Jeanne pisze:Polowałam na sektor D, udało mi się zdobyć dobrą miejscówkę w 7 rzędzie. Na płycie nie dałabym rady wytrzymać tyle godzin, zresztą nie sądzę, bym na tym koncercie non stop siedziała. A Tobie, MJackson?
MJackson pisze: D?
Mi się udało załapać dopiero na 3 rząd w H Poddaję się
Chyba kupowałaś przez eventim jeśli masz taki dobry sektor
Ja niestety musiałam zaczekać na empik...
Jeanne pisze:Eventim? Absolutnie, przez to dziadostwo, za przeproszeniem, nawet nie próbowałam kupować. Rano poleciałam do empiku, powiedziałam sektor D pani sprzedawczyni, ona kliknęła na mapce na sektor D i wybrałam jedyne wolne miejsce najbliżej sceny... Obawiałam się bardzo o ten sektor, ponieważ na niego i bodajże R było największe zainteresowanie. Ale to chyba także zależało od daty, wszyscy rzucali się na pierwszy koncert, a ja od początku obstawiałam ten drugi... Może to przez to.
Muszę się wam pochwalić a zwłaszcza tobie Jeanne, że bilety o których pisałam są już sprzedane (z dużym zyskiem) a ja w tym momencie mam Sektor P, Rząd 1, Miejsca 9,10.MJackson pisze:Ja niestety nie miałam wyboru między pierwszym a drugim bo 11 mój tata pracuje do 18 i nie może wziąć wolnego (z Krakowa to 5:30 h drogi...)...
Do empiku dojechałam dopiero o 9:45 więc już nie było dużego wyboru...
Ale i tak się BARDZO cieszę dancing Michael Jackson
Rychło w czas bo 2 miesiące po kupieniu ale nie mogłam się powstrzymać