Sylwester Fanów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Polecam dość praktyczną formę :wariat:
Estrella pisze:Pozwolę sobie zacząć listę:
akaagnes
MadziaLenka
rozi
breakofdawn
giovanedonore
a_gador
Basia
Tamaryszek
Monika_617
roberto
MsMoon

Wydaje mi się, że tak będzie czytelniej i każdy będzie wiedział jakie towarzystwo się ewentualnie szykuje nenene

Ja póki co się wypisuję, w razie zmian i wolnego miejsca odezwę się...
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Seman

Post autor: Seman »

Do$ka pisze:Olcza to jest dzielnica Zakopanego ;)
Ale a propos imprez w Zakopanem. Pensjonaty same w sobie moim zdaniem odpadają, bo każdy właściciel będzie robił imprezę dla swoich gości (górale jak to górale - nigdy nie przepuszczą okazji do tego, żeby parę dodatkowych złotych im wpadło do kieszeni ;-) ) dlatego jeżeli już sylwester miałby się odbyć gdzieś w tych okolicach to należałoby albo wynająć domek, albo (co znacznie zmniejsza koszty, ale za darmo też się nikt na to nie zgodzi) pogadać z właścicielem jakiejś knajpy czy nie zdecydowałby się na udostępnienie swojego lokalu na taką imprezę.
Mogłabym się popytać w Zakopanem co i jak, ale muszę najpierw wiedzieć, czy w ogóle wchodzi w grę sylwester pod Tatrami, bo nie chciałabym sobie dokładać roboty jeżeli nikt nie będzie zainteresowany :)
Dosiu jak cos to takie miejsca trzeba rezerwowac JUZ jak nie jest na nic za pozno. Przeciez wlasciciele zadko sie na takie cos godza w sylw. Ale moze jakas "loze" lub np. same pietro... to predzej.

Ale z tego co widze to i tak w gre wchodzi W-wa wiec koniec sprawy :)
Diana92KRK

Post autor: Diana92KRK »

Widzę, że coś na Sylwestra szykujecie;)
MsMoon pisze:Hej!!! Jestem nowa na tym forum, ale widzę, ze panuje tu bardzo fajna atmosfera. Widzę, ze planujecie Sylwestra. Z chęcią bym się przyłączyła. Tylko nie wiem czy mi wypada, no, bo w sumie to dopiero zaczynam działać na tym forum. Ale bardzo chętnie poznałabym innych fanów Michaela i spędziła ten dzień w rytm jego muzyki, bo moi znajomi nie sa fanami Michaela.
Jak coś to jestem gotowa do pomocy. Zarówno przed jak i po Sylwestrze. ;-)
Mam taki sam problem .. Zupełnie nowa w forum .. I jeszcze na dodatek niepełnoletnia i cóż .. Jestem z Krakowa nie licząc do Wa-wy mam 4-5 godzin pociągiem. Jakby ktoś jakoś mógł mnie ewentualnie przygarnąć wtedy .. byłoby świetnie .. ;D
Michael, If I Can Have You Only In My Dreams ..
I Want To Sleep Forever .. ;*
Awatar użytkownika
dobrzi

Post autor: dobrzi »

sylwek w rytmach Mj'a-nie moze być nic lepszego :) jezeli organizatorka nie widzi przeszkód to i ja wstepnie bym reflektowała :)
Obrazek Obrazek

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

:(
Z przykrością muszę zakomunikować, że z przyczyn ode mnie nie zależnych Sylwester domówka u mnie przy placu konstytucji się nie odbędzie. :( Bardzo chciałabym Was wszystkich ugościć, ale niestety nie będę dysponowała lokalem w tym terminie. Może uda się wymyślić co innego. Będę kombinowała dalej.
:(
Obrazek Obrazek Obrazek
E2

Post autor: E2 »

ja niestety muszę zrezygnować z sylwestra w górach więc nie pozostaje mi nic innego jak wycieczka na Plac Konstytucji. Wybiera się ktoś z Was? a może macie jakieś inne pomysły na spędzenie sylwestra w Warszawie?
Awatar użytkownika
MsMoon

Post autor: MsMoon »

E2 pisze:ja niestety muszę zrezygnować z sylwestra w górach więc nie pozostaje mi nic innego jak wycieczka na Plac Konstytucji. Wybiera się ktoś z Was? a może macie jakieś inne pomysły na spędzenie sylwestra w Warszawie?
U mnie też góry odpadają. Pewnie podobnie jak Ty wyląduję na Placu Konstytucji, bo jak na razie żadnych innych planów nie mam.
In the promise of
Another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart.
roberto

Post autor: roberto »

Ludzie przecież wystarczy że ktoś będzie miał chate wolną i wszyscy przyjda i przy muzie MJa będziemy się bawić więc wykombinujcie coś .DJa przecież mamy wystarczy lokal ;-) dobra niech każdy coś pomyśli i razem napewno coś wymyslimy. ja bardzo chętny na Plac Konstytucji ale na godzinke przecież nie na całą noc :-o dobra wstępnie jesteśmy umówieni na wspólnego sylwka a gdzie to się jeszcze okaże :party: wystarczy trochę dobrych chęci :banan:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Wygląda na to że spędzę razem z FankąMJ sylwka w Wawie ;) tak więc do zobaczenia pod sceną jeśli ktoś się wybiera na Sylwester z POLSATEM ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Ok, skoro o "domówce" cicho i już raczej głośno się nie zrobi, proponuję spotkać się z warszawiakami i przyjezdnymi przed imprezą na pl. konstytucji i razem spędzić ten koncert. :)
Na 100% na tej imprezie będzie:
akaagnes
pawlinka
soulsation
ja(giovanedonore)

jak już ustalimy mniej więcej, kto się wybiera, wymyślimy gdzie i o której wyznaczamy zbiórkę. ;)
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

My mamy pomysł taki:
Lecimy na pl. Konstytucji a potem, (jeżeli nie wytrwamy do końca) udajemy się do Roberta bo ma wolną chatę i tam ciąg dalszy MJ-owego Sylwka.

Jeżeli będzie sporo chętnych osób to ten pomysł wypali, generalnie im więcej tym lepiej.
Proponuję aby każda osoba przyniosła to co lubi (chipsy, ciastka itp. oraz napoje 2l) i wszystko na wspólny stół.
Spotkalibyśmy się w Centrum a potem do Roberta odłożyć żarcie i wspólnie udali się na pl. Konstytucji.

Osoby zainteresowane niech się wpisują.
Lista:
Robert
Ewelina (6-seta, sześćsetbaniek)
Erwin
Blanka
Nekro

Dodano
Robert poddaje jeszcze jeden pomysł aby w piątek 1.01.2010 zrobić afterke Sylwka gdzie "ta opcja nie wyklucza pierwszej opcji"
Ostatnio zmieniony ndz, 27 gru 2009, 3:28 przez 777, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Czy ktoś z Krakowa wybiera się do Wawy na plac Konstytucji?
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

to ja się dopisuje na Sylwestra na Placu Konstytucji.. i na imprezę do Roberta;)
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Ok to ci co będą chcieli do nas dołączyć zapraszamy o 20:00 pod rotundą. Przypominam o własnych wnosach.
Prawdopodobnie polecimy na pl. Konstytucji na 2-3h
Obrazek
ODPOWIEDZ