Spotkania fanów w Poznaniu
-
ja też pewnie się zjawię ;)
a póki co, wpadajcie w piątek do Mięsnej! ;) ROTOFOBIA w Poznaniu;)
http://www.myspace.com/cafemiesna
a póki co, wpadajcie w piątek do Mięsnej! ;) ROTOFOBIA w Poznaniu;)
http://www.myspace.com/cafemiesna
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
- wilchelm111
Posłuchajcie może spotkalibyśmy się w ten piątek czyli 11 grudnia na jakimś party?Myślałyśmy z Trinity o czymś bardziej zorganizowanym a mianowicie:spotkamy się przy Empiku/MJ_Angel-tylko nie marudz bądz co bądz to najbardziej adekwatne miejsce dla nowych osobników które i tak się nie pojawią ale staram się myśleć o tym żeby sytuacja była jak najbardziej si dla wszystkich i nie wylatuj mi czasem z pręgieżem
/no więc przy tym Empiku np. koło godzinki 20.00 i stamtąd wyruszyć do Charyzmy.Wtedy nie płacimy dychy za wstęp i mamy 90% pewności że będą fajne miejsca.NO i mamy dwukrotnie większe szanse na spotkanie tam dja który będzie dawał MJa aniżeli w jakimś innym pubie.To co Wy na to???Otwieramy listę?
1.Jeanny100
2.Trinity
3.Duszek

1.Jeanny100

2.Trinity
3.Duszek

2.Trinity
3.Duszek
4.MJ_Angel
P.S.Dopisuję Trinity i Duszka ponieważ był to również ich pomysł spotkania na które wyraźili chęć przybycia.Mam nadzieję że znów będzie nas koło liczby dwucyfrowej
P.S.2 MJ_Angel masz moje płytki???superancko że są bezpieczne w rękach rasowej fanki...normalnie kamień z serca mi spadł
1.Jeanny100

2.Trinity
3.Duszek
4.MJ_Angel
P.S.Dopisuję Trinity i Duszka ponieważ był to również ich pomysł spotkania na które wyraźili chęć przybycia.Mam nadzieję że znów będzie nas koło liczby dwucyfrowej

P.S.2 MJ_Angel masz moje płytki???superancko że są bezpieczne w rękach rasowej fanki...normalnie kamień z serca mi spadł

-
zajęcia z tańca
witam, troche sie tu jeszcze nie oriętuje, ale mam pewną propozycję dla osób chętnych nauczenia się tańca MJ. Mieszkam w Poznaniu i sama nie umiem tańczyć, ale chętnie się naucze. Trudno jest znaleźć takiego nauczyciela, dlatego moglibyśmy uczyci się nawzajem, pomyślałam, że można wynająć jakąś sale i uczyć się od podstaw z teledysków i wogóle, byli byśmy uczącymi i uczonymi, a zresztą zawsze raźniej gdy ludzi połączy wspólna pasja. Co wy na to? Mój nr gg 9460238