Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Ja również dziękuje za miłe spotkanie i miłą Jackson'ową imprezę :D. Poznałam kolejnych fanów Michaela, z czego bardzo się cieszę :D
I mam nadzieję, że pewne dwie osoby, które nie są zrejestrowane na forum (wierzę, że po przeczytaniu mojego posta niedługo się to zmieni :P ;D) pojawią się na następnym mini zlocie :) Miło było was poznać :)
W "Nie pamiętam" było super, co zawdzięczamy oczywiście WSPANIAŁEJ Ernie :D :).
A tańce i śpiewy w Archibarze bezcenne ;D :D

P.S. Nie znalazł ktoś może mojego czarnego swetra? Bo gdzieś go zostawiłam ale NIE PAMIĘTAM gdzie :P. To miejsce zdecydowanie źle wpływa na moją pamięć ;P. Może zabrał go ktoś przez przypadek?
Awatar użytkownika
nela78

:0)

Post autor: nela78 »

Cóż jeszcze dodać..było super,dzieki za prezencik,za spotkanie japrosic w ,,NIE PAMIĘTAM,,napewno zapamiętam :-)
A w Archibarze..poprostu byliście Wielcy :mj: Atmosfera nie z tej ziemi...suupeerr
Do szybkiego zobaczonka :macha:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Yo!

Na początku przepraszam za tą zwłokę z publikacją zdjęć, ale wczoraj po prostu nie znalazłam na to czasu. :-/

http://picasaweb.google.pl/ernashorter/ ... udzien2009#

Oto link, znajdziecie tutaj 91 zdjęć i 2 filmiki.
Enjoy

Dziękuję Wam kochani za tak liczne przybycie. :hug:

Cieszę się, że kluby Wam odpowiadały.

„Nie pamiętam” to, moim zdaniem świetne miejsce. Przed następnym zlotem, który ponownie możemy tam zrobić, poproszę szefową, żeby udostępniła nam salę do tańczenia. Przyniesiemy swój sprzęt i będziemy mogli sobie sami zrobić Michael Jackson night. Szefowa jest w dechę, kij z tym, że z tego powodu, że szła na imprezę zamknęła klub. Najważniejsze, że szła tam gdzie my i ,że jest fanką króla. :mj:

Co do Archibaru, zaskoczyli samym faktem zorganizowania „Michael Jacksona Night” w knajpie,w której nie ma parkietu.
No ,ale z racji tego, że kiedy MJówki przychodzą do klubu, to nie dostosowują się do niego, tylko klub dostosowuje się do nich, poradziliśmy sobie w owym faktem i stworzyliśmy sobie Dance Floor. Ale generalnie ukłony dla klubu za pomysł. :mj:

Dziękuję za wspólne pogaduchy, za wspólne podniecanie się plakatami Majkiego, za bujanie na parkiecie i w ogóle za cudownie spędzony czas razem.

Powiem Wam, że nie sądziłam, że na Katowickich zlotach może się zebrać taka liczna grupa jeszcze raz. Myliłam się i jak się cieszę, że się myliłam. Mam nadzieję, że często będziecie przybywać w takiej ilości. ;-) japrosic

Brakowało mi tego! :happy:
MJfanTASTIC pisze: Erna, to był świetny pomysł z tymi mikołajkami:D
Dzięki, myślałam,że zatęskniłam za czasami w szkole, gdzie mikołajki sprawiały mi zawsze dużo radochy.
Beti_90 pisze:W "Nie pamiętam" było super, co zawdzięczamy oczywiście WSPANIAŁEJ Ernie :D :).
Dzięki za uznanie.
Beti_90 pisze:P.S. Nie znalazł ktoś może mojego czarnego swetra? Bo gdzieś go zostawiłam ale NIE PAMIĘTAM gdzie :P. To miejsce zdecydowanie źle wpływa na moją pamięć ;P. Może zabrał go ktoś przez przypadek?
Dziołcho,wszystko tracisz. glupija

