Spotkania fanów w Łodzi
- La_Pantera_Rosa
Witam
Witam Was :) również jestem z Łodzi ...czy w najbliższym czasie jest organizowane jakieś spotkanie ?? :)
Ain't no sunshine when he's gone :(
- Dangerous_Dominika
wreszcie mam neta!
widze ze podczas mojej nieobecnosci za wiele tu się nie działo..
była jakaś propozycja Marcina dotycząca klubu, ale bez dalszego ciągu..
to moze ktosik inny szanowny ma jakis pomysł, na mini-zlot?

widze ze podczas mojej nieobecnosci za wiele tu się nie działo..
była jakaś propozycja Marcina dotycząca klubu, ale bez dalszego ciągu..
to moze ktosik inny szanowny ma jakis pomysł, na mini-zlot?
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Faktycznie, wątek miasta Łodzi trochę ostatnio spowolnił :)
Co do Marcina to myślę, że warto poczekać na jakieś konkrety z Jego strony a w tak zwanym między czasie spotkać się zwyczajnie np. u Plastyków (w piątki i soboty wieczorem grają przeboje lat 80/90 i zdarza się im puścić Michaela :)).
Proponuję zatem spotkanie 11-12-2009 (najbliższy piątek), bo nie wiem jak później, w świąteczno-sylwestrowej gorączce będzie u wszystkich z czasem :)
Co Wy na to??
Co do Marcina to myślę, że warto poczekać na jakieś konkrety z Jego strony a w tak zwanym między czasie spotkać się zwyczajnie np. u Plastyków (w piątki i soboty wieczorem grają przeboje lat 80/90 i zdarza się im puścić Michaela :)).
Proponuję zatem spotkanie 11-12-2009 (najbliższy piątek), bo nie wiem jak później, w świąteczno-sylwestrowej gorączce będzie u wszystkich z czasem :)
Co Wy na to??
- niespodzianka
- La_Pantera_Rosa
Gdzie
Dobra dziewczyny/ chłopaki :D gdzie to i czy wpuszczają dzieci :D ;)hihi
Ain't no sunshine when he's gone :(
- Dangerous_Dominika
to na PiotrkowskiejLa_Pantera_Rosa pisze:Dobra dziewczyny/ chłopaki :D gdzie to i czy wpuszczają dzieci :D ;)hihi
i wpuszczaja
co prawda ja raczej w najblizszy piątek nie dam rady ;/
szkoda ze nie za dwa tygodnie..
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka
Mnie następny piątek/sobota też pasują! Ba! nawet bardziej, bo mam czas do raaaaana ;D
Lena, Dominika?;> Przyszły piątek/przyszła sobota by pasowały?:> Tylko Lena! Nie myśl sobie, że Cię wypuszczę autobusem o 20 do domu! O noł! ;D Jeszcze nie wiem co się wymyśli, pod którym mostem będziesz nocować, ale ĆOŚ się wymyśli... Tylko przyjedź, babo!
PS: A co z tym piątkiem? Mniej czy bardziej oficjalnie, ja jestem nadal ZA, bo już prawie zapomniałam jak wyglądacie ;D Ej... czemu Iza się jeszcze nie ustosunkowała?! Pani Ioreto! Się ogarnąć proszę! :D
Lena, Dominika?;> Przyszły piątek/przyszła sobota by pasowały?:> Tylko Lena! Nie myśl sobie, że Cię wypuszczę autobusem o 20 do domu! O noł! ;D Jeszcze nie wiem co się wymyśli, pod którym mostem będziesz nocować, ale ĆOŚ się wymyśli... Tylko przyjedź, babo!
PS: A co z tym piątkiem? Mniej czy bardziej oficjalnie, ja jestem nadal ZA, bo już prawie zapomniałam jak wyglądacie ;D Ej... czemu Iza się jeszcze nie ustosunkowała?! Pani Ioreto! Się ogarnąć proszę! :D