Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Kochani, kolejna porcja wspomnień z 14 listopada;] Jutro wrzucę jeszcze TDCAU:) Jak już wcześniej wspominałam, nie udało mi się nagrać Thrillera i Billie Jean (na czym osobiście najbardziej ubolewam >> tutaj ukłon w stronę Wojtka japrosic ). Ale najważniejsze, ze widziałam to na żywo ;-)
http://www.megaupload.com/?d=L9EJJ1R9 :mj:

Pozdrawiam :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Kochani,
znacie mój zapał i gotowość ale tym razem muszę odmówić.
Bardzo mi przykro ponieważ w Heya też nie mogłam być ale już taki mój los….:surrender:
„Coś za coś” jak to się mówi.
Moja praca niestety nie pozwala mi na takie atrakcje w środku tygodnia, szczególnie teraz.

Całe szczęście jestem spokojna o „zwiady” bo mamy najlepszą i najbardziej zaufaną grupę zwiadowczą jaką można sobie wyobrazić! Dlatego o godną reprezentację się nie obawiam!

W kwestiach organizacyjnych czy pasuje Wam kino 3-go grudnia na 18:30?Wiem wiem, że jeszcze dużo czasu ale zanim wszyscy się zastanowią to może się okazać, że ktoś nam łyknie najlepsze miejsca. A to ostatni seans TII, więc może być obława!

Dbajcie o siebie. WIRUSY! PRECZ OD MOICH MJÓWEK!!!
/To nie jest prośba, to jest rozkaz!/
The world got even darker it was possible [*]
Gambara

Post autor: Gambara »

Ewelina będziesz miała najlepsze zwiady na imprezę dzisiejszą, ciekawe co tam będzie :). A jeśli chodzi o kino 3 XII to niestety mi nie pasuje na 18 30. Optymalną godziną byłaby dla mnie 20, bo zajęcia mam w czwartek. Ale jak coś nie musicie zmieniać harmonogramu specjalnie dla mnie, jeśli większości pasuje 18 30 ;-)

Pozdrawiam wszystkich :)
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

W takim razie kino 3-go grudnia 20:00?

Mi pasuje każdy termin, ale decyzję podjąć trzeba,
więc jak to w rodzinie bywa większość głosów zadecyduje :-)
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ok, ja jestem za 20:00 ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

TII 3 grudnia na 20:00 wtedy wszyscy się wyrobimy :D
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Mi też pasuje na 20.00 :) Nawet jeszcze bardziej niż na 18.30 bo przynajmniej zdąże do domu wrócić na chwilę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

na 20,00 Multikino czy zostaje Helios??
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
invincible2803

Mnie również pasuje na godz. 20.00, będę na pewno:)

P.S. Kolejny filmik http://www.megaupload.com/?d=TIP6F8OL

i kolejny >> to nie jest Wasz taniec, ale jeden z dowodów, że impreza była udana i nie było nikogo, kto by się nie bawił ;-)

http://www.megaupload.com/?d=7WGVLJ2T
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

recenzja do Can Can
hmmmmmm
studenci pojechali na fali ponownego zauroczenia się wszystkich Michaelem i zrobili sobie imprezę pod tytułem Black or White
było dużo ludzi ubranych w stylu Mika więc to plus dla nas :dance: bo ludzie chcą takich imprez ale sama impreza hmmmm żeby nie teledyski na telewizorach byśmy się zanudzili ogólnie puścili mało Mika niestety a studenci mieli zrobić nam konkurencję i mieli zatańczyć Beat It i Thrillera
my tańczyliśmy i to i to i w ogóle wszystkie kawałki Mika a oni do naszego wyjścia nie zatańczyli nic drugi plus dla nas :dance:
hehehe
jedyny ratunek dla nas musimy mieć plakaty i reklamę wszędzie gdzie się da na uczelniach w radiu nie wiem na jakiś słupach

ogólnie to nie mam pojęcia jak pojadę do pracy bo muszę wstać o 5,30 ehhh

Mike jesteś niesamowity,
mam nadzieję, że dasz mi siły do pracy dzisiaj :mj:

Big thank you Wojtek za safe walk po drodzę
Dziewczyny jesteście niesamowite dziękuję za wspaniały zwiad :mj:
szpieg nie śpi szpieg czuwa hehehe

Pamiętajcie jesteśmy najlepsi nikt w tym mieście do tej pory nie zrobił lepszej imprezy Michaelowej niż my a przede wszystkim nasze imprezy są z serca i mają przesłanie a nie komercja, zarabianie kasy :dance: :mj:
Ostatnio zmieniony pt, 20 lis 2009, 20:08 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
k_asia

Post autor: k_asia »

Witam wszystkich fanów .Chciałam na początek podziękować naszym MJówkom że mnie przyjęli do fanklubu to niesamowite spotkać ludzi,którzy podziwiali Michaela za życia i po jego śmierci.On był po prostu niesamowity.On zawsze będzie mnie inspirował swoim tańcem. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ja niestety nie mialam safe walka, a że nie spotkałam po drodze żadnej taryfy to poginałam na pieszo do Tomka;/ Ale na szczęście doszłam bez przygód cała i zdrowa o 1:35, a wypizgało mnie tak, że bania mała nenene I tak szłam przez Dąbrowskiego i wzdłuż Mieszka, więc mogłam jednak iść z Wami, ale już trudno:) No impreza ogólnie bez szału, no cóż...
Tylko nie wygadajcie się przed Tomaszkiem o moim spacerze, bo chyba by mnie zabił;P
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie jeżeli chodzi o kino 3 grudnia na 20,00 to do nas che dołączyć moja przyjaciółka Ania już ją znacie dentystka i jeszcze jej znajoma Agnieszka także dodatkowe dwa bilety no i oczywiście dj Maro
czyli w sumie dodatkowo 3 bilety :D
kiedy robimy listę biletów i rezerwacje??
Obrazek
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

Jeśli możecie proszę zarezerwujcie bilet dla mnie;) Ide na bank:mj:
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Awatar użytkownika
invincible2803

Ja będę na 100%, więc również prosiłabym Was o rezerwację biletu;)
Obrazek
ODPOWIEDZ