Kama i głos, który jej odebrało! Cudowna organizacja i efekt urodzinowy osiągnięty,
Eta i „nasza” delegacja ślubna – Etko wszystkiego wspaniałego, mam nadzieję, że wiesz, że byliśmy tam z Tobą wszyscy,
A ta nasza impreza to ja nie wiem ale dawno się tak nie bawiłam!!!

Iza (Ty wiesz) i jej Złote Gacie to faktycznie zasługuje na oddzielne wyrazy podziwu choć Tomek miał równie ciekawe swoje gacie!,
Roksana „Give In To Me” bez komentarza! Bo wszystko co napisze zepsuje efekt…,
Marek no proszę Pana co Pan Nam zrobił? Mareczku no wielki, wielki jesteś!,
Wojtek a mówiłam Ci, że choroba Cię nie złamie! I musze przyznać, że z katarem Ci do twarzy. I nadal twierdzę, że to jakaś podpucha z tym bliźniakiem

Wera, Hania nasze dwie gwiazdki! Mam nadzieję, że wiecie, że zawsze możecie na Nas liczyć. Nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne, że prawie zawsze jesteście z Nami!…
Kama Ty dziewczyno sprzedaj ten samochód i przyzwyczaj się, że na imprezy to już tylko taksówkami!,
Aga widzisz jednak miałaś swój tort! Getry – bomba!,
Aniu mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś bo kto powiedział, że za stołem nie można imprezować prawda?,
Edyta, Karola, Eta dziewczyny szkoda, wielka szkoda…brakowało Was! Hm tylko, że obserwując progres naszych spotkań to nic nie tracicie! Za każdym razem jest megamocniej więc wszystko przed Wami, przed Nami…
Dziękuję Wam, Dziękuję MJ to dzięki Tobie mam tych ludzi i za nic w świecie ich już nie oddam…