Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Oj Mroczusiu Ty nasza kochana, czyżbyś sprawdzala czy Kasia przywdziała MJ'owe złote stringi :smiech:

Pozdrawiamy Cię GORĄCO !!!! Wpadaj do nas częściej !!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

No tak - Mroczna, pamiętam doskonale. Gibało się razem na Placu Wolności ;-) Przyjechałaś z Trójmiasta i hulaj dusza - w myśl zasady "nikt mnie tu nie zna - mogę tańczyć na ulicy" :dance:

Niech żyją złote body!
(i nadmorski kurort Złote Porty :smiech: )
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

O dziewczyny ! Elen to Agnieszka a Maharek ? Przepraszam, ale dużo osób wtedy poznałam i wszytsko mi się miesza :nerwy: :*
Wrzucę tutaj zdjęcia, jakie Ka$ka porobiła :

ObrazekObrazekObrazekObrazek
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

O, fajnie, że jeszcze jakieś zdjęcia się znajdują.
Mroczuś, a my się poznałyśmy, ale nie kojarzyłam, jaki masz nick tu na forum ;) Ja jestem Marta, chociaż pewnie nie będziesz pamiętać, skoro tyle osób poznałaś :smiech:

Co do spotkania - może za da tygodnie 05.12.09? Czy to wystarczająco dużo czasu, żeby każdy zdążył się określić, czy mu pasuje?
Chyba, że czekamy aż Marcin powie coś więcej o tym klubie. Ten pomysł z resztą mi się bardzo podoba ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Mroczna - ja to taka Lena - wysoka, kapelusz, biała koszula, okularki, Vampira (doleciałyśmy do Was przed przemarszem.... hmm potem poleciałyśmy z Basią i Izą do kinowej toalety :smiech: )
W McDonaldzie razem byłyśmy... hmmm nie wiem gdzie ja byłam jak robiliście te foty :smiech:

(ale Marty na nich też nie ma, więc może razem żeśmy się trzymały wtedy ;*)

I też Cię jakoś z nickiem nie skojarzyłam... :dance:
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Mroczuś, super fotki! A ja to ta kucająca na tym zdjęciu http://img3.imageshack.us/i/dsc06551n.jpg/

Ioreta - Iza ;)

Czekamy jeszcze, na więcej obiecanych zdjęć od Arka i innych ;)

Ale to dawno było...
Mroczuś

No dziewczyny, ja prawdopodobnie będe w Łodzi w ferie. Bo o dziwo moje województwo jak i wasze, ma wolne w tym samym czasie. Jest tylko jedno ale...kto mnie przyjmie pod dach ? :nerwy:
Chciałabym Was bardziej poznać bo jakoś nie było okazji na premierze tyle się działo, że większość czasu spędzałam z Michael'em niż z Wami ( wiecie, jak już wskoczyłam na parkiet to nie chciałam schodzić )
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

niespodzianka pisze:Co do spotkania - może za da tygodnie 05.12.09? Czy to wystarczająco dużo czasu, żeby każdy zdążył się określić, czy mu pasuje?
hmm..no termin brzmi obiecujaco..

co do tych zdjec Agnieszki - matko jakie ja tam pozy wale..
ale ze tak powiem byłam pod wpływem.. leków ;p
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
xBuu93

Post autor: xBuu93 »

Mnie bardzo trudno znaleźć na zdjęciach, ciągle się chowałam - unikałam kamer i aparatów :P
Chociaż.. może troszeczkę żałuję, bo nie mam żadnej pamiątki, a było świetnie :).
Mroczuś, Ty aż z Gdyni przyjechałaś? Myślałam, że jesteś miejscowa ;-)
Czułaś się jak ryba w wodzie (w każdym razie takie sprawiałaś wrażenie) Pełen luz.. ;P
Ja na początku wręcz bałam się dziewczyn :smiech:
Dopiero późnym wieczorem się rozkręciłam, zaczełam trochę tańcować i rozmawiać ze wszystkimi :-)
Wiesz, u mnie byłaby możliwość nocowania w drugim tygodniu ferii, gdy rodzice pojadą w góry [chociaż to nie jest jeszcze pewne]. Tylko.. nie wiem czy jest sens, bo ode mnie do Łodzi jest ponad 50 km, więc godzina drogi w jedną stronę, a bilet też trochę kosztuje..
Mroczuś

