Pomysł na spotkanie i w ten, i w następny piątek też mi się podoba ;> I nawet mogę, a rzadko zdarza się, żebym miała dwa wolne piątki z rzędu ;P
Już się nie mogę doczekać, bo nie dość, że się za Wami stęskniłam, to jeszcze brak mi ostatnio pozytywów, więc nasze spotkanie jest dla mnie wręcz wskazane ;D
Ja do Was dołączę tak koło 19, może chwilę przed... w końcu muszę wrócić z pracy do domu i zrobić się dla Was na bóstwo
Iza, rozkręcamy w piątek nasz mały biznesik?;> Gdzież i kiedy lepiej, niż w czasie clubbingu?:D
Elen pisze:Dominika- dziewczyny jaki termin Wam odpowiada??
przykro mi ale mnie nie będzie, najbliższy termin który by mi pasował to sobota za tydzień..
i tak wogóle proponuje założyć nowy temat o spotkaniach w Łodzi, gdyż "Wyjątkowe Spotkanie" dotyczyło konkretnego wydarzenia a mianowicie pogrzebu MJ, a ten temat tlyko przypomina o tym wydarzeniu :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Iza, rozkręcamy w piątek nasz mały biznesik?;> Gdzież i kiedy lepiej, niż w czasie clubbingu?:D
Cicho, Basia, cicho, bo się rozniesie i się nie opędzimy Buhahahaha
Powinnam się już ustawić w kolejce? ;>
Dangerous_Dominika pisze:przykro mi ale mnie nie będzie, najbliższy termin który by mi pasował to sobota za tydzień..
Za to ja z soboty za tydzień z pewnością odpadam. Chyba, że pójdziecie ze mną na koncert ;D
Dangerous_Dominika pisze:i tak wogóle proponuje założyć nowy temat o spotkaniach w Łodzi, gdyż "Wyjątkowe Spotkanie" dotyczyło konkretnego wydarzenia a mianowicie pogrzebu MJ, a ten temat tlyko przypomina o tym wydarzeniu :)
Myślę, że lepiej się moderatorom nie narażać xD Możemy poprosić o zmianę nazwy tematu, jeśli ta ma się źle kojarzyć. Mi osobiście nie przeszkadza, bo nie było mnie na tym forum, kiedy temat był zakładany.
tak to cholera jasna jest jak się nie ma neta 1,5 tyg. Wszystko cię omija kurde a ja akurat ten piątek miałam wolny i mogłam się z Wami spotkać a przyszły piątek jest aktualny??