Heei ;)
Heei ;)
Czeeść. Mam na imię Asia [ pesudo Mini ] mam prawie 15 lat.
Uczę się w Łomżyńskim Gimnazjum.
Jestem fanką michaela od 8 lat i 10 ms-c.
Już kiedy byłam mała mój brat uczył mnie Moonwalka. = * .
Fascynacja Michaelem została do dzisiaj.
Zaraziłam się tym bakcylem [ twórczością MJ ] i przekazuje go dalej.
Moje historia pierwszego spotkania z Michaelem jest długa i skomplikowana = * . Nie chcę zabierać wam czasu ;)
Mini.
Uczę się w Łomżyńskim Gimnazjum.
Jestem fanką michaela od 8 lat i 10 ms-c.
Już kiedy byłam mała mój brat uczył mnie Moonwalka. = * .
Fascynacja Michaelem została do dzisiaj.
Zaraziłam się tym bakcylem [ twórczością MJ ] i przekazuje go dalej.
Moje historia pierwszego spotkania z Michaelem jest długa i skomplikowana = * . Nie chcę zabierać wam czasu ;)
Mini.
Ostatnio zmieniony pt, 27 lis 2009, 21:05 przez Endx3, łącznie zmieniany 1 raz.
♥ I'll never let you part For you're always in my heart. ;* ♥
- DooDoo Forever
- Amnezjanin12
Historyjka.
Ona jest trochę długa. ;D .
Kiedyś kiedy byłam mała kiedy mama puszczała piosenkę " I Just Can't Stop Loving You " zasypiałam przy niej, a, że to była ulubiona piosenka mojej mamy to puszczała ją zawsze przes snem . ; ) . i mama kupiła mi pierwszą koszulkę. Mam ją do tej pory. Miałam wtedy 7 lat. Zaczełam chodzić do 1 klasy szkoły podstwawowej. Na urodziny dostałam pierwszą płytę. " Bad " . , i cały czas Aaaa ! . Słuchałam jej na okrągło . Mama kupywała mi coraz częściej jakąś rzecz. Płyty, kalendarze, a mi tak zależało. Wiem historia nie jest ciekawa jak innych, ale dla mnie jest wyjątkowa. Bo tak zaczeła się moja historia z Michaelem. Obiecałam koleżankom, że w następnej edycji " Mam taleny " . zaśpiewam piosenkę Michaela. I obiecuje przy wszytskich. Zrobię to jak najlepiej. ;)
Kiedyś kiedy byłam mała kiedy mama puszczała piosenkę " I Just Can't Stop Loving You " zasypiałam przy niej, a, że to była ulubiona piosenka mojej mamy to puszczała ją zawsze przes snem . ; ) . i mama kupiła mi pierwszą koszulkę. Mam ją do tej pory. Miałam wtedy 7 lat. Zaczełam chodzić do 1 klasy szkoły podstwawowej. Na urodziny dostałam pierwszą płytę. " Bad " . , i cały czas Aaaa ! . Słuchałam jej na okrągło . Mama kupywała mi coraz częściej jakąś rzecz. Płyty, kalendarze, a mi tak zależało. Wiem historia nie jest ciekawa jak innych, ale dla mnie jest wyjątkowa. Bo tak zaczeła się moja historia z Michaelem. Obiecałam koleżankom, że w następnej edycji " Mam taleny " . zaśpiewam piosenkę Michaela. I obiecuje przy wszytskich. Zrobię to jak najlepiej. ;)
♥ I'll never let you part For you're always in my heart. ;* ♥
- breakofdawn
- Final Cloud
-