Asiek – miło było Cię poznać, liczę,że zjawisz się następnym razem.
MJfanTASTIC – sis, mam nadzieję,że ze zdrówkiem już ok. Ileś Ty tam tych lizaków zjadła? Na wszystkich zdjęciach masz lizaka albo w ręce, albo w ustach.
Buszmen – cieszę się,że już ok. Cieszę się,żę przyjechałeś.
Natka – Krezolu, nie ma to jak mieszkać w bloku obok,a najbardziej się spóźnić.
Aga_88 – szkoda,że nie mogłaś zostać dłużej
mimi-yoshi – jak udała się imprezka?
endka – twoje hasło (wiesz jakie :P)będzie za mną łazić do końca życia. Jesteś genialna!
minuit – mało pogadałyśmy,ale cieszę się,że byłaś.
majkelzawszespoko - Kopeć, dziękuję za prezent, już stoi na honorowym miejscu z odpowiednią buzią za szybką. Jesteś kochany!
tancerz – Michał, nadal trzymam kciuki,ale w sumie jak piszesz,że kijowo… egh… zawsze są jakieś pozytywy, to było dla Ciebie coś nowego.:-)
Fanka MJ – Iwona zloty z Tobą są jak… no dobra, cieszę się,że moja najlepsza przyjaciółka też jest fanką króla. :calus:
a-gador – dziękuję Ci za ciepłe słowa, cieszę się,żę byłaś i liczę na to,że znów się zjawisz.
Beti_90 – nie pamiętasz… gdzie są Twoje karty? Dzięki,że byłaś :*
Pattolek – dzięki, że byłaś, masz pozdro od mojego chopa
nela78 – dziękuję,że byłaś ale, szkoda,że z nami nie pobujałaś się za dużo na parkiecie.
Larsi – fajne masz plakaty,a Ty w ogóle fajna jesteś.
Schmittko – fajnie,że zdecydowałeś się przyjść.
DoMi – dziękuję, żę wpadłaś miło było Cię poznać. Mam nadzieję,że następnym razem uda nam się pogadać trochę więcej. Teraz tyle się działo.
Ada – zapisz się na forum,warto! I liczę,żę też się zjawisz next time.
KWASNA – córcia, I love ya. ;-)
okussa – Ola bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaś swoim przybyciem. Jesteś kochana, no i masz w dechę księdza w parafii,bo tak wczas prziszoł.!!!!!!!
ZAQ – szkoda,że jednak nie dałeś rady przyjść.

Zagadka: Czyja to ręka i co ona robi z Michaelem?glupija

Obrazek

Aoow! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Jej, ale super zdjęcia :D. Widać, że super bawiliście się w "Archibarze" i jeszcze filmik. To ja też dokładam się do podziękowań za zorganizowanie zlotu Ernie C;, było świetnie.
Erna Shorter pisze:mimi-yoshi – jak udała się imprezka?

Ja niestety na żadnej nie byłam, minuit się udała C;. Z tego, co widzę, to jednak nie wróciła (?). To musiało być fajnie :>.
Cieszę się, że udało mi się zjawić na zlocie C;. Ja byłam (no, właściwie to wciąż jestem C:) tą dziewczyną, która siedziała początkowo między nelą a okussą, w tej fioletowej bluzce, a i grałam z Beatką w Piotrusia.

Właśnie, co z tym swetrem, Beatko? Zgubiłaś go w "Nie pamiętam" na pewno? Wielka szkoda ;C, kurczę, a może jednak warto by tam wstąpić i się spytać? Hm, najlepiej zapewne było zrobić to wczoraj, ale cóż...

A, tak w ogóle to co śpiewaliście? Było jakieś karaoke, bo widzę, że ekran i rzutnik mieliście :D. Super, świetnie.

A, jeszcze chciałam, bo zapomniałam wcześniej, podziękować za prezent C;. Bardzo mi było miło :D, ktokolwiek to był-bardzo dziekuję.

EDIT:
Patrzę jeszcze raz na te zdjęcia i jeszcze w "Archibarze" miałaś ten sweter, Beatko, nawet masz w nim zdjęcie. Także tam musiałaś go zostawić ;/.
Ostatnio zmieniony ndz, 13 gru 2009, 19:11 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
DoMi;)

Post autor: DoMi;) »

To teraz kolej na mnie, więc...Dziękuję wszystkim z którymi miałam okazję porozmawiać. Miło wiedzieć, że niektórzy są otwarci na nowych choć znacie się już trochę dłużej i dłużej zresztą interesujecie się Michaelem. A co do Ady, to ja jej już powiem żeby się w końcu też zapisała. ;-) :happy:
I'll never let you part
For you're always in my heart.
Obrazek
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

Poczekam te 3 lata do 18stki i wbijam do was nenene
Śląsk rządzi ;D

http://picasaweb.google.pl/ernashorter/ ... 2569511314 :smiech:
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Nie ma usprawiedliwienia na to ze mnie tam z Wami nie bylo :surrender: dlatego ide sie pochlastac glupija ...

Fantastyczni jestescie :)

Pozdrawiam
Bartuu
Obrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Erna Shorter pisze:Zagadka: Czyja to ręka i co ona robi z Michaelem?
Czyżby to była ręka Endki? Z tego co sobie przypominam siedziała na przeciwko Larsi. Wygląda na dłoń sięgającą do nieopodal stojącego piwka :piwo:
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

a_gador pisze:Czyżby to była ręka Endki? Z tego co sobie przypominam siedziała na przeciwko Larsi. Wygląda na dłoń sięgającą do nieopodal stojącego piwka :piwo:
no ... powiedzmy ;)

tak, to ręka endki :)
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
minuit

Post autor: minuit »

Erna i mimi-yoshi Nawet nie wspominajcie przy mnie tamtego wieczoru po tym jak weszłam na tę imprezę. Nawet. nie. wspominajcie.

