new
new
Ja nie jestem aż taki nowy ale przybyłem tu niedawno. Mam 14 lat i oprucz słychania MJ'a słucham tez techno. Pewnie się dziwicie jak taka muzyka może się pogodzić, ja też trochę się dziwię. Przygoda z Michaelem zaczeła się także niedawno. Mój kolega bardzo często słuchal Michaela miał jego kasety, płyty i ja ich często przy nim słuchałem. Potem kolego poprosił mnie żebym ściągał mu teledyski Jacksona z internetu. Ja po ściągnięciu też je oglądałem i jakoś to się wszystko zaczęło. Oprucz Michaela interesuję się też komputerami, internetem oraz trochę sportem. Dziękuję 

bla bla
Re: new
Witaj
).

hehehe a ja się nie dziwię, bo sama słucham MJ, techno i rocka (niezła mieszankagorzi14 pisze:oprucz słychania MJ'a słucham tez techno. Pewnie się dziwicie jak taka muzyka może się pogodzić, ja też trochę się dziwię.

Kobieta nie umiera z miłości lecz z jej braku.
- Kermitek
Re: new
A co powiecie na zestaw muzyka powazna , filmowa, MJ i od czasu do czasu rockParis pisze:Witaj![]()
hehehe a ja się nie dziwię, bo sama słucham MJ, techno i rocka (niezła mieszankagorzi14 pisze:oprucz słychania MJ'a słucham tez techno. Pewnie się dziwicie jak taka muzyka może się pogodzić, ja też trochę się dziwię.).
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka