W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej :)
Mam na imię Dominika, fanką Michaela stałam się dopiero w te wakacje, nad czym bardzo ubolewam Nigdy nie miałam takiego idola muzycznego, słuchałam tego co mi wpadło w ucho, nie miało dla mnie większego znaczenia kto wykonuje daną piosenkę.
Oprócz tego od dwóch lat jestem fanką Johnny'ego Depp'a i wszystkich tych 'dziwnych' filmów, w których występuje. Uwielbiam sagę 'Zmierzch', ale tą wersję książkową...
Tyle ciekawego o mnie ;)
"Jeśli chcesz naprawić świat, najpierw musisz przyjrzeć się sobie i zmienić się. Zacznij od tego gościa, którego widzisz w lustrze - czyli od siebie!" - Michael Jackson
Witaj!
Miłego poznawania i odkrywania Michaela oraz szybkiego zadomowienia się na Forum.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.