A co do naszego Zlotu to bardzo żałuję, że mnie nie było w tym Archibarze.
I cieszę się, że przynajmniej w Nie Pamiętam spędziłam bardzo miło czas z Wami i cieszę się ze udało mi się poznać tylu fantastycznych fanów, ktorych Pamiętam :D

Nie no naprawdę fantastyczna nazwa "Nie Pamiętam" :D

O co chodzi z tym brakiem parkietu w Archibarze, hmm?
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Beti_90 pisze:P.S. Nie znalazł ktoś może mojego czarnego swetra? Bo gdzieś go zostawiłam ale NIE PAMIĘTAM gdzie :P. To miejsce zdecydowanie źle wpływa na moją pamięć ;P. Może zabrał go ktoś przez przypadek?
a Ty to nawet na trzeźwo gubisz wszystko co się tylko da ;d

Erna Shorter pisze:Nie pamiętam” to, moim zdaniem świetne miejsce. Przed następnym zlotem, który ponownie możemy tam zrobić, poproszę szefową, żeby udostępniła nam salę do tańczenia. Przyniesiemy swój sprzęt i będziemy mogli sobie sami zrobić Michael Jackson night. Szefowa jest w dechę, kij z tym, że z tego powodu, że szła na imprezę zamknęła klub. Najważniejsze, że szła tam gdzie my i ,że jest fanką króla.
doooooooooooobry pomysł. to kiedy? : )

mimi-yoshi pisze:Ja niestety na żadnej nie byłam, minuit się udała
i widzisz, a jakieś szepty mnie dochodziły w pierwszej knajpie, że to ja nie wiem kim jesteś ;d ja wszystko słysze i wiem ; ) nawet po 15 piwie ;d
mimi-yoshi pisze:A, tak w ogóle to co śpiewaliście? Było jakieś karaoke, bo widzę, że ekran i rzutnik mieliście :D. Super, świetnie.
nie no karaoke nie było, leciały po prostu klipy na ścianie i śpiewaliśmy co się tylko dało ;d w końcu niestety rzutnik padł.
blackvarnish pisze:Poczekam te 3 lata do 18stki i wbijam do was
eeee po co czekać? za 3 lata to się wiele może zmieniać.
wbijaj na następny bo szkoda czasu.
Bartuu pisze:Nie ma usprawiedliwienia na to ze mnie tam z Wami nie bylo dlatego ide sie pochlastac
chlastaj się chlastaj. co z Tobą było?

minuit pisze:Erna i mimi-yoshi Nawet nie wspominajcie przy mnie tamtego wieczoru po tym jak weszłam na tę imprezę. Nawet. nie. wspominajcie.
a ja jednak wspomnę ; P po tym zdaniu widzę, że jednak nie siadła imprezka. a ileż to ja Cię namawiałem żebyś została hmmm? ; P
następnym razem Cię zatrzymam siłą : )

minuit pisze:O co chodzi z tym brakiem parkietu w Archibarze, hmm?
knajpa jest generalnie mała, więc wszędzie stoją stoliki i nie ma gdzie tańczyć. a że Polak fan Michaela potrafi, to zaczęlismy grupowo tańce między stolikami zmuszając ludzi do przeniesienia stolików na bok ;d
no i parkiet się zrobił do końca imprezy.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Winny sie tlumaczy, nie przepuszczam z reguly takich okazji ale niestety mocy mi zabraklo. :surrender: w akademii cale popoludnie az do wieczora siedzialem i zwyczajnie nie mialem na nic sily :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

asiek pisze: tak, to ręka endki :)
ja nic nie wiem na ten temat,
to nie moja ręka,
nie moje piwo
to w ogóle nie byłam ja!
bo mnie tam nie było:P
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Ciesze sie ogrooomnie ze mogłam byc na tym niezwykle udanym zlocie, zarówno w Nie Pamietam jak i w Archibarze :) Mam nadzieje ze Michael Jackson Night nie była jednorazowym wydarzeniem...:)

Erna dziekuje za zorganizowanie MiniZlotu :) No bo kto jak nie Ty .. :cool: Love ya very muuuch :calus:

Pozdrawiam wszystkich fanów i super ze przybyły nowe osoby, mam nadzieje ze bedziemy spotykac sie czesciej :-)

p.s dziekuje równiez za prezent mojemu "mikołajowi" :-)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
ka2ia

Post autor: ka2ia »

blackvarnish pisze:Poczekam te 3 lata do 18stki i wbijam do was Nenenene
Śląsk rządzi ;D

A więc witam w klubie xDD Też muszę czekać jeszcze te 3 lata do 18 ;]
Ale postaram się być na następnym zlocie xdd :mj: