać się tego dnia wcześniej żeby i oni dotarli?Napiszcie jak się na to zapatrujecieMuszka pisze:Swiętujemy jakos 25? Oczywiscie nie w sam 25.12 bo to przeciez Swięta... mozemy wczesniej jakos, lub później... hmm?

Koncert sie w miare udał, dzięki za kciuki :DJeanny100 pisze:MichaelsAngel-trzymamy kciukasy za koncert i to nieładnie wyśmiewać moje mauzoleum
Alez ja wcale nie wysmiałam Twojego mauzoleum :P Ja wyraziłam tylko swoja troskę

A zdjęcia ja bym chciała zobaczyc jeszcze raz takze jak bedziesz miała chwilke to sie odezwij gg:2423432 ;)
- martynafan
-