After po THRILLER LIVE 10-12-09 -Potwierdzone

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
anulka_001

Post autor: anulka_001 »

Dziękuje wszystkim za świetną zawawę japrosic Było cudownie...Oby więcej takich imprez :mj:
Michael Jackson na zawsze w moim sercu...
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

a kto się wybiera do Torunia :)?
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

hej hej laski, a pamiętacie, że jak już byłyśmy totalne padziochy to macałyśmy MJ`a za tyłek z projektora??? :smiech:
Ciekawe czyj to był pomysł - 6seta masz coś z tym wspólnego???

Roberto, nie wiem co tam o mnie słyszałeś, ale w pierwszą cześć proponuję nie wierzyć a drugą najlepiej zapomnieć.
Erwinku przepraszam, że Cię bluzgałam, zrobiłeś MEEGA imprezkę.
Czy mógłby się zameldować pełny skład mojego samochodu????

GhostOla i SZEŚĆSETABANIEK, a pamiętacie "KŁODĘ", która ciągla nas pojeżdżała za hałasy, a potem w drugiej półowie jak do nas laski dokoptowały to spasowała i nawet zdecydowała się na nieznaczny ruch biodrem???? :smiech:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

no zglasza sie ta lezaca na wszystkich w samochodzie, przykryta kurtkami, torebkami i czym tam sie dalo nenene o malo sie kurde nie udusilam ;-)

co do macania MJ - na bank sie rzucalysmy na niego, wiec pewnie za tylek tez go zlapalysmy, ale ciiii... bo wielki brat/siostra patrzy i skonczymy zaraz w koszu :smiech:

a paniusia kloda to bylo cos! stwierdzila, ze 6seta, cytuje, "jest chyba chora na glowe!" :smiech: a to jak entuzjastycznie bila brawo! no no, trza sie od niej uczyc takiego wyluzowania! Najbardziej jednak rozsmieszyla mnie kiedy probowala zawolac ochroniarza zeby nas uciszyl glupija :smiech:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
intelmet

Żałujcie, że nie było Was przy akcji, jak 6seta wyhaczyła Dziadka pod PKiN. Dziadzio nie mógł się nadziwić, że Ona tak wymiata i w końcu, próbując przekrzyczeć Jej BAD`owe śpiewy, pyta: A ile Ty masz lat???
No to mu odpowiedziałam - 51!!!!! :smiech:
Czujecie jak koleś zwątpił!!!!
6seta - jeszcze raz 100 lat!!! :dance:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

intelmet pisze:Czy mógłby się zameldować pełny skład mojego samochodu????
ale że co że MY ? :smiech: no więc nawet gdzieś mam to utrwalone na filmiku ile nas tam do środka weszło :) :smiech: Póki co z mojej Krakowsko-Brukselsko-Poznańsko-Gdyńskiej ekipy jestem na tym forum tylko JA ale resztę nagabuję może się w końcu zarajestrują a nie tylko podglądają :) W każdym razie dzieki wielkie za wesołą przejażdzkę :happy:

http://www.sendspace.com/file/iqu3vy nie wiele ale coś jest :))

Nota bedne dziękuje też moim dziewczynom z Krakowa za zatańczenie Thrillera - oł jech z Wami to nawet mogłabym go wykonać na mrozie na Nowym Świecie :)

intelmet pisze:GhostOla i SZEŚĆSETABANIEK, a pamiętacie "KŁODĘ", która ciągla nas pojeżdżała za hałasy,
też miałysmy taką rząd przed nami - raz się nawet obrółciła położyła palec na ustach i powiedziała do nas "CIIIIIIIIIIIIII" bo jak to śmiemy w ogóle tańczyć i śpiewać :mj: :smiech: Paranoja normalnie :smiech: Szkoda że jej pan ochroniarz tym laserkiem nie namierzył :smiech:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

intelmet pisze:Czy mógłby się zameldować pełny skład mojego samochodu????
a co? jakieś braki czy ślady demolki zauważyłaś? nenene
uwaga! będzie odpowiedzialność zbiorowa Obrazek