xBuu93 znam Cię ? :smiech: Wybacz naprawdę już nie wiem kto jest kto. Ja chcę przyjechać do Łodzi muszę się z Wami zobaczyć bo oszaleję tutaj. Szukałam fanów w Trójmieście i jest ich tylko kilkoro i jak narazie są ''sztywni'' ( takie sprawiają wrażenie). Więc nie wiem czy można ich nazwać fanami, ogólnie nie chcą się spotykać. Także nie dziwcie się, że przyjechałam do Łodzi, to było dla mnie wielkie przeżycie !
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
xBuu93

haha - Roksana, ta w bluzce w panterkę ;D Byłam i na przemarszu, i na premierze ;D
Ja też Ciebie dopiero po zdjęciu poznałam ;)
Awatar użytkownika
Maharet

U mnie w domu miejsca to raczej nie ma, żebym mogła kogoś przyjąć, poza tym - sztywni rodzice, poza tym - mieszkam ok.20 km od Łodzi, też dojeżdżam ;-) Ale... w przyszłym, przyszłym roku, jak się już uda po maturce wyprowadzić do miasta, to może będę mogła coś zaoferować...
:dance:

Mroczuś pisze:Szukałam fanów w Trójmieście i jest ich tylko kilkoro i jak narazie są ''sztywni'' ( takie sprawiają wrażenie). Więc nie wiem czy można ich nazwać fanami, ogólnie nie chcą się spotykać.
Oczywiście, że można, bo każdy ma inne potrzeby i inny sposób przeżywania. Nie każdy musi wariować jak my :smiech:
(choć teraz przy mojej kurzej grypie i sezonowej depresce to ja raczej się do niczego nie nadaję :surrender: )
Ech, poczekamy, zobaczymy jak to będzie...

xBuu93 pisze:Ja na początku wręcz bałam się dziewczyn
O matkoo!! to chyba przeze mnie.... :smiech:

Jak wyjdę spod złego wpływu leków i złego ułożenia galaktyk, to odetchnę z ulgą i się z Wami spotkam :mj:
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja nie mogę 5 grudnia :( Pierwszy weekend grudnia mam już zaplanowany, niestety:( Ale może 12 grudnia??
A tak w ogóle, nie wiem czy w sprawie spotkania nie powinien wypowiedzieć się Marcin, no bo to on załatwia klub :)
Obrazek
Awatar użytkownika
xBuu93

Maharet : tak, wmawiaj sobie :) To wszystko przez Ciebie :P!
Prawdę mówiąc trochę bałam się,
że będę czuła się jak piąte koło u wozu, bo większość z Was
znała się już wcześniej ;)
A ja przyjechałam do Łodzi sama, a do tego nikogo nie znałam, więc
byłam zdana na waszą łaskę :smiech:.
Ale jakoś się dogadałyśmy i nie zostawiłyście mnie samej ;D
W każdym razie wyjaśniłyśmy sobie,
że na przemarszu znalazłyśmy się przypadkowo,
a do kina poszłyśmy się pośmiać :D[wtajemniczeni wiedzą..? ;>]

Haha, a jeśli ktoś jest zainteresowany moją super książką o UFO,
to proszę bardzo :

Obrazek
:smiech: :smiech: :smiech:

ojej, ależ ten mój post jest chaotyczny. :)
Bądźcie wyrozumiałe, od tygodnia gorączkuję i łykam
różnorakie leki, jestem po prostu wykończona.
Ale widzę, że Lena też coś o tym wie ;D
No dobrze, lepiej będzie, jeśli już skończę.

Trzymajcie się :* :)
michaśka

Post autor: michaśka »

ja tez przepraszam za mój opóźniony zapłon;p po tym TII musiałam troche pobyć sama z myślami... no ale Mroczna mnie zmotywowała :smiech: ja jestem jak najbardziej za spotkaniem!!
I'm a lover not a fighter
ODPOWIEDZ