Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Ja stawiam na panią Basię z YT :D Kilka jej tekstów i największy siłacz pada
A tak na poważnie.Pudzian to spaślak(przynajmniej dla mnie:P),jest powolny.Najman mimo,że szczuplejszy,to pewnie bardziej zwinny.To samo było Gołota-Adamek.Stawiam na Najmana.
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
Wątpię żeby Mariusz "góra sterydów" Pudzianowski wytrzymał długo,on jest dobry do podnoszenia ciężarów ale do tego pojedynku może być zbyt powolny.Stawiam na Najmana(chociaż z drugiej strony jakby Pudzian przywalił raz a porządnie...kto wie)
Akurat dziś mi się cyfrowy polsat zdupczył...w internecie trzeba będzie oglądać:/
a moim zdaniem to wygra Najman... widać że sobie poradzi z Mariuszem. Najman jest trochę mały od Pudziana i widać że jest bardziej taki sprawniejszy ruchowo
Pudzian jak kopną Najmana to ten prawie że leciał
A tak pozatym dostać tyle ciosów od Pudziana po twarzy... nie chciałabym tego doświadczyć na własnej skórze...Dobrze, że sędzia odciągnął Pudziana od Najmana bo byłaby masakra..
Walka oczekiwana przez dużą publiczność a tak mało trwała..
"Pudzian wiedział, jak będzie wyglądała walka, więc nawet nie ściągał butów - szkoda ściągać na 40 sekund" :D
Tyle czasu się czekało, kilkadziesiąt sekund i po wszystkim.
Ale stawiałam zdecydowanie na Pudziana, więc dobrze jest.
Ludzie, ale miazga.
Nie miałem pojęcia, że Pudzian taki szybki może być :)
Tylko właśnie zastanawiają mnie te buty. Przecież chyba każdy zawodnik walczy na boso...