Emmm... No to tak. Moją ognistą naturę niekiedy muszę temperować, wyciszać i uspokajać. Wtedy lubię haftować krzyżykiem. Nie mogło zabraknąć wśród moich prac akcentów z Michaelem. Wydziergałam więc zakładkę do ksiązki:
Podkładka pod haftem jest złota, obramówka też jest złota, czerwony napis również się mieni.
(zakładam nowy temat bo nie widziałam żeby ktoś tu haftował, a przymierzam się do kolejnej pracy)
Natalia-K bardzo fajny pomysł.
Swoją drogą podsunełaś mi myśl aby spróbować czegoś takiego.
Kiedys juz robiłam haftem krzyżykowym,a jakie rzeczy jeszcze robisz?
Hehe twórczośc "niekonwencjonalna" xD Super!!!!
A mam pytanie... Natalia-K podkładkę, czyli tkaninę sama stworzyłas? Bo ja lubię sama tkać :D Pracochłonne ale może odstresowac :)
JoannaTempest taką tkaninkę kupuje się w pasmanteriach. To tzw "profesjonalna" tkanina do haftu krzyżykowego (bawi mnie nazywanie co popadnie mianem "profesjonalnego" ).
Naprawdę świetna zakładka! Też lubię haftować krzyżykiem, ale nigdy jeszcze nie podjęłam się wyhaftowania motywu z Michaelem. Zainspirowałaś mnie dziewczyno!
DooDoo Forever pisze:Naprawdę świetna zakładka! Też lubię haftować krzyżykiem, ale nigdy jeszcze nie podjęłam się wyhaftowania motywu z Michaelem. Zainspirowałaś mnie dziewczyno!
Yeah! Prze-cieszę się
Dzięki wszystkim za ciepłe słowa, nie mogę się coś zabrać za kolejny MJowy haft... Wszystko przez zbliżające się święta... Poprawię się!