Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Nowa osoba do zmajkelizowania??To już chyba nasza specjalność.Myślę że raczej nie ma sensu rezerwowania miejsc w kinie ale za to największym sensem byłoby zarezerwowanie miejsca w jakimś klubie no chyba że bardzo lubimy godzinne spacery po starym rynku w poszukiwaniu wolnej knajpki.A 28 listopada to chyba andrzejki czy jakoś tak.No to może zróbmy wstępną ilość osób?I ustalmy godzinę.

Z tego co pamiętam większość chciała iść na ostatni pokażz czyli jakoś około 22.30 no chyba że się mylę.To piszta która godzina wam pasuje i kto może się pojawić.Ewentualnie zrobiłabym rezerwacje w charyźmie.Chyba że zgłoszą się trzy osoby to nie zrobię żadnej rezerwacji nenene

P.S.Nie ukrywam że miło by było gdyby pojawiła się koleżanka martynafan wraz z moimi płytami bo ta cała sytuacja robi się niesmaczna. :zly:
Obrazek

Post autor: MichaelsAngel »

No wiec z mojej strony piszą się 2 osoby łącznie ze mną na godzine 22 czy jak tam seans jest (zeby mi tylko bilety były!!) Rezerwacja jak najbardziej mile widziana, biorąc pod uwage ze to sa andrzejki mozemy miec z lokalem spory problem... bądźmy jednak dobrej mysli :-)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

jeanny100. jest sprawa. zwolnił mi się wieczór piątkowy. w sobotę rano muszę gadać z klientem więc bal nie może być w moim wykonaniu jakiś mega długi. termin sobotni - dla mnie bez kina i tak naprawdę możliwy na 10%.
nie chce Wam zmieniać jakoś drastycznie planów, pisze tylko tak informacyjnie.
pzdr
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

WEra skoro jest już 10 procent to może niedługo pojawi się większe prawdopodobieństwo że wpadniesz w sobote? Dla mnie piątek odpada ponieważ w sobotę idę na 12 godzin do pracy ale za to niedzielę mam wolną.No chyba że wolicie spotkać się w piątek ale ja wtedy odpadam :-/

P.S. Zna ktoś numer do charyzmy?Mam nadzieję że rezerwacja nie jest płatna? :nerwy:
Obrazek

Nr. do charyzmy (0-61) 851 79 48. - taki podany w necie nie iwem czy jest prawidłowy...

Apeluję o sobotę :P
Awatar użytkownika
Jeanny100

No to skoro macie numer do Charyzmy możecie zrobic rezerwację :-P
Na sobotę oczywiście :smiech:
Obrazek

Post autor: onlyKATE »

Tak się wtrącę w celach informacyjnych, jak kiedyś padła propozycja rezerwacji, chciałam się zorientować;
Charyzma pisze:Koszt rezerwacji to 20 zł od osoby, kwota pozostaje do Panstwa
dyspozycji na barze. Wstep do godziny 21 jest bezplatny, potem jest juz
oplata 10 zł.

Pozdrawiam
Marcin Szymankiewicz
a ostatnia godzina TII to 12.15 (Multikino). ostatnia i pierwsza zarazem.
o ile mi wiadomo inne kina już nie emitują.

ja znów odpadam. kolejne urodziny.
dobrej zabawy. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_AdHd

Post autor: MJ_AdHd »

Jeanny100 dopisuje sie do listy na sobote ;-)
You're thinkin' of
Being my brother
It don't matter if you're
Black or white <3
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_AdHd pisze:Jeanny100 dopisuje sie do listy na sobote ;-)
No to superancko ;-) To jak z tym kinem?Skoro wieczorem nie puszczają to część pierwsza naszego planu legła w gruzach.Do Charyzmy też raczej nie wejdziemy.Może AlMirage i szisza???A potem brogans czy jak tam temu pubowi było???Mam nadzieję że będą mieli sok malinowy.Tylko szybko myślcie o której by się spotkać.
Obrazek

Skoro kino nie wyjdzie jutro ja więc dzisisaj pojdę na this is it do multikina na 23 takze jak ktos chcemoze od mnie dołączyć :) a włąsciwie do nas bo idę z przyjaciółką:)
Basia

Post autor: Basia »

to może umówmy się na tą 12-tą, co? Fajnie byłoby ostatni raz zobaczyć TII na dużym ekranie w super towarzystwie :mj:

potem znów spotkamy się wieczorem, czy jest szansa na rezerwację w Charyźmie?

pozdrówka
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

tamara!
czytaj pani dokładnie co na watku! o charyźmie było mowa! :p heheh
nic nie rozumiem z tego umawiania. dzis, jutro, 12, 23. o co kaman? :wtf:

aaa
dostałam info,ze w muchos patatos grają MJ
thriller, billie jean, man in the mirror i black or white
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJ_AdHd

Post autor: MJ_AdHd »

Błagam ludu określcie się bo ja też już nie czaję nenene
You're thinkin' of
Being my brother
It don't matter if you're
Black or white <3
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ej faktycznie This Is It puszczają dziś /piątek/o 23.00 a w następne dni o godzinie 12.15.W takim razie proponuję wybrać się w niedzielę do kina nenene ponieważ jutro jestem dwanaście godzin w pracy.A jutro sobie śmigniemy na balety do AlMirage na szisze.Co Wy na to?
Umówmy się tak że spotykamy się o godzinie 20.30 przy Empiku na Ratajczaka i zajmiecie jakieś miejsca.Ja pojawię się około godzinki 21.30 po pracy. ;-)
Obrazek

Post autor: wuZetka »

czołem , małe party jak dla mnie ok ale do kina niestety już nie pójdę(standardowo autobus), to 20.30 ??? :) pozdrawiam
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
ODPOWIEDZ