W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Miło mi zagościć w towarzystwie wiernych fanów Michaela. Ja już jako nastolatka słuchałam jego muzyki i choć później słuchałam innej muzyki, zawsze uważałam że Michael ukształtował mój muzyczny gust.
Michael to był zawsze ktoś bliski choć jednocześnie nieosiągalny. Mam wiele wspomnień z nim związanych.
Do tej pory nie udzielałam się na żadnych forach czy fanklubach, ale po śmierci Michaela przez wzgląd na mój olbrzymi szacunek dla niego, mam potrzebę napisania kilka słów.
Może zagoszczę tu na dłużej.
Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie. Zaskoczyło mnie to niezwykle pozytywnie. Naprawdę jest tu tak ciepło i rodzinnie? Zaczynam żałować, że wcześniej mnie tu nie było. Nie miałam w zwyczaju udzielać się na forach. Teraz powoli to się zmienia.