Ja już wcześniej wspominałam, że jechałam z Wami więc i tak się nie wymigam... :wariat:
siedziałam zaraz za Olą przy drzwiach...
Noemi.best pisze:a paniusia kloda to bylo cos!
Mnie tam się podobała... mimo, że nieruchawe z niej stworzenie to dostarczyła nam trochę rozrywki nenene
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
roberto

Post autor: roberto »

dziewczyny ,ale jak rozumiem to nie było osobowe auto? :wariat: :-)
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

moni pisze: Póki co z mojej Krakowsko-Brukselsko-Poznańsko-Gdyńskiej ekipy jestem na tym forum tylko JA
oj nie tylko Ty, Moni, bo jestem i ja :mj:
... tylko się tak długo czaiłam na forum, by coś napisać, nie żebym się krępowała hahahah
No ale obiecuję się rozkręcić na forum, zupełnie tak jak rozkręciłam się w Kongresowej i na Nowym Świecie.
Dziewczyny, przejażdżka z Wami była kosmiczna, a impreza nieziemska. Wszak w "majkelowych" rytmach można przetańczyć całą noc!
Awatar użytkownika
intelmet

oczywiście, że auto osobowe, inacej nie byłoby się czym szczycić :smiech: witam Maria!!! Odważaj się dalej.

Braków w aucie nie ma, spoko, tylko chciałam, żebyście leniuchy w końcu coś zaczęli pisać, bo ja "córka Alzheimera" potrzebuję dodatkowych bodźów, by przypomnieć sobie szczegóły. Pominąwszy fakt .... a nie! o to zapytam na privie, ale znajdę te panienkę co mi to zrobiła ... :smiech:
Awatar użytkownika
Estrella

No tak... najpierw się pije a potem to, że niby "coś mi umknęło"... :wariat: ;-)
W uzupełnianiu braków chętnie pomożemy tylko wcześniej musimy wiedzieć które fragmenty możemy podkoloryzować :diabel:
intelmet pisze:Pominąwszy fakt .... a nie! o to zapytam na privie, ale znajdę te panienkę co mi to zrobiła.. :smiech:
no i czegoś nie zauważyłam.. :knuje: a brzmi ciekawie.....
But if you came to see
The truth, the purity
Awatar użytkownika
intelmet

Buhaha!!!! :smiech:
a pamiętacie nasz pociąg??? Bosh ile bym dała za zdjęcia z TEJ przejażdżki.
I jeszcze mi się przypomniało: duet z rozdzieraną koszulką. 6 seta - musiałaś już być nieźle wypompowana, że potrzebowałaś pomocy. Ale pomysł miałaś MEGAŚNY. Następnym razem, żądam rewanżu. :knuje: Że też MJ na to nie wpadł, żeby mu ktoś pomógł :smiech:
Estrella pisze:no i czegoś nie zauważyłam.. a brzmi ciekawie.....
nie sądzę, żebyś nie zauważyła, wszyscy musieli to widzieć :smiech: mi teraz za to rozwodem grożą :smiech:
Awatar użytkownika
Estrella

intelmet pisze:Bosh ile bym dała za zdjęcia z TEJ przejażdżki.
już widziałam zdjęcia z tej imprezy i za kolejne to ja dziękuję ... nenene
intelmet pisze:nie sądzę, żebyś nie zauważyła, wszyscy musieli to widzieć
intelmet pisze:ale znajdę te panienkę co mi to zrobiła
skoro wszyscy to widzieli to jakim cudem nie wiesz kto Ci to zrobił?.. :wtf: ... może czegoś nie zrozumiałam :wariat:
Ale ale.... nie ma co rozpamiętywać tego co było... trzeba pomyśleć o następnym "spotkaniu" ;-) :mj:
But if you came to see
The truth, the purity
Awatar użytkownika
intelmet

Estrella pogrążasz mnie dziecko !!! Okay pogadamy na live. Z tego co wspominał mi Erwin na imprezie, należy się szykować na 5 luty do Torunia. Więc już niedługo o ile się warszawska ekipa i nie tylko postara. Pozdrowienia dla całego składu aftery Thriller Live.
ODPOWIEDZ