Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

Olica ale teraz dałaś. Opowiedz coś więcej o Thriller Live... ;-)
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Olica pisze:19.12 przyjeżdżam do Szczecina, może planujecie za tydzień jakieś spotkanko?
Ja od 18 mam wolne na uczelni więc jadę już domu na święta i niestety nie będzie mnie w Szczecinie do 30.12. Ale 25.12 pewnie będzie spotkanie pod drzewem :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Hejka :-)
Co myślicie żebyśmy zorganizowali jakieś małe spotkanie w piątek?
Będę już ostatni raz w Szczecinie przed świętami i chciałabym Wam wszystkim złożyć życzenia osobiście a poza tym moglibyśmy omówić parę spraw ;-) np. sylwester no i wymienić się tymi bombkami! Oczywiście mam na myśli spotkanie w jakimś cichym i spokojnym miejscu gdzie moglibyśmy spokojnie pogadać!
Co Wy na to?
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

i super i to mi się podoba koniecznie musimy się spotkać przed świętami

żeby nie było ostrzegam
biorę aparat :happy:
muszę ćwiczyć przed sylwestrem nenene
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Tak, tak, tak :happy: Jako tako wyzdrowiałam, więc jutro biegnę do sklepu kupić bombki, żeby moją też dla Was przygotować. No i strasznie się za Wami stęskniłam!!

A propo zdjęć: to ja chciałabym prosić o zdjęcia od każdego, kto do tej pory robił fotki na naszych imprezach: Kama, Iza, Edyta, Hania wiem, że Wy robiłyście, czy to na imprezach w "lokalu prywatnym", czy też w Free Blues- przyniosę Wam płytki w piątek dobrze?A może możecie wrzucić na jakiś serwer to sobie ściągnę? Ktoś jeszcze ma jakieś zdjęcia? Bardzo proszę japrosic
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

cholera, ja mam w piątek wykłady z Młodziezowej Akademii medycznej... koncze dopiero wieczorem o 20 :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Ja reflektuję na spotkanie:D Tylko musimy ustalić o której:D
Obrazek
Gambara

Post autor: Gambara »

Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem w piątek, byśmy ustalili najbliższy harmonogram zajęć:). Najbardziej pasuje mi godzina tak po 19 jednak.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ja też należę nenene Obojętnie na którą, byle po 15, bo praca.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

czyli na 20:00 wtedy wszyscy się wyrobią :happy:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

O jak się cieszę, że wszyscy chętni bo tak szczerze to już się za Wami stęskniłam ;-) Godzina 20 jak najbardziej pasuje, tylko musimy jakiś miły lokal wymyślić!
Eta pisze:to ja chciałabym prosić o zdjęcia od każdego, kto do tej pory robił fotki na naszych imprezach: Kama, Iza, Edyta, Hania
Eta postaram się na piatek Ci przynieść wszystkie zdjęcia tylko mi przypomnij glupija
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Łiiiii..... Będzie balet :mj: Super;D Już się nie mogę doczekać!

loveMJPT
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ja niestety odpadam ze spotkania :( bo w piątek już wyjeżdżam do domu na święta. A bombkę juz miałam zrobioną, ale mi się zbiła :( Także muszę jeszcze raz zrobić, tylko jeszcze nie wiem, kiedy w takim razie ją komuś z Was dam.
Obrazek
Olica

Post autor: Olica »

dj maro pisze:Olica ale teraz dałaś. Opowiedz coś więcej o Thriller Live... ;-)

Było rewelacyjnie!!!!! Cała sala kongresowa stała, klaskała, śpiewała, atmosfera była niesamowita. Interpretacja They don't care about us nie do opisania. Tancerze mieli zawieszone bębny na szyji i grali na nich. Wokal i choreografia wzbudzały podziw.
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

_*Aga*_222 pisze: A bombkę juz miałam zrobioną, ale mi się zbiła :( Także muszę jeszcze raz zrobić, tylko jeszcze nie wiem, kiedy w takim razie ją komuś z Was dam.
Dlatego ja wybiorę bombkę plastikową, żeby się nigdy nie zbiła i nawet za kilkadziesiąt lat któreś z nas mogło na nią spojrzeć i przywołać wszystkie te piękne chwile i wspomnienia :) (A tak na serio: to pewnie sama bym zbiła szklaną bombkę zanim bym ją komuś dostarczyła nenene )
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
ODPOWIEDZ