Spotkanie w Legnicy
- invincible_girl ;)
przeciez nie musza by tylko osoby z legnicy... z okolic takze ;)
Ja jestem ze Złotoryi. Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie ale skoro tak mało osób w tym te,acie pisze to nie wiem czy będzie nas więcej. Narazie jest chyba tylko 6 osób
Ja jestem ze Złotoryi. Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie ale skoro tak mało osób w tym te,acie pisze to nie wiem czy będzie nas więcej. Narazie jest chyba tylko 6 osób
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~

"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^

"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
Ja może i bym się odezwała w tym temacie, ale nie sądzę, że ze mną w najbliższym czasie coś wyjdzie. W razie czego dogadajcie się z terminem, a ja zobaczę, czy uda mi się zaszczycić Was moją obecnością.
A w miarę aktywnych użytkownikow z samej Legnicy jest 6 [wystarczy sprawdzić w panelu użytkowników], nie licząc nieaktywnych oraz tych, którzy mieszkają w "skądśtam", "stamtąd", lub co gorsza w "z tamtond". Pewno ładnie tam.
Pozdrawiam.
A w miarę aktywnych użytkownikow z samej Legnicy jest 6 [wystarczy sprawdzić w panelu użytkowników], nie licząc nieaktywnych oraz tych, którzy mieszkają w "skądśtam", "stamtąd", lub co gorsza w "z tamtond". Pewno ładnie tam.
Pozdrawiam.
Cześć ludzie,
Właśnie tego szukałam ludzi z okolic Legnicy. No i jesteście. Suuper. Ja jestem z Jawora.... i chętnie poznam innych takich jak ja. Aczkolwiek różnię się od was stażem fanowania, bo....... jestem Jego fanką od... 1984 roku. A w ostatnim czasie wszystko odżyło. Oj było pięknie.... Love Him so much
Jestem tu dopiero od niedawna 
Właśnie tego szukałam ludzi z okolic Legnicy. No i jesteście. Suuper. Ja jestem z Jawora.... i chętnie poznam innych takich jak ja. Aczkolwiek różnię się od was stażem fanowania, bo....... jestem Jego fanką od... 1984 roku. A w ostatnim czasie wszystko odżyło. Oj było pięknie.... Love Him so much

- Sephiroth820
- Site Admin
- jeannerose
w razie czego możecie na mnie liczyć. Tylko jedna "mała" prośba. Dograjcie z DJ`em, żeby było choć kilka kawałków MJ`a a ja obiecuję, że dam z siebie wszystko, by on nie chciał przestać puszczać naszej MUZY. Tak na przyszłość, mam zwyczaj dojeżdżać na większe MJowe imprezy w Polsce w stylu Thriller Live czy TII, więc zawsze mogę zabrać innych chętnych ze sobą.
Tylko ostrzegam, ze mną nie ma podpierania ścian. Jak jedziemy razem - razem robimy hardcore jacha??? 

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!