W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam Was wszystkich serdecznie i MJowo!!!! Mam na imie Alicja mam 26 lat, mieszkam w Rybniku. Jestem fanka Michaela Jacksona 9 lat. Mialam ten zaszczyt bronic Naszego Krola w glownym wydaniu Widomosci na TVP1, podczas procesu. Lubie muzyke glownie MJa, ale tez poezje i dobre komedie. Najbardziej kocham moje wspaniale dzieci. Poza tym uwielbiam sie z nimi bawic, oraz spacerowac i pic kawe. Mam nadzieje ze na tym forum wsrod tak wspanialych Fanow, czeka mnie wiele niesamowitych i magicznych chwil. Czego sobie i Wam goraco zycze!!!!!!!!!! KEEP MICHAELIg
Witaj!
Miłego postowania, spędzania czasu na Forum i oczywiście tych magicznych chwil :)
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
Witaj Alicjo:) Co prawda juz sie wcześniej poznalyśmy, ale co nie oznacza, że nie życze ci Milego postowania :)
Bardzo miło przywitac nowego czlonka MJPT