Spotkanie w Legnicy

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

ja z Polkowic :) ale miłobyłoby się spotkać.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
desmoines

Post autor: desmoines »

przeciez nie musza by tylko osoby z legnicy... z okolic takze ;)
Ja jestem ze Złotoryi. Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie ale skoro tak mało osób w tym te,acie pisze to nie wiem czy będzie nas więcej. Narazie jest chyba tylko 6 osób
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~
Obrazek
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
Awatar użytkownika
mistrz34

Post autor: mistrz34 »

6 osob to i tak sporo ;) mi moze udaloby sie zwerbowac jeszcze 2-4 osoby.
Wiec nie jest tak zle, w malym gronie tez mozna podyskutowac.
Luth

Post autor: Luth »

Ja może i bym się odezwała w tym temacie, ale nie sądzę, że ze mną w najbliższym czasie coś wyjdzie. W razie czego dogadajcie się z terminem, a ja zobaczę, czy uda mi się zaszczycić Was moją obecnością.

A w miarę aktywnych użytkownikow z samej Legnicy jest 6 [wystarczy sprawdzić w panelu użytkowników], nie licząc nieaktywnych oraz tych, którzy mieszkają w "skądśtam", "stamtąd", lub co gorsza w "z tamtond". Pewno ładnie tam.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Cześć ludzie,
Właśnie tego szukałam ludzi z okolic Legnicy. No i jesteście. Suuper. Ja jestem z Jawora.... i chętnie poznam innych takich jak ja. Aczkolwiek różnię się od was stażem fanowania, bo....... jestem Jego fanką od... 1984 roku. A w ostatnim czasie wszystko odżyło. Oj było pięknie.... Love Him so much :macha: :mj: Jestem tu dopiero od niedawna :banan:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Witam ja również mieszkam blisko Legnicy i pisał bym się na to spotkanie ;)
Awatar użytkownika
desmoines

Post autor: desmoines »

no to super ! mowcie swoim znajomych jak jakis znacie niech tu sie pisza. Oby bylo jaknajwiecej osob ;)
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~
Obrazek
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
Awatar użytkownika
mistrz34

Post autor: mistrz34 »

To organizujemy jakies spotkanie?
I tak Sephiroth820 nie przyjedzie ^^.
Awatar użytkownika
jeannerose

Post autor: jeannerose »

Też jestem ze Złotoryi, ale nie wiedziałam że można tutaj z kimś porozmawiać o Michaelu :)). Swoją drogą nie wybieracie się może do Warszawy na Thriller ?
"Though I'm with you I am far away and nothing is for real "
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

w razie czego możecie na mnie liczyć. Tylko jedna "mała" prośba. Dograjcie z DJ`em, żeby było choć kilka kawałków MJ`a a ja obiecuję, że dam z siebie wszystko, by on nie chciał przestać puszczać naszej MUZY. Tak na przyszłość, mam zwyczaj dojeżdżać na większe MJowe imprezy w Polsce w stylu Thriller Live czy TII, więc zawsze mogę zabrać innych chętnych ze sobą. :smiech: Tylko ostrzegam, ze mną nie ma podpierania ścian. Jak jedziemy razem - razem robimy hardcore jacha??? :dance:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
ODPOWIEDZ